ВЛ: Челси - Ливърпул 20.09.2020 |18:30| 0-2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: ВЛ: Челси - Ливърпул 20.09.2020 |18:30|
Всички вече трябва да са доволни.Първия сериозен тест преминат с отличен.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Фабинио цз..сега я втасахме. Много миши сърчица има тука ...пък после били доволни. Малко нагло ми идва.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
Не е нагло, просто много хора не знаят че кариерата му тръгва оттам, и в Монако окончателно се премества но позиция 6.

Нещо доста се залъгвате от резултата и трябва да благодарите на Кристенсен и Кепа...
Челси с 10 души второто създаде повече ситуации+изпуснатата дузпа, когато Вернер се разходи покрай цялата ви умряла защита.

Челси с 10 души второто създаде повече ситуации+изпуснатата дузпа, когато Вернер се разходи покрай цялата ви умряла защита.

plmar написа:Не е нагло, просто много хора не знаят че кариерата му тръгва оттам, и в Монако окончателно се премества но позиция 6.
Играл е и друг път там и се е справял. Говоря за друго...не може да си свалил гащите преди началото на мача и после с цялата си наглост,от същия тоя цз да искаш суха мрежа....като изключим че победата не ти е достатъчна..ай стига
maikop написа:Нещо доста се залъгвате от резултата и трябва да благодарите на Кристенсен и Кепа...![]()
Ти нормален ли си е бот. Кво да им благодаря ..да не са в нашия отбор. Вие си мислете за инвалидите и наглото мишо тренерче. Иначе се радвай че сме милостиви и не извадихме нож на умрялото куче
Re: ВЛ: Челси - Ливърпул 20.09.2020 |18:30| 0-2 FT
Ти пък ще ми кажеш кое е нагло и кое не. Квото мисля го казвам и не ме интересува. Я отивай да търкаляш аспиринчета по дъжда! 

-
- Контакти:
Re: ВЛ: Челси - Ливърпул 20.09.2020 |18:30| 0-2 FT
Честита победа. Напразни притеснения от мен преди мача. Играхме хладнокръвно и концентрирано. Да червения картон но улесни, но си беше100%.
Ей Понко смях се от сърце с тоя лаф - да търкаляш аспиринчета под дъжда.
Ей Понко смях се от сърце с тоя лаф - да търкаляш аспиринчета под дъжда.
- SgtLiberty
- Контакти:
maikop написа:Нещо доста се залъгвате от резултата и трябва да благодарите на Кристенсен и Кепа...![]()
Тияго имаше, по-добър дебют на Моста от Хаверц който не знам дали беше дори на терена. При все че срещу Брайтън имахте късмет да не паднете, срещу нас и с 22 да бяхте на терена нямаше да биете. И да казваш, че Вернер е играл добре при все, че не излезе от джоба на Фабиньо е смешно.