Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
100 млн
А стига бе, не мислех че американците са чак толкова щедри..
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Дано наистина да даде 100 млн на КРАЛЯ и с тези пари ще купим около 5-6 нови качествени футболисти и с парите от продажбата на останалите ще можем да вземем и още някой. Очакват се около 7-8 нови имена да пристигнат на Анфийлд. Дай Боже американците да му дадат тези пари 
и 50 ще са достатъчни, а ако толкова им се дават - нека останалите 50 ги заделят във фонд "Анфийлд", вече стар или нов те си решават
Пепе Рейна е потвърдил окончателно че остава в клуба.Това също е много важно за нас. Реакцията на Комоли:
Comolli: "So I took list of goalkeepers we'd made and threw them in the bin."
Comolli: "So I took list of goalkeepers we'd made and threw them in the bin."

Реал Мадрид е близо до привличането на защитника на Бенфика Фабио Коентрао, съобщава днес вестник "АС". Според изданието "белите" са приготвили 25 милиона евро за закупуването на 23-годишния португалски национал. Президентът на Бенфика Луиш Фелипе Виейра заяви, че Коентрао ще бъде продаден за 30 милиона евро.
Трябва да се действа, Коентрао е задължителен за следващия сезон ако искаме нещо отляво.
Трябва да се действа, Коентрао е задължителен за следващия сезон ако искаме нещо отляво.
wolf написа:Реал Мадрид е близо до привличането на защитника на Бенфика Фабио Коентрао, съобщава днес вестник "АС". Според изданието "белите" са приготвили 25 милиона евро за закупуването на 23-годишния португалски национал. Президентът на Бенфика Луиш Фелипе Виейра заяви, че Коентрао ще бъде продаден за 30 милиона евро.
Е те вчера и Байерн бяха близо до подписа му....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Е той Коентрао категорично беше заявил, че във Байерн няма да ходи. И все пак колкото по-рано почнем да купуваме толкова по-добре.
Gil-galad написа:Говори се, че Джон Хенри ще даде на Краля 100 милиона паунда за летни трансфери...
Могат да си го позволят.Все пак след арабите на Сити са най-богатите.Естествено друг е въпроса дали искат.
wolf написа:Трябва да се действа, Коентрао е задължителен за следващия сезон ако искаме нещо отляво.
В ляво на защитата нищо чудно Енрике вече да е реално договорен.
Марин перфектно 100 милиона за трансфери божествено преговаряме с добри футболисти с нетърпение чакам трансферите.....
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
#LFC's opening bid for Marko Marin was a paltry 6.8million GBP. 7.1mil including potential add-ons. Has Comolli written all over it.
Първата оферта за Марко Марин е била 7,1 милиона паунда + бонуси....което е малко и както казва човека баш си мирише на работа на Комоли...въпреки че доколкото знам на Марин му остава само една година от договора с Вердер....но според мен се почват истории в стил Лиус Суарез с ниска начална оферта и накрая пак ще се даде колкото Вердер искат за Марин...все пак първата оферта и за Суарез беше 7.2 милиона и беше определена като унизителна от Аякс
Явно стратегията е изпитана и работи
Аз лично никога не съм имал добри впечатления от Комоли...помня още в Тотнъм че не беше особено обичана фигура....вие как мислите?
Първата оферта за Марко Марин е била 7,1 милиона паунда + бонуси....което е малко и както казва човека баш си мирише на работа на Комоли...въпреки че доколкото знам на Марин му остава само една година от договора с Вердер....но според мен се почват истории в стил Лиус Суарез с ниска начална оферта и накрая пак ще се даде колкото Вердер искат за Марин...все пак първата оферта и за Суарез беше 7.2 милиона и беше определена като унизителна от Аякс
Аз лично никога не съм имал добри впечатления от Комоли...помня още в Тотнъм че не беше особено обичана фигура....вие как мислите?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.