Арсенал - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

lfc_fan
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул

Мнениеот lfc_fan » 16 авг 2011 21:17

smart написа:Халфовата линия на Арсенал била класи над тази на Ливърпул?? пич ти добре ли си :roll:,
колкото до мача предивждам че ще гиизлъжем с 0:1 гол на Суарес

а кажи му и ти... как пък не е класи на Ливърпул...и то точно от тази на Ливърпул ние се чудим какво да правим толкова класни халфове като Меирелеш,Акуилани,Джерард,Адам,Лукас, Хендерсън - до някъде, абе нашата е наи-оспорваната в лигата а пък ти тотално се изложи с това мнение, само помия сипеш :) :lol: :lol: :lol:
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 16 авг 2011 21:19

Арсенал има много слаб отбор, в криза е и кошмарна форма. Не ми дреме за букмейкърите, но Арсенал не е фаворит в този мач.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 16 авг 2011 21:41

lfc_fan написа:
smart написа:Халфовата линия на Арсенал била класи над тази на Ливърпул?? пич ти добре ли си :roll:,
колкото до мача предивждам че ще гиизлъжем с 0:1 гол на Суарес

а кажи му и ти... как пък не е класи на Ливърпул...и то точно от тази на Ливърпул ние се чудим какво да правим толкова класни халфове като Меирелеш,Акуилани,Джерард,Адам,Лукас, Хендерсън - до някъде, абе нашата е наи-оспорваната в лигата а пък ти тотално се изложи с това мнение, само помия сипеш :) :lol: :lol: :lol:

абсолютно.Даунинг>Уолкот,Адам>Рамзи,Джерард>Уилшър,Лукас>Сонг, да не говорим че само това са ви халфовете а ние имаме още Спиъринг,Раул,Акуилани и донякъде Шелви
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 16 авг 2011 21:58

Аз не мога да разбера какво се връзвате всичките. Момчето си е фен на Арсенал и си има мнение по въпроса. И аз не съм съгласен, че халфовете на Арсенал били по-класни, ама пък Хендерсън е такава класа, че нямам думи. Един ден може би, но сега не е нищо повече от Джо Коул или Поулсен...

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 16 авг 2011 22:04

LFC1892 написа:Аз не мога да разбера какво се връзвате всичките. Момчето си е фен на Арсенал и си има мнение по въпроса. И аз не съм съгласен, че халфовете на Арсенал били по-класни, ама пък Хендерсън е такава класа, че нямам думи. Един ден може би, но сега не е нищо повече от Джо Коул или Поулсен...

недей така да обиждаш младото момче чак пък Поулсен :mrgreen: все пак не сме го виждали на позицията на която играе попинцип- централен полузащитник то и раул на фланга е гола вода ама го видя зимата какво направи зад нападателя ;)
п.с нали затва е форум да спамим и пишем всякакви работи квито ни дойдат на ума :mrgreen:
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 16 авг 2011 22:13

smart написа:
LFC1892 написа:Аз не мога да разбера какво се връзвате всичките. Момчето си е фен на Арсенал и си има мнение по въпроса. И аз не съм съгласен, че халфовете на Арсенал били по-класни, ама пък Хендерсън е такава класа, че нямам думи. Един ден може би, но сега не е нищо повече от Джо Коул или Поулсен...

недей така да обиждаш младото момче чак пък Поулсен :mrgreen: все пак не сме го виждали на позицията на която играе попинцип- централен полузащитник то и раул на фланга е гола вода ама го видя зимата какво направи зад нападателя ;)
п.с нали затва е форум да спамим и пишем всякакви работи квито ни дойдат на ума :mrgreen:

Ама не...аз чета и падам просто. Тука нападате някакъв фен на Арсенал. В темата за селекцията единият 16-годишен вика на 15-годишния лапе и си ги мерят кой разбира повече от футбол. Тук кой бил ходел на Уембли и кой на Емиратс. Е, к'во аз като не съм имал възможността да отида на Анфийлд, въпреки че много ми се иска, какво да направя? :) А иначе за Хендерсън не мисля, че ще има много шансове на позицията, която казваш. Особено, ако не продадем нито Акуилани, нито Раул. Според мен срещу Арсенал ще си е резервичка за сметка на Каут, ама да видим все пак Кинг-а каква ще я измисли.
П.С. Имате ли отбори във фентъзито? Да си направим една лигичка феновете на Пуул. :)

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 16 авг 2011 23:40

offside_my_ass_ написа:Смятам и сам виждаш, че халфовете на Арсенал в момента са с класа над тези на Пуул, пък макар и много по-млади.

