Суонси - Ливърпул (13.05.2012 г., 17:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Суонси - Ливърпул (13.05.2012 г., 17:00 ч.)

Мнениеот john barnes » 13 май 2012 19:39

Alonso_Massa написа:Аз се надявам слуховете да са верни и да се вземе Боаш, а Далглиш да играе някаква друга роля в клуба. Това за мен е повече от добър вариант. ;) И да се дадът едни 40-50 милиона на Боаш все пак де.

единствения пост на легендарния би бил на мястото на комоли,а за мениджър или бояш или оня на уигън(не че го искам много),ама поне и двамата са млади и чуват петела откъм тактиката...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 13 май 2012 19:51

Тия по-далече от Анфийлд ако може... С какво ви впечатлиха тия плюнки - клечащия и мартинез??? И двамата падаха наред тоя сезон от знайни и незнайни отборчета... Даже единият беше надигран 2 пъти от КД... Или Рафа, или някой като Клоп, Капело, Емери ако щете... Такива боклуци като Роджърс, Ламбърт, Мартинез и т.н. далеч от отбора и да идват на Анфийлд само като гостуващи мениджъри.

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 13 май 2012 20:21

john barnes написа:
Alonso_Massa написа:Аз се надявам слуховете да са верни и да се вземе Боаш, а Далглиш да играе някаква друга роля в клуба. Това за мен е повече от добър вариант. ;) И да се дадът едни 40-50 милиона на Боаш все пак де.

единствения пост на легендарния би бил на мястото на комоли,а за мениджър или бояш или оня на уигън(не че го искам много),ама поне и двамата са млади и чуват петела откъм тактиката...

Аз като споменавах Мартинез някой хора ми се смееха. А сега за повечето оня на Уигън е перфектният вариант

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 май 2012 20:27

И от Суонзи ли загубиха Изображение
Егати сезона... даже удоволствието от спечелената Карлинг Къп се изгуби заради този слаб край.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 13 май 2012 20:42

Сега като мина толкова време и си мисля че новите собственици може да излезе от трън на глог.Още в началото бях против КД да остане с постоянен договор.Аз не робувам на имена,живял съм доста през комунизма и това ме отвращава.Не взеха АВБ защото имаше неустойка по договора и КД им излезе по евтино.Сега се говори за Мартинез,Роджърс, Ламбърт,и т.н.все компромисни варианти.Ако не дойде име от сорта на Капело който да има куража да промени нагласата в играчите и най-важното талантливи играчи които да променят облика на отбора.Някой беше каза; че ако КД види че не помага на отбора сам щял да напусне,мале голям смях.Ами като напусне къде ще отиде,нали срама ще го следва навсякъде.

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 май 2012 20:49

leoric написа:Тия по-далече от Анфийлд ако може... С какво ви впечатлиха тия плюнки - клечащия и мартинез??? И двамата падаха наред тоя сезон от знайни и незнайни отборчета... Даже единият беше надигран 2 пъти от КД... Или Рафа, или някой като Клоп, Капело, Емери ако щете... Такива боклуци като Роджърс, Ламбърт, Мартинез и т.н. далеч от отбора и да идват на Анфийлд само като гостуващи мениджъри.

аз винаги съм искал капело,но все си мисля,че и бояш и мартинес ще са по-добри варианти от легендарния... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Red Blood of LFC
Контакти:

Мнениеот Red Blood of LFC » 13 май 2012 20:55

Avrameca написа:
Red Blood of LFC написа:
Avrameca написа:Честитка :( манафите с 20 титла :shock:

Ама не! Сити спечелиха! :)

Разбрах :) ;)

абе как пишете толкова бързо?! Все ми взимате репликите! Т'ва е за 3ти път... :lol:
You'll Never Walk Alone!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 май 2012 20:58

leoric написа:Тия по-далече от Анфийлд ако може... С какво ви впечатлиха тия плюнки - клечащия и мартинез??? И двамата падаха наред тоя сезон от знайни и незнайни отборчета... Даже единият беше надигран 2 пъти от КД... Или Рафа, или някой като Клоп, Капело, Емери ако щете... Такива боклуци като Роджърс, Ламбърт, Мартинез и т.н. далеч от отбора и да идват на Анфийлд само като гостуващи мениджъри.

Ами добрите треньори струват пари!А с триците,дето ги дават собствениците,кой да дойде?
Не знам от кои знайни и незнайни са паднали Уигън,ама са само на 9(ДЕВЕТ) точки от Ливърпул с "грандиозните трансфери" на Далглиш!Сам си направи извода!

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 13 май 2012 21:19

blue avalanche написа:

Ами добрите треньори струват пари!А с триците,дето ги дават собствениците,кой да дойде?
Не знам от кои знайни и незнайни са паднали Уигън,ама са само на 9(ДЕВЕТ) точки от Ливърпул с "грандиозните трансфери" на Далглиш!Сам си направи извода!

Кви трици, бе? Имаш ли си на представа колко пари имат тия и колко са вложили за 1 година в клуба? Това, че Далглиш им ги изхарчи по най-малоумния начин, не значи, че има трици, вместо кинти... Има ли желание, има и начин. Единствената причина, поради която легендарният остана начело на отбора цял сезон, е че е легенда и е любимец на феновете и щяха да си спечелят само омраза. Сега, след тоталният крах, ще го посъветват да си подаде оставката, хем да се оттегли сам, хем няма да са го уволнили и да си навличат гнева на феновете. Все още има много въпросителни около клуба, които трябва да почват да се разплитат - стадион, спонсор за името, треньор, средства, заплати...

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 13 май 2012 21:23

Liverpool are preparing for life without Kenny Dalglish

The position of Kenny Dalglish as Liverpool manager is under review.

Върни се в “Ливърпул”