Селекция, лято 2011

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Селекция, лято 2011

Мнениеот venomcho » 17 май 2011 00:07

След като следващия сезон ще е нещо като обиграване и подсилване на състава с единствена цел ШЛ, аз виждам така нещата:
Не очаквам голямо текучество на футболисти, като все пак по-следващия трансферен цикъл ще е ключов и тогава ще имаме какво да се предложи на вече висококласни играчи, а това лято болшинството ще са британци - макс трима + 1 от континента, като толкова трябва и да напуснат.

Ако мога да степенувам по лично усмотрение:

1. Крило - тук за мен трябва да се хвърлят най-много ресурси, фаворит ми е Мата, но едва ли...иначе Йънг, Джарвис, Елия, Туран, Менес, Марво...много са
/Просто от човека, който ще центрира зависят сумати точки, дали от хиксове или победи, но в такива закучени мачове със слаби отбори, каквито е имало много и не влиза пустата топка, някой да я сложи на главата на Керъл в 90+ минута ще е сакрално :!: /
2. Централен защитник - така или иначе качествените имена се броят на пръсти: Кейхил, Сако, Мертезакер, бих добавил Суботич
3. Ляв бек - Енрике, Бейнс, за Коентрао няма шанс, аз харесвам Али Сисоко
4. Халф/Нападател - зависи от това кой ще си тръгне и остане, но по-скоро първото

50 милки и от продажби 10+ трябва да са достатъчни за тези цели

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 17 май 2011 12:23

venomcho написа:След като следващия сезон ще е нещо като обиграване и подсилване на състава с единствена цел ШЛ, аз виждам така нещата:
Не очаквам голямо текучество на футболисти, като все пак по-следващия трансферен цикъл ще е ключов и тогава ще имаме какво да се предложи на вече висококласни играчи, а това лято болшинството ще са британци - макс трима + 1 от континента, като толкова трябва и да напуснат.

Ако мога да степенувам по лично усмотрение:

1. Крило - тук за мен трябва да се хвърлят най-много ресурси, фаворит ми е Мата, но едва ли...иначе Йънг, Джарвис, Елия, Туран, Менес, Марво...много са
/Просто от човека, който ще центрира зависят сумати точки, дали от хиксове или победи, но в такива закучени мачове със слаби отбори, каквито е имало много и не влиза пустата топка, някой да я сложи на главата на Керъл в 90+ минута ще е сакрално :!: /
2. Централен защитник - така или иначе качествените имена се броят на пръсти: Кейхил, Сако, Мертезакер, бих добавил Суботич
3. Ляв бек - Енрике, Бейнс, за Коентрао няма шанс, аз харесвам Али Сисоко
4. Халф/Нападател - зависи от това кой ще си тръгне и остане, но по-скоро първото

50 милки и от продажби 10+ трябва да са достатъчни за тези цели

+1 Според мен Кейхил и Мертезакер биха свършили добра работа за партньор на Карагър в защита (само 1 от тях имам предвид). Аз съм СТРАШНО навит на Йънг и Мата, но трудно ще ги вземем и двамата, може би само Йънг трябва да вземем. Ляв бек както казах, голям фен съм на Бейнс. Докато халф, според мен Адам няма да ни трябва. Преди мислех друго, но след като се разбра, че Акуилани се връща на 90% не мисля, че ще ни е нужен. Апък нападател, може би Карлтън Коул ще бъде добър вариант за резерва, защото Уест Хям изпадна и със сигурност няма да задържи големите си звезди. Пък и не мисля, че някой ще има против подобен трансфер, защото Коул си е класи над смешния Нгог, който ме кефи само спирането му...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 май 2011 12:50

RedMagic, успокой се малко, недей да пишеш ако трябва няколко дни във форума. Нещо става с теб. Какъв Карлтън Коул те гони? Ужас :( :o

П.С. Без да се обиждаш, но май ти трябва малко почивка и да премислиш нещата още веднъж.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 май 2011 13:03

Той човека си го написа - за РЕЗЕРВА, никой не ти говори за титуляр. Това да не ти е дядо Рой който мечтата му беше да го докара тоя дървар за титуляр. Иначе аз съм за налагането на Пачеко вместо да взимаме скъпи и неразвити същества като горепосочения.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 май 2011 14:01

wolf написа:Той човека си го написа - за РЕЗЕРВА, никой не ти говори за титуляр. Това да не ти е дядо Рой който мечтата му беше да го докара тоя дървар за титуляр. Иначе аз съм за налагането на Пачеко вместо да взимаме скъпи и неразвити същества като горепосочения.

Въпросът е, че Карлтън Коул и за РЕЗЕРВА не става. Стига сте си мечтали да купуваме играчи на изпадащи отбори.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 17 май 2011 17:34

Може да се вземе нападателя на Уест Бромич Албиън Питър Одевинге мисля че се казваше един бърз техничен нападател който се бори и е млад....
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 17 май 2011 17:42

mitko9311 написа:Може да се вземе нападателя на Уест Бромич Албиън Питър Одевинге мисля че се казваше един бърз техничен нападател който се бори и е млад....

Само на 30 години. :lol:

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 17 май 2011 19:48

Аз викам да си земем Ралу ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 май 2011 23:42

Ралу? Кой трябва да е Ралу?

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 19 май 2011 17:11

За Еден Азар се чува напоследък, лично мен доста ме кефи ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Върни се в “Ливърпул”