Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 май 2011 14:57

Не знам. Ако играе Керъл заедно със Суарес, тогава трябва да има някой дефанзивен полузащитник до Джерард. НЕ виждам как ще се получат нещата с Джерард и Мейрелеш в центъра на терена и отпред Суарес и Керъл.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 27 май 2011 15:55

Liverpool forever_95 написа:Не знам. Ако играе Керъл заедно със Суарес, тогава трябва да има някой дефанзивен полузащитник до Джерард. НЕ виждам как ще се получат нещата с Джерард и Мейрелеш в центъра на терена и отпред Суарес и Керъл.

Джерард може да играе като ДМ

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 май 2011 16:11

dsadsadasdasdasd написа:
Liverpool forever_95 написа:Не знам. Ако играе Керъл заедно със Суарес, тогава трябва да има някой дефанзивен полузащитник до Джерард. НЕ виждам как ще се получат нещата с Джерард и Мейрелеш в центъра на терена и отпред Суарес и Керъл.

Джерард може да играе като ДМ

Губи му се ефективността. Трябва някой като Лукас, Спиъринг или евентуално Чарли Адам да играе дефанзивен полузащитник. Трябва да има един ясно изявен.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 27 май 2011 16:37

Ето малко коефиценти от днес следобед за играчи да дойдат при нас /вписал съм и коеф на фаворита/:
играч: коеф за нас: фаворит:
Кун Агуеро 5/1 | Челси 6/4
Ашли Йънг 7/2 | Ман Ю 2/9
Нико Кранчар 11/4 | Рома 2/1
Скот Паркър 4/1 | Тотнъм 1/2
Стюърт Даунинг 4/5 фав. | Арсенал 6/4
Гари Кейхил 8/1 | Ман С 2/5
Брад Фридел 5/2 | Тотнъм 1/4
Джоуи Бартън 4/1 | Евертън 5/2
Чарли Адам 6/4 фав | Ман Ю 13/8
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 май 2011 16:38

И аз да се намеся малко макар че ми е трудно след Бал-а....

Вчера Ливърпул са говорили с агента на Мата(баща му) и се очаква утре да има нови преговори. Междувременно Интер са обявили интереса си към Мата, но агентът му е отказал да води преговори с тях засега. Смята е, че Мата е 4-ти избор за Интер след Алексис Санчез, Хълк и Еден Азар. Говори се, че Мата може да напусне Валенсия само за 18 милиона евро...

Блекпул са приели оферта на Ливърпул за Адам за около 7милиона паунда.

Марко Марин е казал че би се радвал да играе за нас някой ден.
Последна промяна от Gil-galad на 27 май 2011 17:42, променено общо 1 път.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 май 2011 17:24

Liverpool forever_95 написа:Да, разбирам те, но кой нападател би искал да остане резерва. Започнахме да чупим всякакви рекорди с трансфери и накрая някой измежду Керъл и Агуеро да седят на пейката. Единия 35 милиона, другия 39 някъде.

Бербатов като е 30 млн как стои на пейката ? Нека да има конкуренция и от там ще дойдат успехите.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 май 2011 18:54

suareshampion написа:
Liverpool forever_95 написа:Да, разбирам те, но кой нападател би искал да остане резерва. Започнахме да чупим всякакви рекорди с трансфери и накрая някой измежду Керъл и Агуеро да седят на пейката. Единия 35 милиона, другия 39 някъде.

Бербатов като е 30 млн как стои на пейката ? Нека да има конкуренция и от там ще дойдат успехите.

Бербо не мрънка, защото знае, че е цяло щастие да играе за Юнайтед. Но помисли малко. Дали Керъл и Агуеро ще са навити да седят на пейката. Отговора е НЕ. ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 май 2011 20:12

Liverpool forever_95 написа:
suareshampion написа:

Бербо не мрънка, защото знае, че е цяло щастие да играе за Юнайтед. Но помисли малко. Дали Керъл и Агуеро ще са навити да седят на пейката. Отговора е НЕ. ;)

A за Керъл не е ли цяло щастие да играе в Ливърпул ? И от къде знаеш Керъл дали ще мрънка или не особено като вижда ,че Суарес и Агуеро са по добри от него ? Както и да е според мен е нужен още един класен нападател .Лошото от днес е ,че тоя Коентрао пред един месец каза ,че е фен на Ливърпул а днес е казал ,че иска да играе само в Реал.Но не ми се вярва Моурино да даде 30 млн за резерва ,там е Марсело и играе супер на левия бек.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 май 2011 20:22

Tabloid newspaper Correio da Manha had claimed the left-back had agreed a big-money deal with the Merseyside club, however the 23-year-old has expressed his desire to seal a switch to the Bernabeu.

Speaking at a training camp in Portugal, Coentrao said: "What I want is to play for Real Madrid. It is the best club in the world and the only place I would leave Benfica for.

"Madrid has the best players in the world and I have many friends there. Nothing has been done but I hope the signing will go ahead.

"Benfica understand my decision and I intend to make it a good deal for them. I will be grateful to them all my life."
Няма такъв идиот :lol: Цял сезон ще седи пейка на Марсело, Ди Мария и останалите флангови играчи..

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 май 2011 20:34

Gil-galad написа:И аз да се намеся малко макар че ми е трудно след Бал-а....

Вчера Ливърпул са говорили с агента на Мата(баща му) и се очаква утре да има нови преговори. Междувременно Интер са обявили интереса си към Мата, но агентът му е отказал да води преговори с тях засега. Смята е, че Мата е 4-ти избор за Интер след Алексис Санчез, Хълк и Еден Азар. Говори се, че Мата може да напусне Валенсия само за 18 милиона евро...

Блекпул са приели оферта на Ливърпул за Адам за около 7милиона паунда.

Марко Марин е казал че би се радвал да играе за нас някой ден.

Дайте мнение....никой не реагира не тея новини :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”