Бивши играчи на Ливърпул - фен тема

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Re: Кени Далглиш - Фен Тема

Мнениеот burnstz » 09 фев 2012 02:53

Интервютата му ме кефят.
1916'

kara23
Контакти:

Мнениеот kara23 » 09 фев 2012 06:14

позд.за темата.не ми се ком.а не се сещам по какъв друг начин да изразя безмерното си уважение към него,но това,което прави впечатление във темата е,че прочутият ливърски дух е жив в нашия форум,което е и самата основа и философия на клуба,а аз спец.се радвам за нашите фенове тук,дори и за по-нетърпеливите,и им пожелавам поне в живота,ако не във форума,да се въздържат от говорене,писане и коментари на неща,от които ясно се вижда,че все още не разбират.на останалите пожелавам мнооого незабравими напивания(с мярка,разбира се),след победи на ливър,които да започнат още в събота,например.

kunevkg
Контакти:

Мнениеот kunevkg » 09 фев 2012 09:39

Смятам, че с наличното може да се постигне и повече от 7 място в момента. Затова е отговорен основно Кени. Не мисля, че проблемът му е в играчите

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 фев 2012 10:30

Страхотен футболист и мениджър но във футбола от едно друго поколение !!!
Съжелявам че може би ще подразня феновете на Пуул но за мен в момента те играят най-скапания
футбол от всички водещи отбори в Премиър !!!
Накратко за мен тяхната игра е - преса,тичане като обезумели по терена,блъскане и ритане на противниците,
груби фаулове, и кюскане на топката към Керъл или Белъми !!!
Откорвенно търсеното британизиране на отбора доведе до това да се изхарчат космически суми за
играчи средна ръка и дори откровенни слабаци :
А.Керъл - за мен този футболист е пълна греда и не струва повече от 5 млн. и поне 5 млн. струва толкова
просто защото в Чемиъншип би бил страхотна звезда играч от типа Д.Фъргюсън и Дж. Бийти .
Ч.Адам - чудесен полузащитник но за Блекпуул !!! Много бавен и груб играч !!!
Дж. Хендерсън - млад футболист обявен за бъдещето на анг. футбол . Платена огромна сума според приноса
който дава за отбора си поне за момента . Трансфер от типа - да даем повече пари за да не го купят другите!!!
Ст. Даунинг - По принцип приличен играч , направо звезда за Мидълзбро и Вила . Има страхотна скорост
и удар но щеше да е добре поне на 10 % от ударите му да можеше да уцели вратата . Има добро центриране .
Определено много пари дадени за него !!!

Теглете чертата само на тези 4-ри трансфера вижте какви кинти са дадени и преценете къде
ще бъде отбора с тези играчи и този стил на игра в края на сезона .
Определено защитата на отбора е единственото нещо което е наред но пък си признавам че Скъртел
никак не ми харесва с откровенно грубата си и безумна игра в доста мачове !!!
Това е което мисля аз , естествено Пуул най-вероятно ще вземат трофей този сезон (поне имат огромни шансове)
и имайки предвид страхотния авторитет който има Кени сред феновете им отново ще се ностя оди но аз
мисля че той и неговия Пуул дори и догодина няма да може да бъде конкурентен в борба за титлата .

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 09 фев 2012 10:45

RedMagic написа:Преди да започнат манджите по най-великият човек на Анфийлд:
Кени Далглиш е легенда, икона, уникален като човек. Велик играч, уникален треньор, който понеже направил 2-3 несполучливи трансфера, дайте да го направим какъв ли не. Както и да е, in King Kenny we trust !

Става дума за трансфери на стойност 100 000 000 паунда, а не за 10-20 млн. :shock: :shock: :shock:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 09 фев 2012 12:59

AnalBreaker написа:
RedMagic написа:Преди да започнат манджите по най-великият човек на Анфийлд:
Кени Далглиш е легенда, икона, уникален като човек. Велик играч, уникален треньор, който понеже направил 2-3 несполучливи трансфера, дайте да го направим какъв ли не. Както и да е, in King Kenny we trust !

Става дума за трансфери на стойност 100 000 000 паунда, а не за 10-20 млн. :shock: :shock: :shock:

За мен единствените грешни трансфери са на Керъл и Даунинг. Не че 50 милиона са малко пари, но това е друг въпрос. :)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 09 фев 2012 13:04

AnalBreaker, да не се правим на света вода ненапита. Съра ви колко милиони е похарчил на вятъра, това не го упоменаваме...

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 фев 2012 13:17

liverpool96 написа:AnalBreaker, да не се правим на света вода ненапита. Съра ви колко милиони е похарчил на вятъра, това не го упоменаваме...

абе той е изхарчил,верно е...ама всяка година са в борбата за титлата,а ние къде сме?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 09 фев 2012 13:35

Ако не беше САФ в момента Юнайтед щяха да се борят за оцеляване и нямаше да ги знае никой...
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 09 фев 2012 13:59

Exo момчета това е тема за Кени, не за Фъргито...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”