Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Dzheff » 22 май 2011 23:51

styopa написа:
MaCuMo написа:След като изпадна Блекпул, Адам на 90% ще бъде наш игра догодина.

Не се знае дали ще си продължим интереса от януари,а и евентуално Тотнъм може да е в играта.

Dzheff написа:Напускащи играчи: Пол Кончески, Фабио Аурелио, Джо Коул, Милан Йованович, Сотирис Кириякос, Кристиян Поулсен, Давид НГог, Алберто Акуйлани, Филип Деген, Набил Ел Жар.

За Акуилани не се знае.Според мен има шансове да играе при нас.
Иначе за напускащи бих добавил:Джоунс,Инсуа,Агер(евентуално),Шкърел(евентуално) и Макси.

Казусите "Адам" и "Акуилани" изглеждат взаимозависими. Както посочих в предния си коментар за италианеца е много трудно да се прецени дали ще бъде в отбора следващия сезон, но аз все си мисля че е по-скоро аут. Ако Джоунс и Инсуа бъдат продадени също едва ли ще има много изненадани. Доскоро същото бих казал и за Макси, но след добрите си игри в последните мачове си мисля, че успя да спаси кариерата си на Анфийлд. Колкото до Агер и Шкъртел - подобни трансфери мен лично биха ме изненадали и ако се реализират, те задължително трябва да бъдат последвани от привличането на двама централни защитници + очаквания трансфер на ляв бек...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 23 май 2011 00:29

Dzheff написа:Колкото до Агер и Шкъртел - подобни трансфери мен лично биха ме изненадали и ако се реализират, те задължително трябва да бъдат последвани от привличането на двама централни защитници + очаквания трансфер на ляв бек...

Ами на мен така се иска да се получи.Каквото и да си говорим силен отбор се прави със силна защита.
В дясно на защитата принципно сме подсигурени.
В центъра обаче според мен изглеждаме ужасно.При Агер за съжаление според спекулациите има "подскачащо коляно"(такова нещо не може да се излекува на 100%),т.е. шансовете да направи цял сезон без контузии са минимални.Шкъртел според мен прави прекалено много индивидуални грешки.Ако предположим Уилсън на този етап е втори вариант за ляв защитник,тогава новите попълнения за централни защитници би трябвало да са поне двама(за четвърти избор нищо чудно и да се заложи на Коуди).
За в ляво има достатъчно като количество резервни опции.Със закупуването на един стабилен ляв защитник би трябвало да си решим проблемите.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 23 май 2011 02:35

Уилсън или някои други от младите трябва да се пратят под наем за да могат да изиграят един цял сезон и да натрупат опит...така можем да приемем че Шкъртел ще остане като 3-ти или 4-ти избор с оглед на това дали ще бъдат привлечени 1 или 2-ма нови....като да не забравяме че за тази позиция също имаме и Мартин Кели...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 23 май 2011 08:03

Забравяте за Дани Аяла, който е под наем (май в Хъл беше) - една добра опция за центъра на защитата.

:oops: В Дарби, в Дарби, преди т'ва беше в Хъл ...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 23 май 2011 11:58

Ако младите Уилсън, Аяла и Коуди не бъдат преотстъпени, то е много вероятно трансфера на Агер за който говори колегата styopa да се реализира. Кириакос аз лично вече съм го отписал. Но за Шкъртел, добър или лош, просто няма никакви симптоми че ще бъде продаден - все пак беше твърд титуляр през целия сезон. Приемам, че ще се случи нещо средно, т.е. Агер ще бъде продаден, Уилсън остава, както и един от Аяла и Коуди (с лични предпочитания за втория, заради лидерските му качества). Каквито и размествания да има в защитата ние трябва да търсим в дългосрочен план и заместник на Кара, който е твърде вероятно да изиграе последния си сезон в Ливърпул или в най-добрия случай този ще му бъде предпоследен. На мен лично предпочитанията ми са Кели да бъде изтеглен в центъра на отбраната и да остави Джонсън и Фланаган да се конкурират в дясната зона на защитата. Така ако бъде закупен още един стабилен висок защитник и ляв бек ще бъдем бетон отзад. А конкуренцията в защита ще изглежда по следния начин: десен бек: Джонсън, Фланаган, Кели; централна защита: Карагър, Кели, нов ц.з., Шкъртел, Уилсън, Аяла/Коуди; ляв бек: нов л.б., Уилсън, Робинсън. Смятам че този състав в защита ще ни бъде напълно достатъчен да постигнем целите си. А ако и Агер не бъде продаден ще имаме още повече опции в отбрана, но това почти сигурно ще означава че Аяла и Коуди няма да получат възможност да играят и по всяка вероятност ще бъдат преотстъпени под наем.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 23 май 2011 12:13

Слуховете от снощи за Акуилани и Адам са, че ще свалим цената на 12М за Акуилани и Ювентус ще го вземе, а за Адам че е сигурен за Ливърпул.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 май 2011 12:26

MaCuMo написа:Слуховете от снощи за Акуилани и Адам са, че ще свалим цената на 12М за Акуилани и Ювентус ще го вземе, а за Адам че е сигурен за Ливърпул.

Ще видим, нали Юве взеха сега Пирло. Ще видим дали ще си опитат да привлекат Акуилани на всяка цена. А за Адам съм раздвоен.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 23 май 2011 12:38

Според слуховете, сделката с Нюкясъл е почти завършена и Хосе Енрике ще бъде левият бек на Ливърпул за следващия сезон!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 май 2011 12:44

MaCuMo написа:Според слуховете, сделката с Нюкясъл е почти завършена и Хосе Енрике ще бъде левият бек на Ливърпул за следващия сезон!!!

Абе откъде я черпиш тази информация :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 23 май 2011 12:45

Liverpool forever_95 написа:
MaCuMo написа:Според слуховете, сделката с Нюкясъл е почти завършена и Хосе Енрике ще бъде левият бек на Ливърпул за следващия сезон!!!

Абе откъде я черпиш тази информация :lol:

Сигурно от където и аз моята ;) Или поне нещо подобно :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”