styopa написа:MaCuMo написа:След като изпадна Блекпул, Адам на 90% ще бъде наш игра догодина.
Не се знае дали ще си продължим интереса от януари,а и евентуално Тотнъм може да е в играта.Dzheff написа:Напускащи играчи: Пол Кончески, Фабио Аурелио, Джо Коул, Милан Йованович, Сотирис Кириякос, Кристиян Поулсен, Давид НГог, Алберто Акуйлани, Филип Деген, Набил Ел Жар.
За Акуилани не се знае.Според мен има шансове да играе при нас.
Иначе за напускащи бих добавил:Джоунс,Инсуа,Агер(евентуално),Шкърел(евентуално) и Макси.
Казусите "Адам" и "Акуилани" изглеждат взаимозависими. Както посочих в предния си коментар за италианеца е много трудно да се прецени дали ще бъде в отбора следващия сезон, но аз все си мисля че е по-скоро аут. Ако Джоунс и Инсуа бъдат продадени също едва ли ще има много изненадани. Доскоро същото бих казал и за Макси, но след добрите си игри в последните мачове си мисля, че успя да спаси кариерата си на Анфийлд. Колкото до Агер и Шкъртел - подобни трансфери мен лично биха ме изненадали и ако се реализират, те задължително трябва да бъдат последвани от привличането на двама централни защитници + очаквания трансфер на ляв бек...