Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 11 ное 2011 10:18

казвах го и преди-тоя сайт е парцал...не може да казваш-лукас да отивал на сапун и да идвал хъдълстоун и да си фен на отбора...там са такива мишки нещастни,че нямам думи! от днес слухове за риад будебуз от сошо-алжирски национал,на 21 години,играе със двата крака и по двата фланга,както и зад нападателя...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 ное 2011 12:34

john barnes написа:казвах го и преди-тоя сайт е парцал...не може да казваш-лукас да отивал на сапун и да идвал хъдълстоун и да си фен на отбора...там са такива мишки нещастни,че нямам думи! от днес слухове за риад будебуз от сошо-алжирски национал,на 21 години,играе със двата крака и по двата фланга,както и зад нападателя...

между другото тая година за първи път влизам във форум,преди това никога не бях го правил и първо се регистрирах там в тоя смешен сайт ..след два дни написах ,че суарес има качества да стане легенда а керъл е дърво и ме изхвърлиха от сайта :) ...там явно модераторите мразят всичко що не е от острова :) тука един фен беше написал ,че има нещо сбъркано в клуба..амо кво няма да има ,като погледнеш повечето фенове плюят добрите ни играчи и възхваляват слабите ..еми ако това не е сбъркано кое ? май каквито феновете такъв и отбора
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 11 ное 2011 14:30

За интервюто на Далглиш където каза че ще пуска юноши заради натоварена програма мога да кажа това- Е й? Не следя програмата на Челси,но мислите ли че Челси също няма да излезе с поне 60% юношески състав+ Лукаку в атака? Това ще да е ,може би 1 по сериозно име да влезе в тоя мач ,като Петър Чех или Мейрелеш,но това ще е от класните им играчи.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 11 ное 2011 15:08

suareshampion написа:
john barnes написа:казвах го и преди-тоя сайт е парцал...не може да казваш-лукас да отивал на сапун и да идвал хъдълстоун и да си фен на отбора...там са такива мишки нещастни,че нямам думи! от днес слухове за риад будебуз от сошо-алжирски национал,на 21 години,играе със двата крака и по двата фланга,както и зад нападателя...

между другото тая година за първи път влизам във форум,преди това никога не бях го правил и първо се регистрирах там в тоя смешен сайт ..след два дни написах ,че суарес има качества да стане легенда а керъл е дърво и ме изхвърлиха от сайта :) ...там явно модераторите мразят всичко що не е от острова :) тука един фен беше написал ,че има нещо сбъркано в клуба..амо кво няма да има ,като погледнеш повечето фенове плюят добрите ни играчи и възхваляват слабите ..еми ако това не е сбъркано кое ? май каквито феновете такъв и отбора

Той и Торес имаше качества да стане легенда, ама всички видяхме к'во стана...

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 ное 2011 16:21

ние говорихме за парцаливия сайт...влез някой път да видиш за какви чукундури става въпрос и тогава ще си говорим пак!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 11 ное 2011 16:55

А, няма спор. Не обичам да се информирам от български "спортни" сайтове за любимия ми отбор, камо ли пък правени от фенове. :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 ное 2011 19:28

LFC1892 написа:А, няма спор. Не обичам да се информирам от български "спортни" сайтове за любимия ми отбор, камо ли пък правени от фенове. :)

този форум е цвете,в сравнение със някои други...

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 12 ное 2011 10:40

john barnes написа:
LFC1892 написа:А, няма спор. Не обичам да се информирам от български "спортни" сайтове за любимия ми отбор, камо ли пък правени от фенове. :)

този форум е цвете,в сравнение със някои други...

+1
Може би този е един от най-добрите спортни сайтове в България ако трябва да се разчита колко верни са статиите

А за информации за Ливърпул посещавайте официалния сайт на отбора . Там не лъжат :)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 12 ное 2011 10:51

Искам и да споделя едно мнение от което като прочета нещо по този въпрос или чуя много се изнервям. Миналата година Далглиш ни реши проблемите с блестящите ни юноши за което е ставало не на веднъж въпрос каква прекрасна школа имаме. Добре де, вместо да се купува Даунинг за 20 млн. защо Далглиш постепенно не налага играчи като Стърлинг на крилото? 100 % щеше да е по-добре защото за 11 мача Стърлинг щеше да се адаптира и да направи нещо за разлика от Даунинг който е ударил 2 греди отначалото на сезона и дотам. Защото такива момчета с такъв талант видяхме какво правеха миналата година. Същото може да се каже за Адам. Той се справя добре,но нужно ли беше да го купуваме за 7 млн. като можехме да налагаме Джонджо който има същите качества като Адам,даже е и по техничен.
Силно се надявам с/у Челси(за КК) юношите да покажат игра и да идват в 1вият отбор на Ливърпул за сметка на някой
Само Левски!
You'll never walk alone!

john barnes

Мнениеот john barnes » 12 ное 2011 10:53

Hakercheto написа:Искам и да споделя едно мнение от което като прочета нещо по този въпрос или чуя много се изнервям. Миналата година Далглиш ни реши проблемите с блестящите ни юноши за което е ставало не на веднъж въпрос каква прекрасна школа имаме. Добре де, вместо да се купува Даунинг за 20 млн. защо Далглиш постепенно не налага играчи като Стърлинг на крилото? 100 % щеше да е по-добре защото за 11 мача Стърлинг щеше да се адаптира и да направи нещо за разлика от Даунинг който е ударил 2 греди отначалото на сезона и дотам. Защото такива момчета с такъв талант видяхме какво правеха миналата година. Същото може да се каже за Адам. Той се справя добре,но нужно ли беше да го купуваме за 7 млн. като можехме да налагаме Джонджо който има същите качества като Адам,даже е и по техничен.
Силно се надявам с/у Челси(за КК) юношите да покажат игра и да идват в 1вият отбор на Ливърпул за сметка на някой

значи виж сега-юношите са още на по 16 години...според мен догодина вече лека-полека ще бъдат налагани и сусо и морган и стърлинг...защо не и тони силва,коуди и уиздъм?

Върни се в “Ливърпул”