Време ли е да бъде сменен Рафа Бенитес в Ливърпул?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Време ли е да бъде сменен Рафа Бенитес в Ливърпул?

Мнениеот deepblue1963 » 23 дек 2009 00:04

ehh написа:
deepblue1963 написа:Омръзна ми да цитирам цифри и да копирам таблици:
http://biawc.110mb.com/
Тука всеки,който го интересува може да види:кои треньори колко са похарчили,кого са купили,по клубове също и т.н.Който има очи,ще види какви играчи е взел за "жълти стотинки" Венгер в сравнение с простотиите които направи Бенитес в трансферно отношение.Само няколко примера:доведе Р.Кийн за 19млн. и само след 6 месеца го върна за 16млн.,доведе Белами и само след един сезон го отпрати и много други.Спирам с Бенитес дотук.

Така. И кой голям играч можеше да доведе за тези пари?
Ти май не схващаш това, което се опитвам да ти кажа и нещата малко заприличват на "говори си, не ми пречиш".
И стига с тая смяна на треньорите. Кой ще дойде и какво ще направи, като дойде? С магическа пръчка ще накара футболистите да летят? Откъде пари за трансфери? Кой голям играч ще се съгласи да играе за Ливърпул за парите, които те могат да изкарат на масата? Рафа е с вързани ръце. Новият треньор също ще бъде така.

Валенсия-два пъти финалист за КЕШ(1999-00,2000-01).Интер-последна поява-финал(1971-72).Я сега познай,кой от двата отбора има по-голям бюджет?Така,че не се опитвай да ми доказваш:големи пари=голям отбор=големи успехи.Да не говорим,че Порто даже взе купата,нали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 23 дек 2009 02:57

ehh написа:
deepblue1963 написа:"В Ливърпул по времето на Бенитес са привлечени общо 76 трансфера на футболисти, за които е дадена сумата от 229 650 000 паунда(без комисионните)."Тоз луд ли е-някои отбори не струват толкова?Вие на това малко пари ли му викате?
1.Кой доведе:Зенден,Нунес,Хосеми,Лето,Палета,Мориентес,Фаулър,Белами,Пенант,Гонзалес,Бабел,Карсън,Лейва,Кийн,Досена,
Воронин,Деген,Риера-всички отчетени като провал от сайта:
ttp://www.liverpool-kop.com/2009/10/off ... -over.html
Я пак ми обяснете как Бенитес нямал пари(завалията)?

Я, чакай малко. Рафа ли е виновен, че трябва да купува такива футболисти? Кога си чул или прочел, че Ливърпул се готвят да изкарат много пари за голяма звезда? А и какво им има на повечето изброени футболист? Това, че някои не могат да се адаптират, си е техен проблем.
На Ливърпул му трябва собственик, който да осигури бюджет като на Реал или Манчестър. Това е голям клуб и не бива да изостава от другите, само заради липсата на пари. Лошото е, че не виждам, откъде може да дойде такъв собственик.

От Обединените арабски емирства ;>
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 дек 2009 00:20

deepblue1963 написа:...Валенсия-два пъти финалист за КЕШ(1999-00,2000-01).Интер-последна поява-финал(1971-72).Я сега познай,кой от двата отбора има по-голям бюджет?Така,че не се опитвай да ми доказваш:големи пари=голям отбор=големи успехи.Да не говорим,че Порто даже взе купата,нали?

Оле, майко, Валенсия за отбор с много пари ли ми го даваш? За отбор с големи бюджета визирам Манчестър, Реал, Челси... А колкото до Порто, моля те, не давай за пример този измислен сезон в ШЛ. И леко миризлив, също така.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 дек 2009 11:18

ehh написа:
deepblue1963 написа:...Валенсия-два пъти финалист за КЕШ(1999-00,2000-01).Интер-последна поява-финал(1971-72).Я сега познай,кой от двата отбора има по-голям бюджет?Така,че не се опитвай да ми доказваш:големи пари=голям отбор=големи успехи.Да не говорим,че Порто даже взе купата,нали?

Оле, майко, Валенсия за отбор с много пари ли ми го даваш? За отбор с големи бюджета визирам Манчестър, Реал, Челси... А колкото до Порто, моля те, не давай за пример този измислен сезон в ШЛ. И леко миризлив, също така.

