vladitol написа:Страничен женааааааааааааа![]()
![]()
Мацката си свърши работата... не мисля,че ощети някой от двата отбора!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
vladitol написа:Страничен женааааааааааааа![]()
![]()
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]Liverpool_1994 написа:fearbless написа:Невероятен втори гол... много ми е интересно как Крал Кени ще нареди състава във сряда за мача с Фулъм имайки предвит завръщането на Стивън Джерард.... Браво на Мейрелеш!
еми най-вероятно ще махне Поулсен ....
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]fearbless написа:Liverpool_1994 написа:fearbless написа:Невероятен втори гол... много ми е интересно как Крал Кени ще нареди състава във сряда за мача с Фулъм имайки предвит завръщането на Стивън Джерард.... Браво на Мейрелеш!
еми най-вероятно ще махне Поулсен ....
Да де,но кой ще бъде зад Торес... може би Мейрелеш,а Джерард ще бъде малко по-назад... защото не е в най-добрата си форма за съжаление.
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]fearbless написа:Честита победа. Доволен съм от движението на играчите на Ливърпул в офанзивен план,но защитата малко ме притеснява.Ако бяхме играли с по-добър съперник едва ли щяхме да излезем със суха мрежа от този мач,но съм доволен от 3 гола и 3т. разбира се! Дано след няколко дни на Анфийлд Джерард,Торес и Мейрелеш поведат отбора към нови 3т. и по-добри времена!
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта