Време ли е да бъде сменен Рафа Бенитес в Ливърпул?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

haha

Re: Време ли е да бъде сменен Рафа Бенитес в Ливърпул?

Мнениеот haha » 21 дек 2009 18:01

Определено Рафа има своята вина,но за мен не той е главният винивник,а Жилет и Хикс.Вижда се,когато лазаретът е пълен и няма равностойни заместници на скамейката,какво се случва.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 дек 2009 20:26

kiko3 написа:
AnalBreaker написа:По-добре да сменят собствениците.

+1
Това е най-правилното решение.Бенитес не е виновен за това че клубът няма пари,а без пари толкова.Продадоха качествените футболисти и взеха някакви смешници за без пари (изключение прави Акуилани но той не може да се сравни с Алонсо).
Вън собствениците от Анфилд.

"В Ливърпул по времето на Бенитес са привлечени общо 76 трансфера на футболисти, за които е дадена сумата от 229 650 000 паунда(без комисионните)."Тоз луд ли е-някои отбори не струват толкова?Вие на това малко пари ли му викате?
1.Кой доведе:Зенден,Нунес,Хосеми,Лето,Палета,Мориентес,Фаулър,Белами,Пенант,Гонзалес,Бабел,Карсън,Лейва,Кийн,Досена,
Воронин,Деген,Риера-всички отчетени като провал от сайта:
ttp://www.liverpool-kop.com/2009/10/off ... -over.html
Я пак ми обяснете как Бенитес нямал пари(завалията)?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
lpool1892
Контакти:

Мнениеот lpool1892 » 21 дек 2009 23:31

deepblue 1963 с всичко , което каза съм съгласен само с едно не съм."2.Рейна 2 гола от нулев ъгъл".Поне според моите виждания Рейна си е един мн добър и стабилен вратар и той е една от основните причини Ливърпул да не са до Помпи в класирането.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 22 дек 2009 00:58

deepblue1963 написа:"В Ливърпул по времето на Бенитес са привлечени общо 76 трансфера на футболисти, за които е дадена сумата от 229 650 000 паунда(без комисионните)."Тоз луд ли е-някои отбори не струват толкова?Вие на това малко пари ли му викате?
1.Кой доведе:Зенден,Нунес,Хосеми,Лето,Палета,Мориентес,Фаулър,Белами,Пенант,Гонзалес,Бабел,Карсън,Лейва,Кийн,Досена,

Я, чакай малко. Рафа ли е виновен, че трябва да купува такива футболисти? Кога си чул или прочел, че Ливърпул се готвят да изкарат много пари за голяма звезда? А и какво им има на повечето изброени футболист? Това, че някои не могат да се адаптират, си е техен проблем.
На Ливърпул му трябва собственик, който да осигури бюджет като на Реал или Манчестър. Това е голям клуб и не бива да изостава от другите, само заради липсата на пари. Лошото е, че не виждам, откъде може да дойде такъв собственик.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

haha

Мнениеот haha » 22 дек 2009 09:49

Преди месец или два,се говореше,че някакви арабски шейхове искат да купят Пуул,но за съжаление няма развитие по въпроса...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 дек 2009 11:51

ehh написа:
deepblue1963 написа:"В Ливърпул по времето на Бенитес са привлечени общо 76 трансфера на футболисти, за които е дадена сумата от 229 650 000 паунда(без комисионните)."Тоз луд ли е-някои отбори не струват толкова?Вие на това малко пари ли му викате?

Я, чакай малко. Рафа ли е виновен, че трябва да купува такива футболисти? Кога си чул или прочел, че Ливърпул се готвят да изкарат много пари за голяма звезда? А и какво им има на повечето изброени футболист? Това, че някои не могат да се адаптират, си е техен проблем.
На Ливърпул му трябва собственик, който да осигури бюджет като на Реал или Манчестър. Това е голям клуб и не бива да изостава от другите, само заради липсата на пари. Лошото е, че не виждам, откъде може да дойде такъв собственик.

Ти не можеше ли да четеш?230 МИЛИОНА ЛИРИ(без комисионните)!!!Според теб,колко трябваше още да му дадат,белким му уйдисат на акъла?По слуховете,самият Ливърпул струва малко повече от това.Значи собствениците можеха да си купят един нов Ливърпул.Да ти дам ли списък с играчите,които Бенитес натири от отбора(справка П.Крауч,който сега вкарва за Тотнъм)?А знаеш ли,че толкова искания от Бенитес Г.Бари,отиде в Ман Сити за ПО-МАЛКО пари от тези,дето му предлагаше Бенитес?Това говори ли ти колко "привлекателно" е било за него да играе под ръководството на този "страхотен" треньор?
И още нещо:
"The United manager insisted his transfer spending amounted to £24million less than Benitez's since 2004."Ал.Фергюсън твърди,че е изхарчил с 24млн. по-малко от Бенитес от 2004г. насам.Я сега някой пак да ми обясни:парите ли са му виновни на Бенитес или нещо друго?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 22 дек 2009 17:18

Абе, човек, това са пари на парче. Това са общо парите, които са му дали. Я да бяха му ги дали на два пъти, да видим, дали нямаше да дойдат наистина звезди. Или Бенитес трябваше да си къта паричките за някой следващ сезон, та барем, нещо се събере в касата за по-голям играч.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 дек 2009 19:40

Омръзна ми да цитирам цифри и да копирам таблици:
http://biawc.110mb.com/
Тука всеки,който го интересува може да види:кои треньори колко са похарчили,кого са купили,по клубове също и т.н.Който има очи,ще види какви играчи е взел за "жълти стотинки" Венгер в сравнение с простотиите които направи Бенитес в трансферно отношение.Само няколко примера:доведе Р.Кийн за 19млн. и само след 6 месеца го върна за 16млн.,доведе Белами и само след един сезон го отпрати и много други.Спирам с Бенитес дотук.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 22 дек 2009 23:17

Много шансове му се дадоха на Рафа,а резултати няма.Време е да си заминава щото като гледам може и Лига Европа да не хванем.Също така трябва и собствениците да се махат защото без пари и с тези футболисти до никъде няма да стигнем.YNWA

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 22 дек 2009 23:31

deepblue1963 написа:Омръзна ми да цитирам цифри и да копирам таблици:
http://biawc.110mb.com/
Тука всеки,който го интересува може да види:кои треньори колко са похарчили,кого са купили,по клубове също и т.н.Който има очи,ще види какви играчи е взел за "жълти стотинки" Венгер в сравнение с простотиите които направи Бенитес в трансферно отношение.Само няколко примера:доведе Р.Кийн за 19млн. и само след 6 месеца го върна за 16млн.,доведе Белами и само след един сезон го отпрати и много други.Спирам с Бенитес дотук.

Така. И кой голям играч можеше да доведе за тези пари?
Ти май не схващаш това, което се опитвам да ти кажа и нещата малко заприличват на "говори си, не ми пречиш".
И стига с тая смяна на треньорите. Кой ще дойде и какво ще направи, като дойде? С магическа пръчка ще накара футболистите да летят? Откъде пари за трансфери? Кой голям играч ще се съгласи да играе за Ливърпул за парите, които те могат да изкарат на масата? Рафа е с вързани ръце. Новият треньор също ще бъде така.

Върни се в “Ливърпул”