Казвам го за n-ти път:Валенсия-малко пари-2 финала,Интер-много пари- :cry: :cry: :cry: .Така,че тезата:дайте на Бенитес много пари и глейте кво ще напрай с Ливърпул,нещо не хваща дикиш.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 дек 2009 14:52

Примерът ти с Валенсия пак не струва. Нито този с Интер. Ливърпул не може да бъде сравняван с нито един от тези два отбора, най-малкото защото е смешно. Ливърпул е място, на което е не толкова изявени имена, събрани в отбор, правят чудеса. Ако всичко това е подплатено и още малко повече класни играчи, Ливърпул ще си върне лидерските позиции в Англия. Напълно съм убеден в това.
И пак повтарям - главната причина Ливърпул да е толкова зле този сезон, е в двамата американски идиоти, които се водят собственици. По престъпен начин вързаха ръцете на Бенитес и в момента отборът няма никакви алтернативи на по-класните си футболисти.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 дек 2009 15:32

ehh написа:Примерът ти с Валенсия пак не струва. Нито този с Интер. Ливърпул не може да бъде сравняван с нито един от тези два отбора, най-малкото защото е смешно. Ливърпул е място, на което е не толкова изявени имена, събрани в отбор, правят чудеса. Ако всичко това е подплатено и още малко повече класни играчи, Ливърпул ще си върне лидерските позиции в Англия. Напълно съм убеден в това.
И пак повтарям - главната причина Ливърпул да е толкова зле този сезон, е в двамата американски идиоти, които се водят собственици. По престъпен начин вързаха ръцете на Бенитес и в момента отборът няма никакви алтернативи на по-класните си футболисти.

А тези футболисти,дето ги има,добре ли ги подрежда?Американците ли му бяха виновни,че се осра в Лион,след като отбора с триста зора поведе в резултата(както междувпрочем и на Анфийлд)?Както и с Фиорентина на Анфийлд?Те ли бяха виновни,че Масчерано остави отбора с 10 човека,след като отбора вече губеше с 1-0 срещу Портсмут?За слабата игра срещу Арсенал?И мноооого други такива!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 дек 2009 01:18

И с какво е виновен Рафа за слабите игри на някои? Като например онова момченце Лейва, което чак заплашваше преди началото на сезона, че ще напусне, ако не е титуляр. И като го сложиха титуляр, осра една камара мачове в началото на сезона. Направо не можех да го гледам, как играе.
С какво е виновен Рафа, че Масчерано е тъп и влезе като кон в краката на футболиста от Помпи?
С какво е винове Рафа при тъпото подреждане отзад при гола на Фиорентина? И защо въобще ми даваш за пример този безсмислен мач? Гардът на повечето футболисти беше паднал отдавна за този мач.
Класа липсва на отбора, класа... недостатъчна е тя в момента.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 дек 2009 14:11

ehh написа:И с какво е виновен Рафа за слабите игри на някои? Като например онова момченце Лейва, което чак заплашваше преди началото на сезона, че ще напусне, ако не е титуляр. И като го сложиха титуляр, осра една камара мачове в началото на сезона. Направо не можех да го гледам, как играе.
С какво е виновен Рафа, че Масчерано е тъп и влезе като кон в краката на футболиста от Помпи?
С какво е винове Рафа при тъпото подреждане отзад при гола на Фиорентина? И защо въобще ми даваш за пример този безсмислен мач? Гардът на повечето футболисти беше паднал отдавна за този мач.
Класа липсва на отбора, класа... недостатъчна е тя в момента.

Класата се защитава и изгражда в мачовете,а не в трансферните "прозорци".Да ти припомня ли провала на едно "ел галактико" от близкото минало?По твоята логика отборите с най-големите харчове трябва да печелят всичко.Да,ама не(справка Реал М и Челси)!И слава богу!Лион,който би Ливърпул и в двата мача,с по-голяма класа ли са?С по-голяма бюджет ли са?С по-скъпоплатени играчи ли са?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 дек 2009 00:18

Лион би два пъти Ливърпул (и то с голям късмет), заради левашки изпълнения от страна на някои играчи на Ливърпул. И оттук идва следното, че "левашки изпълнения" = "не толкова добри играчи", което е следствие на малкото пари за качествена селекция.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 26 дек 2009 10:12

ehh написа:Лион би два пъти Ливърпул (и то с голям късмет), заради левашки изпълнения от страна на някои играчи на Ливърпул. И оттук идва следното, че "левашки изпълнения" = "не толкова добри играчи", което е следствие на малкото пари за качествена селекция.

А при един нов треньор,тези "не толкова добри играчи" да не станат,изведнъж, доста добри?

Върни се в “Ливърпул”