Спортинг Брага-Ливърпул 1:0 (FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Re: Спортинг Брага-Ливърпул

Мнениеот fearbless » 10 мар 2011 22:16

И аз съм недоволен от загубата,но това е положението... с тази халфова линия толкова... страничните съдии няма да ги коментирам,но не са ни виновни съдиите спомням си ,че миналата година във Франция срещу Лил мачът завърши 1:0 с подобна безобразна игра... на Анфийлд,обаче резултата беше 3:0! После Бенфика 2:1 Ливърпул,но на Анфийлд 4:1,така,че аз имам надежда! Брага тепърва ще разбере какво значи да се гостува на Анфийлд! ;) Разбира се домакинството срещу Прага не беше от най-убедителните,но все пак... ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 10 мар 2011 22:16

Дай Боже да продължим , пък после да му мислим кой отбор ни чака ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 10 мар 2011 22:20

Ми като не им се играе в този турнир, за какво се напъват за 6-то място?! По-добре да не се класираме в турнирите, за да не гледаме такава мъка и догодина, а да се концентрират в първенството, където ще атакуваме 5-то място. Ако не се вземат поне 4-5 класни играчи и да се измете тая гмеж, мога да се обзаложа с всеки, че Стиви ще си тръгне догодина, а с това и шансовете ни за класиране в топ 8. Не знам някои хора откъде го вадят тоя оптимизъм през последните два месеца. Да, бихме Челси и Ман, но между тях бяхме смазани от Уест Хям и направихме равен с Уигън вкъщи. Започваме да приличаме на Уимбълдън преди 15-20 години.
Последна промяна от realist на 10 мар 2011 22:25, променено общо 1 път.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 10 мар 2011 22:20

Малко ми е необяснимо защо толкова се впечатлявате от тези мачове,но всеки си знае.На директна елиминация всеки гледа да си играе с минимални усилия.Арис миналия кръг ако не се лъжа направиха равен на Ман Сити,а ние бяхме една идея по-слаби от днес в Чехия.
Реално погледнато положителното днес е добрата игра на Керъл,а другото е стабилната игра на Спиъринг.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 мар 2011 22:25

За мен щеше да е изненада ако Ливърпул не беше загубил този мач. Брага е много корав отбор, особено като домакин.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 мар 2011 22:39

Ливърпул хич не си даваше много зор и заслужено загубиха!
:|
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 10 мар 2011 22:40

Динамо Киев поведоха на Сити.Значи и в Сити половината футболисти не стават,а другите не им се играе в ЛЕ.Според мен истината е че в мачове на директна елиминация когато се решава двубоя на стадиона на отбора фаворит(в случая английските отбори),първия мач често фаворита не се хвърля на 100%.

Потребителски аватар
Kiril_1006
Контакти:

Възможно ли е това ???

Мнениеот Kiril_1006 » 10 мар 2011 22:40

С едно приятелче си мислехме как може Ливърпул да бие Манчестър Юнайтед 3:1 а четири дена след това на по-важен мач срещу по-слаб противник да пада така унизително !!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Възможно ли е това ???

Мнениеот Tommi » 10 мар 2011 22:45

Kiril_1006 написа:С едно приятелче си мислехме как може Ливърпул да бие Манчестър Юнайтед 3:1 а четири дена след това на по-важен мач срещу по-слаб противник да пада така унизително !!!

Брага е много корав отбор и доста неудобен противник. Тази загуба не трябва да се приема като издънка на англичаните.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 мар 2011 22:47

styopa написа:Динамо Киев поведоха на Сити.Значи и в Сити половината футболисти не стават,а другите не им се играе в ЛЕ.Според мен истината е че в мачове на директна елиминация когато се решава двубоя на стадиона на отбора фаворит(в случая английските отбори),първия мач често фаворита не се хвърля на 100%.

Отпадането на Сити съм го предвидил още при жребия. Гражданите водят жестока борба в Англия с Челси и Тотнъм и едва-ли ще хвърлят много сили в ЛЕ.

Върни се в “Ливърпул”