cskarcheto92 написа:JorkoByrborko69 написа:JorkoByrborko69 написа:Днеска Данчо Стреса май си показа всички слаби страни... и доказа за пореден път защо му викат "стреса"... , но ... , вместо да го извади Брадатия Гений, той го остави а смени Окслейда , дето е в пъти по-добър - май защото му се струва че така се "поизравнява" играта... Иначе явно сме смного силни ако имаме 10 добри полеви играча + вратаря от световна величина !!! Понякога не го разбирам Клоп ? Стреса просто пречи днес на играта ни ... и от минута на минута затъваме !!!
Малко статистика в "подкрепа" :
Досега любимеца на някои от тука: Данчо стреса е направил 31 подавания: 16 назад, 11 встрани или встрани и назад и само 4 напред или напред и встрани( 2 неточни) ... Нататък смятайте сами ............................ на това му викам успеваемост и това от "капитан" и то халф на водещ отбор. Хахаха да му имам избора на Клоп !? Това дърво редува един или два добри мача с 7-8 слаби и не знам защо е още в отбора... Ако се провалим за титлата и тази година =- пак ще е заради Даньо Стреса !!! Когато играе редовно е безкрайно слаб !!! Не , че иначе е добър деНо така тегли отбора надолу и назад... , а и постоянно когато е слаб - ръкомаха и изнервя играта ни още повече..... Не издържам да го гледам деа
![]()
![]()
-> просто когато това дърво е в игра, все едно сме с 9 полеви играча и вратар... Поне може да го махне Клоп - да не ни измъчва деа.... Който и да пусне ще е 10-пъти по-добър от него !!!
И с голяма заслуга за гола на Фирмино, който се оказа и печеливш. Толкоз за статистиката на Данчо Стреса. Честита победа !
Човек, имаш право и не споря , че Стреса има някаква заслуга за гола като "добута" с глава топката малко по-напред пред него, преди тя да бъде подадена на Фирминьо... но само това видях от Стреса... и то за цял мач... ! Но и друг на неговото място ако бе - щеше естествено да направи същото - не мислиш ли ...?
Ако трябва всеки наш играч да взема пример от капитана си как играе през цялото време във всеки мач - то трябва да губим и то много на малко, и то постоянно!!! Имаше проблясъци, и не оспорвам, ако си забелязал , и в коментара си съм признал, че прави на 10-ина мача - понякога до 1 или два доста добри... Същото е и в отделните мачове: от 90мин - понякога има минутни проблясъци с добра игра в рамките на 5-10 минути... Ти ако на това му викаш "големите заслуги на Стреса", аз му викам некадърност..., не само защото си е такъв , но и защото е капитан и трябва според мен да е пример за подражание на терена от целия отбор...
Не знам защо на мене само ли ми се струва, но само ти постоянно спориш за "големите заслуги" на това дърво в целия форум!?
Кажи ми: какво толкова видя в този бездарник ? Нито умее да посреща топката меко и финно(удря се от краката му и отскача сякаш играе с дървени ботуши), нито има изобщо някакъв добър контрол над топката, нито има техника и изобщо някакъв читав финт не съм го видял да направи, нито има кой знае каква скорост с топка в крака( и дори без топка е тромав, а пък и противниковите нападатели и халфове го разминават като "вагон-пътническа гара"), най малкото пък умее да отнема топката(от това дърво никога досега не съм видял отнемане с плонж в краката на противнка без отсъдено нарушение), няма да споменавам колко "конструктивни" пасове раздава само назад и встрани... е ако подаде напред - трябва да се оглежда поне 10-15 сек - и да подава мек бавен и разгадаем пас...

Няма да споменавам за това как вика по терена, как ръкомаха и се вживява ... или пък колко смешен и дори жалък е с навика му по 150-200 пъти на мач да си "намества" капитанската лента !!!

И накрая - преди да седнеш да спориш обиждаш и се караш с мен : - просто обясни ми кое от изредените по-горе от мен неща НЕ СА ВЕРНИ , и с какво толкова те е ЗАПЛЕНИЛ