RedMagic написа:wolf написа:Няма как да стане спокойно
Това, може би ?
Объркал съм темата

ПС: Само глупости пиша тая вечер
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
RedMagic написа:wolf написа:Няма как да стане спокойно
Това, може би ?
wolf написа:RedMagic написа:wolf написа:Няма как да стане спокойно
Това, може би ?
Объркал съм темата![]()
Беше по повод това че suareshampion каза, че щял да иде в Байерн. Зарежи
wolf написа:Ъ.. Източник? Иначе ОК 30 млн за Торес е по-добре от 35млн за Керъл.
RedMagic написа:wolf написа:Ъ.. Източник? Иначе ОК 30 млн за Торес е по-добре от 35млн за Керъл.
http://www.football-rumours.co.uk/liverpool-rumours.php
Не знам до колко е вярно, но т'ва не го пише в 1 или 2 сайта... Просто не ми се търси за други източници. Дано стане !
JalkiSte написа:RedMagic написа:wolf написа:Ъ.. Източник? Иначе ОК 30 млн за Торес е по-добре от 35млн за Керъл.
http://www.football-rumours.co.uk/liverpool-rumours.php
Не знам до колко е вярно, но т'ва не го пише в 1 или 2 сайта... Просто не ми се търси за други източници. Дано стане !
То в тоя сайт слуховете май се пускат от някакви размечтани фенчета.
liverpool will make a bid for fernando torres in january transfers window but hazard and hulk will come to liverpool reina,coats,enrique,carrgahar
hulk hazard,kuyt,gerrard
torres,suarez good line up - това реално ли ти звучи?
dsadsadasdasdasd написа:Абе не разбирате ли, че е време за Нов Ливърпул, който си е отишъл може да гледа по телевизията мачовете и да се радва, че преди години е играл за този отбор. Казвам от телевизора, защото ако отиде на мач, ще му начупят главата. Торес беше много добър и обичан играч, но вече не е много бързо забравяте какво направи и по какъв начин го направи ако се върне в отбора аз лично ще имам много специално мение към цялото ръководство и към всички виновници за завръщането му. Вие сега викате да се върне да се върне, но като дойде и направи 60 пропуска, ще пеете друга песен. Торес вече не съществува за повечето от феновете, айде не ме карайте да вадя цитати от темата, за напускането му, че ще станете като домати половината.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта