Глазгоу Рейнджърс - Ливърпул 18.10.2011, 21:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Глазгоу Рейнджърс - Ливърпул 18.10.2011, 21:30 ч.

Мнениеот venomcho » 19 окт 2011 19:36

dsadsadasdasdasd написа:Та Джони ти на 40 ли си ? Да те питам само ?

[offtopic]Тука не е бюро запознанства, иначе и аз бих те питал на колко си, защото "пишеш" ужасно неграмотно...[/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 19 окт 2011 19:57

не синко,на 38 съм...и гледам Ливърпул от 1984 година.и ще ти кажа,защо плюя по далглиш-беше невероятен играч,един от най-добрите които съм гледал,после стана и мениджър,със него също доминирахме...със 1-2 изключения.НО...времето му свърши,нека да заеме подобаваща длъжност във клуба,но да не ни мъчи повече начело на отбора.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 окт 2011 20:21

момче почваш да се излагаш вече с твоите глупави коментари ,намали ги малко
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 19 окт 2011 21:03

Оф айде стига де! Какво значение има кой на колко години??? То може да си 30, ама акъла ти да е на 15 годишен или обратното. И не е нужно да гледаш Ливърпул от преди повече от 20 години, че да си фен на отбора! Айде спрете с глупавите коментари, че се излагате...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 19 окт 2011 21:06

dsadsadasdasdasd написа:Не мисля, че човек, който е бил свидетел на Ливърпул по онова време би говорил така за Далглиш? Нали? Така, че варианта ти, че е по голям отпада мигновено. Мисли малко !
А за Ашли хахахах. Какво направи срещи нашите, много по-малко от Даунинг. Другото миналата година отново Даунинг бе обявен за по-добър от него.

Първо - от всеки трети негов пост си личи, че е по-голям, ама както и да е.Гарантирам ти, че е поне на 35 :lol: .Относно Далглиш - не виждам какво толкова лошо е казал, позволява си да го критикува, но за съжаление не мисля, че е без основание.
Второ, срещу нашите "Ашли хахахах" не направи много, но толкова направиха и неговите съотборници, просто трудно играят срещу нас.Надявам се, че няма да припишеш тази заслуга на Далглиш, след като и при най-черния дявол според повечето от вас тук Рафа Бенитес това си го правехме най-редовно.Но гледай Йънг какво е направил в мачовете на Юнайтед досега, колко голове вкара и асистенции записа?Но нищо, нашият е първи по асистенции за МИНАЛИЯ сезон в ДРУГ отбор, ще го почакаме да се адаптира и да добие самочувствие и всичко ще е наред :lol: Пак казвам - ужасно много ще се радвам, ако това стане, но в момента е пълна дупка и не виждам защо не трябва да го признаваме.
И трето - останалите ти писания изобщо няма да ги коментирам, защото по никакъв начин не са свързани с моя пост.
P.S. И тъй като виждам, че си загрижен за моето интелектуално развитие и ме призоваваш да "мисля малко" и аз бих си позволил да ти дам един малък съвет - пише се "полОжение".Не знам как го бъркаш, като то дори не изисква и минимално да се замислиш ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 19 окт 2011 21:39

Повечето фeнове на Ливърпул от форума продължават да бъдат недоволни дори и след 4-те точки от двете дербита които минаха. Всъщност кое беше важното - Стиви се завърна, а Карол вкара на Евертън. Шампиона на Англия излезе със страх, игра със страх и показа страх до последната минута от отбора на Кени. При игра с 5-ма защитници играчите на Юнайтед със сигурност още празнуват спечелената точка на Анфийлд. Недоволството на някои фенове на Ливърпул обаче, е не защото отбора за момента изостава малко от водачите, а заради новите играчи и тяхната игра. Играта ще се подобри с течение на времето, колкото до резултатите - засега са повече от нормални. Загубите в лигата дойдоха при странни условия, когато отбора игра страхотно срещу Стоук, и когато прехваления от много хора Тотнъм не можа да вкара гол на 10-ма от Ливърпул; о да срещу 9 им беше лесно, няма спор. Следващите мачове с тези отбори ще бъдат съвсем различни и дано тогава повечето от вас да нямат поводи да критикуват. Единия мач наближава и ако Кени изкара титулярния състав е ясно кой ще продължи. Запазете спокойствие, по това време миналата година отбора беше...,мисля че сега е много по добре. Критикуването на Кени е повече от излишно.

john barnes

Мнениеот john barnes » 19 окт 2011 22:05

лошото е,че манго излязоха със страх..така е.но и ние не падахме по-долу да се страхуваме и чак след 80-тата минута се сетихме,че сме домакини и можем да ги мачкаме...обаче кел файда,взеха си равния за който бяха дошли.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 19 окт 2011 22:34

Айде сега следват 3 мача с опашкари да видим как ще излезе Кени и ще може ли да вземем поне 7 точки. Да видим дали Кени е поработил върху най-слабата ни страна - мачовете срещу по-слаби противници. След трите мача ще си проличи дали ще се борим за топ4 със зъби и нокти или ще сме в топ4 със сигурност и ще се борим за нещо повече. Да не забравяме и тежкия мача с Челси след 3-те мача с опшкарите... Ако излезем като мишки както срещу Арсенал, Евертън или Юнайтед мача е загубен... Както и да е. Още е рано за това. Следващия мач задължителни 3 точки и е време да изместим Нюкасъл от 4-тото място.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 19 окт 2011 23:52

кви 7 точки бе? 9 задължителни ни трябват! всичко друго ще е неуспех....

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 окт 2011 00:58

След този мач отново се потвърди факта ,че без Суарес на терена ,не можем да вкарваме ! А някои хора почнаха да вкарват за Челси ...най много мразя да гледам как наши бивши добри футболисти играят силно за други отбори ..Алонсо,Масчерано,Торес,Мейрейлеш..ако бяха сега при нас щеше да сме шампиони
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”