Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
ХаХа аз съм човека с глупустите ? Аз казвам, че Джерард прави парите на отбора от реклами или аз казвам, че ако не ти харесва Джерард значи не може да си фен на пул, аз казвам че Джерард е като Супер Мен.
A за финала не Джерад бе героя, а Дудек
venomcho написа:Хора, не се карайте! Важното е да НЕ вземем Йънг
Твърди се, че Комоли се интересува от Ашли Йънг, но според източник, близък до "Анфийлд", футболистът не е толкова важен за "Ливърпул", колкото си мислят всички.
Деймиън Комоли в разговори с "Астън Вила"; "Ливърпул" наблюдават футболист на "Арсенал"
До колко е вярно не мога да кажа.Нямам наблюдения върху този сайт.
dsadsadasdasdasd написа:ХаХа аз съм човека с глупустите ?
Колега, всичко наред ли е с теб? Изчетох ти всичките коментари от последните няколко часа и единствения извод до който стигам е че имаш някакъв личен проблем и се опитваш да избиеш някаква агресия тук, за да ти олекне... Ако има нещо - пиши на лично - добър слушател съм, ако поискаш - може и съвет да ти се даде, но... няма нужда да занимаваш толкова много хора с моментните си психични разстройства....
[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
venomcho написа:Хора, не се карайте! Важното е да НЕ вземем Йънг
И аз съм на това мнение....никога не съм го харесвал, няма и да го харесам занапред
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
dsadsadasdasdasd написа:ХаХа аз съм човека с глупустите ? Аз казвам, че Джерард прави парите на отбора от реклами или аз казвам, че ако не ти харесва Джерард значи не може да си фен на пул, аз казвам че Джерард е като Супер Мен.![]()
![]()
A за финала не Джерад бе героя, а Дудек
Джерард поведе отбора към обрата, Дудек също имаше огромна заслуга за победата естествено, но изобщо нямаше да се стигне до дузпи, ако нямахме такъв лидер в отбора. Както и да е. Ако искаш харесвай Джерард, но поне го уважавай за това, което е дал на Ливърпул. Ироничните ти приказки за него мен лично ме обиждат. Това е все едно феновете на Ман Юнайтед да тръгнат да говорят против Раян Гигс. Айде лека нощ на всички!
- Mighty Reds
- Контакти:
Всеки си има право на мнение, всеки си има вкус, предпочитания, критерии и прочие ... само не трябва да се почва едно безмислено мерене на членове (кой по-по-най)
- т'ва за спора по-горе.
Тоя Даунинг май-май не ми допада много, сякаш има доста опции за Краля и в сегашния състав на тая позиция, виж обаче за Клиши съм на друго мнение - трябва да си оправи центриранията и ще бъде идеален за поста ляв защитник, щото ми се чини, че няма да успеем да привлечем Коентрао заради "звездния" интерес на Реал и Байерн.
styopa написа:...Деймиън Комоли в разговори с "Астън Вила"; "Ливърпул" наблюдават футболист на "Арсенал"[/url]
До колко е вярно не мога да кажа.Нямам наблюдения върху този сайт.
Тоя Даунинг май-май не ми допада много, сякаш има доста опции за Краля и в сегашния състав на тая позиция, виж обаче за Клиши съм на друго мнение - трябва да си оправи центриранията и ще бъде идеален за поста ляв защитник, щото ми се чини, че няма да успеем да привлечем Коентрао заради "звездния" интерес на Реал и Байерн.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Еми явно са решили да е британец, за всеки друг пост бих се съгласил, ама точно по крилото ми се чинеше, че друга трябва да е закваската...и за Даунинг няма да стискам палци, а пък и не вярвам Вила да остане и без двамата, ако Йънг го пишем манчестърец вече...
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
За поста ляв халф искам някой измежду Азар, Марко Марин и Йънг. Не знам защо не го харесвате Йънг. На мен лично ми допада.
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... ld-be-over
Дано да успеем да го привлечем.
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... ld-be-over
Дано да успеем да го привлечем.
Последно четох за Скот Дан от Бирмингам....10 милиона паунда, британец, по-младия и по-евтиния вариант на Гари Кейхил(за който се говори че е близо до Ман Сити)....според мен би внесъл добро съревнование в центъра на защитата на Карагър и Шкъртел...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Mighty Reds написа:щото ми се чини, че няма да успеем да привлечем Коентрао заради "звездния" интерес на Реал и Байерн.
Всеки си има шансовете.Вече според зависи играча какво иска самия футболист.Реал едва ли могат да му гарантират титулярно място.А и да играе в ПШ и то във водещ отбор си е привлекателно
Gil-galad написа:Скот Дан от Бирмингам....10 милиона паунда
Според мен са прекалено много пари за него.От изпадащ отбор,а и почти цял сезон контузен.Още повече като футболни качества не е нещо над Киргиакос.
Още новини около Даунинг
Downing won't commit to Villa
Skysports.com revealed earlier this month that Villa want to make him the highest paid player at the club, but Liverpool and Arsenal are both understood to be keen.