ehh написа:deepblue1963 написа:Омръзна ми да цитирам цифри и да копирам таблици:
http://biawc.110mb.com/
Тука всеки,който го интересува може да види:кои треньори колко са похарчили,кого са купили,по клубове също и т.н.Който има очи,ще види какви играчи е взел за "жълти стотинки" Венгер в сравнение с простотиите които направи Бенитес в трансферно отношение.Само няколко примера:доведе Р.Кийн за 19млн. и само след 6 месеца го върна за 16млн.,доведе Белами и само след един сезон го отпрати и много други.Спирам с Бенитес дотук.
Така. И кой голям играч можеше да доведе за тези пари?
Ти май не схващаш това, което се опитвам да ти кажа и нещата малко заприличват на "говори си, не ми пречиш".
И стига с тая смяна на треньорите. Кой ще дойде и какво ще направи, като дойде? С магическа пръчка ще накара футболистите да летят? Откъде пари за трансфери? Кой голям играч ще се съгласи да играе за Ливърпул за парите, които те могат да изкарат на масата? Рафа е с вързани ръце. Новият треньор също ще бъде така.
Валенсия-два пъти финалист за КЕШ(1999-00,2000-01).Интер-последна поява-финал(1971-72).Я сега познай,кой от двата отбора има по-голям бюджет?Така,че не се опитвай да ми доказваш:големи пари=голям отбор=големи успехи.Да не говорим,че Порто даже взе купата,нали?