siniq_fen написа:liverpool96 написа:siniq_fen написа:Много бързо забравихте за силата на Сити...
И дай сега да ни е страх и да треперим. Вчера щом Съндърланд ги разкриха...
Нека не се прекалява с очакванията. След Блекбърн Нюкясъл станаха непобедими. Ливърпул им вкара три гола и после "А , кви са тия Сити бе, тия ги прегазваме !

". За пореден път се убеждавам, че ние сме хора на крайностите.[/qu
Супер им го каза.В петък болшинството очакваха да паднем от Нюкясъл на Анфийлд,а сега повечето очакват да газим Сити като гост.Леле хора осъзнайте се или по-точно- Овладейте се! Защо винаги за един мач ни правите от средняци в шампиони и обратно? Сити нямат загуба,като домакин цяла година,онзи ден видимо си пазиха най-важните играчи за нас,което им излезе през носа и сега ще ни скочат двойно и тройно по-надъхани,понеже не можаха да използват издънката на Юнайтед.Не че нямаме някакви шансове,ама аз и на равен ще съм доволен,с оглед издънката на Арсенал и постоянството на Сити вкъщи.Аз също се надявам ако Джерард почне титуляр да е на мястото на Адам,а не Спиро или Хендо,те ще ни трябват в дефанзивен план и то много.Мисля си за резултат-1:1.
И другото забавно е как всички фенове на Юнайтед също повярваха в нас,нищо чудно и свещи да палят

Абе има гаври из тея форуми!!!