Чета, и се смея много здраво ... :lol: Кажи ми един по-класен халф от нашите ... Всъщност, имате един, Уолкът - най-добрият ви полузащитник, другите са гола вода. Кой ваш халф е по-добър от Чарли Адам ? А от Лукас. Да не говорим за Стиви Джи. Кой ваш ляв халф ще направи такъв пробив и ще пукне гредата като Даунинг ? Както каза един колега - Даунинг > Аршавин , Адам > Росицки, Уилшър, Сонг, Диаби, Фримпонг, Лансбъри... , Лукас > Сонг, Диаби , Стиви Джи > Уолкът, Аршавин, Росицки, Уилшър, Сонг, Диаби, Фримпонг, Лансбъри, Насри и всичко живо... :mrgreen: Нямаш отговор за това... Всъщност, точно халфовата линия е ключът към победата ни, защото там сме много по-КЛАСНИ от вас !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 16 авг 2011 23:44

Awesome написа:Арсенал има много слаб отбор, в криза е и кошмарна форма. Не ми дреме за букмейкърите, но Арсенал не е фаворит в този мач.

Не съм гледал мача с Удинезе, но гледам биете с 1:0. И както казах - най-добрият ви халф - Уолкът е вкарал. Ранен гол, който сигурно сте го пазили със зъби и нокти и сте треперели при всяко положение за Удинезе. Не знам колко ви е слаб отбора, аз по принцип нямам нищо против Арсенал, но съм съгласен, че изобщо не сте фаворити в този мач. Не го казвам, защото съм фен на Ливърпул. По-назад има и прогнози в наша полза и от фенове на други отбори. Просто с този осакатен състав равенството ще е геройство за вас, надявам се не греша...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 16 авг 2011 23:46

RedMagic написа:
offside_my_ass_ написа:Смятам и сам виждаш, че халфовете на Арсенал в момента са с класа над тези на Пуул, пък макар и много по-млади.

Чета, и се смея много здраво ... :lol: Кажи ми един по-класен халф от нашите ... Всъщност, имате един, Уолкът - най-добрият ви полузащитник, другите са гола вода. Кой ваш халф е по-добър от Чарли Адам ? А от Лукас. Да не говорим за Стиви Джи. Кой ваш ляв халф ще направи такъв пробив и ще пукне гредата като Даунинг ? Както каза един колега - Даунинг > Аршавин , Адам > Росицки, Уилшър, Сонг, Диаби, Фримпонг, Лансбъри... , Лукас > Сонг, Диаби , Стиви Джи > Уолкът, Аршавин, Росицки, Уилшър, Сонг, Диаби, Фримпонг, Лансбъри, Насри и всичко живо... :mrgreen: Нямаш отговор за това... Всъщност, точно халфовата линия е ключът към победата ни, защото там сме много по-КЛАСНИ от вас !

Е, Уилшър не мисля, че е за подценяване. Не бих казал, че е много по-слаб от Адам.... А и тея хвалби на Даунинг малко дразнят. Ударил 1 греда в мача и вече големият играч. Аршавин като ни вкара 4 гола трябва да е направо магьосник. Не казвам, че Даунинг е слаб. Просто нищо кой знае какво не е направил още, а тоя пробив с гредата се изтъква все едно е вкарал хеттрик на Олд Трафорд.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 16 авг 2011 23:49

Хайде стига с тия глупави сравнения...пфф, като деца сте, братче...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Върни се в “Ливърпул”