Удинезе - Ливърпул (06.12.12,, 20:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Re: Удинезе - Ливърпул (06.12.12,, 20:00 ч.)

Мнениеот Kotzata » 06 дек 2012 22:06

Честита победа!
Вече спокойно можем да гледаме към шампионата поне до към края на февруари :>

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 06 дек 2012 22:08

Честита победа и от мен.Напълно заслужена и жалко , че не успяхме да вкараме повече голове.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 06 дек 2012 22:15

windowpane написа:Добре, как може да сме толкова зле????? С човек повече да пазим резултат, да играем все едно че си цъкам в махалата последните 20 минути... хиляди безсмислени нарушения около наказателното ни поле, които бяха единствения начин, по който Удинезе достигаха до вратата ни. И тая кретенска грешка накрая, когато Ди Натале трябваше да ни го нахендри, просто си го заслужавахме!!

Сори, ама Брендо наистина работи с психиката на боязлив треньор на малко маргинално отборче!! Когато си отбор от калибъра на Ливърпул и играеш срещу по-слаб съперник, който очевидно е отписал мача, и при това играе с човек по-малко, ти ГО ДОВЪРШВАШ, а не се опитваш просто да изчакаш края на мача. Тва е просто унизително. Тея нямаха една смислена атака и всичко идваше от безсмислените ни фалове около наказателното в ситуации, когато така или иначе се очертаваше да спечелим топката и без фаул.

Не искам да бъда чак толкова краен, но общо взето съм съгласен, че нямаше смисъл да се опитваме да пазим резултат или поне не по този начин. На няколко пъти подхващахме добри контраатаки, които с повече скорост можеха да станат много застрашителни, но не, хубавецът с топката се обръщаше в момента, в който трябва да подаде напред и започвахме пак с това цък-цък-цък на няколко метра пред Рейна. И това си беше много преди да изгонят Паскуале, а след червения картон си бе направо недопустимо. Имахме късмет, че не играеха за нищо и Ди Натале не влезе по-рано, защото с това поведение на селски тарикати, които искат да спечелят мача на ходом, спокойно можеха да ни изравнят, че даже и нещо повече. Надявам се истинската причина да е икономисване на сили за мача с Уест Хям, защото в противен случай би било жалко.

john barnes

Мнениеот john barnes » 06 дек 2012 22:21

именно заради мача в неделя спряха да играят и цъкаха...колко пъти така мангалите излизаха от групата си? е,във някои случаи и оставаха в нея,но главното е,да се пестят сили за първенството,където трябват точки.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 06 дек 2012 23:03

john barnes написа:именно заради мача в неделя спряха да играят и цъкаха...колко пъти така мангалите излизаха от групата си? е,във някои случаи и оставаха в нея,но главното е,да се пестят сили за първенството,където трябват точки.

Ясно, ама има пазене и пазене на резултат. Просто не ми харесва начинът, по който ние го правим. Пък и на тия млади момчета им трябват по-резултатни победи за самочувствие, отделно - изобщо не ми се мисли ако големият Ди Натале беше вкарал накрая ...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 дек 2012 23:06

Не гледах мача, от репортажа сме се пръснали да изпускаме. Иначе дори с част от резервите добре. Съгласен съм че не е нормално да се дърпаме с човек повече отзад.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 06 дек 2012 23:24

windowpane написа:Сори, ама Брендо наистина работи с психиката на боязлив треньор на малко маргинално отборче!! Когато си отбор от калибъра на Ливърпул и играеш срещу по-слаб съперник, който очевидно е отписал мача, и при това играе с човек по-малко, ти ГО ДОВЪРШВАШ, а не се опитваш просто да изчакаш края на мача. Тва е просто унизително. Тея нямаха една смислена атака и всичко идваше от безсмислените ни фалове около наказателното в ситуации, когато така или иначе се очертаваше да спечелим топката и без фаул.

Ами въпрос на подход.Не бих казал страх.Страх би било сартово да започнем с няква дива формация ала.. "напред за 0:0 отзад каквото стане".Много пъти се е получавало.. водиш играта.. продължаваш да натискаш и накрая съперника прави някоя палава контра и .. както се казва в рекламата "честито.. близнаци".
За мен като цяло в първия мач с Удинезе Брендо има голяма вина за загубата.Тогава Удинезе се изтеглиха малко напред,а ние грам отговор нямахе на това.Днес обаче си изигра мача добре.

wolf написа:Не гледах мача, от репортажа сме се пръснали да изпускаме. Иначе дори с част от резервите добре. Съгласен съм че не е нормално да се дърпаме с човек повече отзад.

Е то и Удинезе не бяха с оптимален състав.

Karsa Orlong написа:На няколко пъти подхващахме добри контраатаки, които с повече скорост можеха да станат много застрашителни, но не, хубавецът с топката се обръщаше в момента, в който трябва да подаде напред и започвахме пак с това цък-цък-цък на няколко метра пред Рейна.

:lol: :lol: :lol: Знаех си.Хендо е виновен.Ако не беше той... ехе... сигурно 10тина 15 гола щяхме да вкараме.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 06 дек 2012 23:38

styopa написа: :lol: :lol: :lol: Знаех си.Хендо е виновен.Ако не беше той... ехе... сигурно 10тина 15 гола щяхме да вкараме.

Глупости. Изобщо не съм имал предвид точно него - Шелви, Хендерсън, Джонсън, Даунинг, всички бавеха играта, дори и Суарес. Не искахме да вкараме гол и толкова.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 дек 2012 00:17

Изображение

:lol: :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 07 дек 2012 00:18

Karsa Orlong написа:
styopa написа: :lol: :lol: :lol: Знаех си.Хендо е виновен.Ако не беше той... ехе... сигурно 10тина 15 гола щяхме да вкараме.

Глупости. Изобщо не съм имал предвид точно него - Шелви, Хендерсън, Джонсън, Даунинг, всички бавеха играта, дори и Суарес. Не искахме да вкараме гол и толкова.

Ами значи не съм те разбрал.
Под хубавецът с топката.. предположих за Хендо.Едва ли не само той бил провалял контрите на отбора.Поне аз така разбрах.

Върни се в “Ливърпул”