Легендите са ясни ..първо ги е яд ,че собствениците изгониха Далглиш и второ ,че самите те не са на работа в клуба ,затова критикуват за щяло и нещяло и дърдорят глупости . Злобата и зависта им пречат да мислят . Ето скоро Барнс ,директно си каза ,че иска да го назначат и след това задължителната критика или по скоро глупава прогноза за легенда на Ливърпул ...че за него тоя отбор ще завърши на 5 място. Е това нормално ли е ? Другия пък Лауренсън ,не спира да ръси глупости от 2 години и да се излага.Ония ден пак , Стъридж и Суарес ,не можели изобщо да се сравняват с Кигън и Тошак . Е чакай малко бе .Те от ония ден играят заедно ,може пък и да ги задминат .А и нормално ли е ,отбора да върви и да се правят глупави сравнения точно в тоя момент .Май ги е страх,от това .. сегашните играчи ,да не изместят по слава ,тогавашните ?

За Барнс ,моито извинения ,любим играч ,един от тия ,заради които станах фен на тоя отбор ,но не му прави чест да дава подобни песимистични прогнози и да ръси глупости от 2 години насам . Веднага се сещам ,малко преди легендарния да купи яловия Стю ,Барнс излезе и каза ,че за него Даунинг бил най доброто крило в Англия и след два дни легендарния го купи за ..20 млн . Доста "солен" съвет.
По времето на Далглиш имаше само суперлативи ,въпреки ,слабите играчи и треньори и грозната игра ,която показваха ?! Смях.Липсваха критиките ,които бяха задължително тогава. Това разбира се ,важи и за вас ..мили мои фенчета.
А сега се критикува всекидневно и то без причина ?! Смях.Вместо да се остави отбора и треньора да работят на спокойствие и да се подкрепя ,тъй като се вижда ,че се работи правилно и временните резултати са на лице.
Аз за това казвам,че отбора малко или много страда от глупавите и завистливи легенди и фенове.
Не може да подържате слабите играчи и треньори и да плюете класните бе алоууу враца ?

И да искате успехи след това ?! Няма как да стане .
Не може да подържате слабаците ,само и само защото те били легенди или доведени от тия легенди или англичани ..и в същото време да плюете някой ,който не ви е симпатичен по някакъв начин ?! Няма такъв филм . Това е грешния филм ,средняшкия ,посредствения ,срамния.
Ще подържате всеки един добър играч на Ливърпул и треньор !!! И ще критикувате всяка една трагедия ,която дърпа Ливърпул на долу !!!
Това е правилното .Всичко останало е сектантско и извратено .

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.