Аякс официално прие оферата на Ливърпул за Луис Суарес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

idulgerov
Контакти:

Re: Аякс официално прие оферата на Ливърпул за Луис Суарес

Мнениеот idulgerov » 28 яну 2011 22:56

Еден Азар на мястото на Макси, еди ляв бек, както и центален защитник лятото и нещата заспиват. Ако вземат и Лукаку и Вилаш Боаш за треньор ще ги призная американците.

haha

Мнениеот haha » 28 яну 2011 23:05

Ако приемем,че ще използваме 4-4-2 за мен,най-подходящата подредба би била следната:
-------------------Рейна---------------
Кели------Шкъртел-----Агер-----Аурелио
Джонсън---Лукас-----Джерард------Кайт
-------------Суарес--Торес-----------------
Кайт не става за крило,така че,удачен вариант би било Аурелио да играе по крилото,но при такъв случай нямаме ляв бек (Кончески не го броя,той е по-зле и от Поулсен).Естествено,ясно ми е,че няма как да излелем с такъв състав,но аз не бих имал нищо против да играем така.
Надявам се,лятото да си върнем Инсуа,след като му изтече наема и да купим едно качествено ляво крило.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 яну 2011 23:07

haha написа:Ако приемем,че ще използваме 4-4-2 за мен,най-подходящата подредба би била следната:
Кайт не става за крило,така че,удачен вариант би било Аурелио да играе по крилото,но при такъв случай нямаме ляв бек (Кончески не го броя,той е по-зле и от Поулсен).Естествено,ясно ми е,че няма как да излелем с такъв състав,но аз не бих имал нищо против да играем така.
Надявам се,лятото да си върнем Инсуа,след като му изтече наема и да купим едно качествено ляво крило.

Ами Мейрелеш.Гледал съм ви всички мачове от началото на сезона и той ме е впечатлил най-много...А в последните 2 мача беше изключителен.Защо така го заебаваш ?

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 28 яну 2011 23:10

Честито на всички!!!
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 28 яну 2011 23:11

idulgerov написа:Еден Азар на мястото на Макси, еди ляв бек, както и центален защитник лятото и нещата заспиват. Ако вземат и Лукаку и Вилаш Боаш за треньор ще ги призная американците.

имаме си и мениджър и треньори - нови не ни трябват ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 яну 2011 23:11

Mourinio написа:Да така е, не му тръгна при нас, но пък кой знае занапред може да покаже класата си, за мен винаги е бил един най-добрите крила, предполагам и Далглиш иска да му даде нов шанс, тъй като е футболист с безспорни качества и е твърде рано да бъде отписвам.Да не забравяме и Торес колко слаби мачове имаше от началото на тоя сезон, пък и не само те двамата...досега Джо Кол работеше под ръководството на Ходжсън, знаем какъв треньор е той, а сега Кинг Кени може да знае как точно да му върне формата 8-)

Е занапред нищо не се знае.По принцип Коул ако влезе във форма винаги може да му се намери място.То нали знаеш винаги имаме по един контузен или наказан,а Джо е футболист който може да играе на много позиции.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 28 яну 2011 23:11

Dalglish in turn handed Suarez the legendary number 7 shirt which Dalglish wore during his playing career.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 28 яну 2011 23:12

Frankie Lampard написа:
haha написа:Ако приемем,че ще използваме 4-4-2 за мен,най-подходящата подредба би била следната:

Ами Мейрелеш.Гледал съм ви всички мачове от началото на сезона и той ме е впечатлил най-много...А в последните 2 мача беше изключителен.Защо така го заебаваш ?

даа тук си прав Раул ще е твърд титуляр на мястото на Лукчо.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 28 яну 2011 23:13

Dzheff написа:
idulgerov написа:Еден Азар на мястото на Макси, еди ляв бек, както и центален защитник лятото и нещата заспиват. Ако вземат и Лукаку и Вилаш Боаш за треньор ще ги призная американците.

имаме си и мениджър и треньори - нови не ни трябват ;)

За Лукаку съм съгласен но защо да сменят Кени ???

haha

Мнениеот haha » 28 яну 2011 23:14

Frankie Lampard написа:Ами Мейрелеш.Гледал съм ви всички мачове от началото на сезона и той ме е впечатлил най-много...А в последните 2 мача беше изключителен.Защо така го заебаваш ?

Мейрелеш е добър,но,ако играе с по-атакуващи функции.При формация 4-4-2 трябва централни халфове,добри във фаза защита.Една евентуална двойка Мейрелеш-Джерард не би била лоша,но може би срещу по-слабите съперници на Анфийлд,когато се търсят повече голове.Лукас,колкото и да го плюват някои хора играе много добре от началото на сезона и смятам,че е по-логично той да играе титуляр при такава схема на игра.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Ливърпул”