Съндърланд-Ливърпул 0:2(FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Съндърланд-Ливърпул

Мнениеот liverpool96 » 20 мар 2011 18:34

Здравейте! Честита победа на всички! Заслужавахме я след нескопосаната ни игра в Лига Европа. Личеше си, че нямаше никакво желание за игра там, всеки от отбора иска да играе на топ ниво, а именно в Шампионска Лига. Бих отправил следните критики към екипа на Гонг:

- Бих искал (както и всички други) да публикувате ако се може по-бързо резултата от мача, т.е. статията, защото например в Гол.Бг (не е реклама) нещата се публикуват светкавично.

- Публикуването на повече новини, т.е. на седмица забелязвам максимум 3 нови статии. Ако може да сте по адекватни. :)

- Сега забелязах, че наяве е излязла и статията с резултата от мача, но останах много разочарован от прочетеното. Пише, че Суарез е отлбелязал гол от пряк-свободен удар. Какви са тези глупости?? Голът му беше дори по-фантастичен ;) . Нищо лично към някой от екипа, критиката ми е градивна. Хайде отново честита победа към феновете на любимият ни отбор и YNWA!!!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 20 мар 2011 18:36

Да,наистина Суарез направи добър мач.Керъл също направи добър мач.Като цяло и днес си пролича че зимните сделки ни качват нивото.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 20 мар 2011 18:42

така е, като цяло съм доволен най-вече от желанието на Керъл да даде максимума от себе си, но както казва и Кени, все още му е нужно време за да покаже пълните си възможности.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 20 мар 2011 19:01

Е със сигурност до края на сезона освен желание от Керъл няма да видим много неща.Все пак шума покрай него и контузията са си оказали влияние.Обаче следващия сезон си мисля че може би ще ни е доста решаваща фигура.Особено в двубоите с отбори от долната част на таблицата.

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 20 мар 2011 19:09

fearbless написа:Да дузпа нямаше,никой не е казал,че има и това си беше чист късмет,защото страничния съдия подведе главния,който беше решил,че нарушението е извън наказателното поле. Ще видим какво ще стане 2 полувреме и нека фенчета на най-подпирания отбор в Англия да не се обаждат,защото ние от дъжд на вятър получаваме облаги от съдийски грешки! ;)

Спомнете си миналия сезон за Юнайтед дадоха точно такава дузпа срещу нас!!!!! Дузпа има и тя бе реализирана!

john barnes

Мнениеот john barnes » 20 мар 2011 19:17

и аз си мисля,че керъл ще е играч за отборите от долната половина на таблицата...докато суарес ще е за големите мачове,ама лошо няма-поне ще имаме избор.иначе две остри и технични крила+ляв бек и сме в топ 4 минимум догодина!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 20 мар 2011 19:41

gun175 написа:Спомнете си миналия сезон за Юнайтед дадоха точно такава дузпа срещу нас!!!!! Дузпа има и тя бе реализирана!

1 към 1 са ситуациите.Според мен и в двете ситуации са грешки на съдята.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 20 мар 2011 20:08

styopa написа:
gun175 написа:Спомнете си миналия сезон за Юнайтед дадоха точно такава дузпа срещу нас!!!!! Дузпа има и тя бе реализирана!

1 към 1 са ситуациите.Според мен и в двете ситуации са грешки на съдята.

хм... разликата е че фала на Масчерано беше ПРЕД наказателното поле, а днес Спеаринг го фаулираха на линията на наказателното поле и с оглед на това че навлизаше на скорост е по-трудно да се прецени дали трябва да се даде пряк свободен или дузпа. Аз дори в първия момент също го видях като дузпа и едва след като видях повторенията видях че фала е на линията. Иначе и аз съм съгласен, че и в двата случая дузпа нямаше и отсъждането им е грешка на съдията.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 мар 2011 20:16

Разликата от мачовете в Европа е,че играе Суарес.Иначе-същата мъка.Няма повод за кой знае какъв ентусиазъм.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 20 мар 2011 20:22

blue avalanche написа:Разликата от мачовете в Европа е,че играе Суарес.Иначе-същата мъка.Няма повод за кой знае какъв ентусиазъм.

Не мисля така... не само Суарез правеше положения... Спиъринг,Керъл също имаха много добри шансове... така,че има лъч светлина особено,когато 8-цата на Ливърпул надене отново капитанската лента! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”