Спарта Прага-Ливърпул 0:0 (FT)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool-4ever
- Контакти:
Re: Спарта Прага-Ливърпул
Междо другото какви са съставите?
-
- Контакти:
liverpool-4ever написа:Liverpool forever_95 написа:Аз пък не мога да разбера защо искаш победа за Спарта в първия мач. Напротив, по-добре ще е да победим с 0:1 или 1:2 (дай Боже повече) и реваншът на Анфийлд да е по-лесен.
Еее не искам да има много скучни мачове. Като бием първия мач, втория е наш. Няма е тръпката. Представи си да ни бият, подиграват ти се (други фенове от 4ката, твой приятели) и втория мач ги обръщаме драмтично(повеждат на с 0-1 рано-рано и второто полувреме ги изяждаме с общ резултат 4-3 ) . Как ще им го върнешшшш![]()
Оле Боже. Досега не бях чувал и виждал написано такова нещо.

Щял да бъде скучен мача.

Братле, аз искам Ливърпул да продължи напред и да стигне възможно най-далеч. Дали до финала-не знам. Само времето ще покаже. Но да ми казваш, че няма да има тръпка, е леко смешно. ОК, съгласен съм, че бием ли довечера, било и с 0:1, реваншът е ясен. Но защо още от 1/16 финалите отборчета като Спарта да ни бият. Предпочитам две скучни победи, но не и загуба. Все пак от гледна точка на авторитет, имидж и т.н няма да е добре да паднем от кого??? От Спарта-разбираш ли. Не искам да тръпна в очакване на последния съдийски сигнал или пък да искам 10 мин. добавено време (визирам миналогодишния 1/2 с Атлетико. На продълженията ми се искаше продължение 10 мин.) Нека да е скучен мача, нямам нищо против, просто искам срещу този отбор и в двата мача победа. Какво ще стане в първия мач, ще разберем след около 2 часа и половина.

- liverpool-4ever
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:liverpool-4ever написа:Liverpool forever_95 написа:Аз пък не мога да разбера защо искаш победа за Спарта в първия мач. Напротив, по-добре ще е да победим с 0:1 или 1:2 (дай Боже повече) и реваншът на Анфийлд да е по-лесен.
Еее не искам да има много скучни мачове. Като бием първия мач, втория е наш. Няма е тръпката. Представи си да ни бият, подиграват ти се (други фенове от 4ката, твой приятели) и втория мач ги обръщаме драмтично(повеждат на с 0-1 рано-рано и второто полувреме ги изяждаме с общ резултат 4-3 ) . Как ще им го върнешшшш![]()
Оле Боже. Досега не бях чувал и виждал написано такова нещо.![]()
Щял да бъде скучен мача.![]()
Братле, аз искам Ливърпул да продължи напред и да стигне възможно най-далеч. Дали до финала-не знам. Само времето ще покаже. Но да ми казваш, че няма да има тръпка, е леко смешно. ОК, съгласен съм, че бием ли довечера, било и с 0:1, реваншът е ясен. Но защо още от 1/16 финалите отборчета като Спарта да ни бият. Предпочитам две скучни победи, но не и загуба. Все пак от гледна точка на авторитет, имидж и т.н няма да е добре да паднем от кого??? От Спарта-разбираш ли. Не искам да тръпна в очакване на последния съдийски сигнал или пък да искам 10 мин. добавено време (визирам миналогодишния 1/2 с Атлетико. На продълженията ми се искаше продължение 10 мин.) Нека да е скучен мача, нямам нищо против, просто искам срещу този отбор и в двата мача победа. Какво ще стане в първия мач, ще разберем след около 2 часа и половина.
Прав си де, ама все пак

-
- Контакти:
Е ясно, но не на тази фаза от елиминациите и не срещу този противник. Те ако ни бият с 2:0, значи общо взето сме за никъде. Дано да не се случва, защото всичко може да стане. Но ще ти кажа следното:
На човек, който за сигнатура си е сложил емотиконка като последната, не му отива да иска загуба за любимия отбор, било то и срещу най-добрите.
На човек, който за сигнатура си е сложил емотиконка като последната, не му отива да иска загуба за любимия отбор, било то и срещу най-добрите.

- liverpool-4ever
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:Е ясно, но не на тази фаза от елиминациите и не срещу този противник. Те ако ни бият с 2:0, значи общо взето сме за никъде. Дано да не се случва, защото всичко може да стане. Но ще ти кажа следното:
Да бе, "хванах те".

Reina, Johnson, Carragher, Kyrgiakos, Wilson, Maxi, Lucas, Meireles, Aurelio, Kuyt, Ngog. Subs: Gulacsi, Skrtel, Kelly, Cole, Jovanovic, Pacheco, Coady

Стърлинг не е сред резервите дори 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Стърлинг не е сред резервите дори
На всички би ни било интересно хлапака да поиграе, но като погледнем реално на нещата, би било безумно момче набор '94 да играе за Ливърпул, колкото и да е добър, малко фенска постъпка би била

- TEDIMAR99
- Контакти:
хора мача ще го дават по алджазир!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
- liverpool-4ever
- Контакти:
Как може още да не сме вкарали гол на тоя вратар без зъби