Rofles написа:we are the champions написа:Не обръщай внимание на тренера... пак е бил препил...

Може, но представи си ако Ливърпул бият със спорна дузпа, а чиста не е отсъдена за Челси ? Тогава какво ще говори, много ми е интересно ? Затова казах, че съдиите се коментират след мача, а не преди него.
Еми изчакай да свърши мача и тогава коментирай кой е психо ,ок ? Сега ,каквото и да ми говориш ,са си празни приказки ,така ли е ? Така е .
И обиждаш персонално .А аз не го правя. Айде ся ми кажи ,кой е с комплексите ?
Аз предполагам . И имам аргументи да го правя ,нали бе манаф ? Колко пъти тоя доказан престъпник ви е помагал и ни е рязал нас ,питам аз ? Кажи бе манаф ?
23 години ви гледам ПОДАРЪЦИТЕ ? Нормално е да имам подобни предположения ,нали манаф ?
Взимам предвид и това ,че ФА е била винаги за вас и според мен ,тя няма да допусне тая година да сте извън топ 4 ,въпреки много по слабата ви трагична игра от тази на Ливърпул ! Ако Челси бият в тоя мач ,вероятността да попаднете накрая в топ 4 е по голяма ,отколкото ако Ливърпул победи в тоя мач .Така ли е ? Така е.
Взимам предвид и факта ,че съдиите не са спрели да помагат на Челси .Пресен пример последния им мач с Арсенал .
Взимам и предвид ,последния ни мач срещу пряк конкурент за топ 4 ,където бяхме брутално изнасилени от мъжките курви в черно .
Взимам предивид и това ,че ,след като беше нормално да се оплачем за това изнасилване ,те и за това искат да ни накажат .
Ай ся ми кажи ,нямам ли аргументи да давам подобно предположение ? Да те чуя манаф ?
И тоя нашия малкия комплексиран фен ,щом ти прави свирки ,го взимайте във вашето отборче. Готов е за манаф ,така като го гледам ,това "шампионче" .
И пак повтарям манаф ,нещо което повтарям от години ...не ви мразя ,за това ,че ни задминахте по титли а заради нечестния начин ,по който го направихте.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.