ВЛ: Кристъл Палас - Ливърпул | 27.09.2025г. | 17:00ч. FT 2:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Bonbonko
Контакти:

Re: ВЛ: Кристъл Палас - Ливърпул | 27.09.2025г. | 17:00ч. FT 2:1

Мнениеот Bonbonko » 01 окт 2025 12:31

Стига с тази титла на Слот... мислите ли, че при стеклите се обстоятелства във ВЛ Клоп нямаше да финишира с нея... моля ви се. Слот е уникум. Фримпонг крило, а Собослай БЕК... Господи мили.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 окт 2025 12:54

Bonbonko написа:Стига с тази титла на Слот... мислите ли, че при стеклите се обстоятелства във ВЛ Клоп нямаше да финишира с нея... моля ви се.

Титлата не е на Слот, а на Ливърпул!!!!
Слот, както и много други, просто бе част от спечелването ѝ.
Иначе няма голямо значение кой какво мисли и предполага. Има зачение, че ПОМНИМ, как в болезнено много сезони, поради една или друга причина, образно "сгъвахме цирка" в най-неподходящия момент от сезона. Толкоз.
Както казах онзи ден, .... явно много фенове на отбора слагат кумирите си над клуба и им е изключително тегаво, че потоп след Юрген нямаше. Мисля, че е крайно време да го преживеете!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Bonbonko
Контакти:

Мнениеот Bonbonko » 01 окт 2025 13:04

То не е късно да има потоп. Накупи на килограм и не знае кой къде да слага. Всеки си има кумири - Джерард, Салах, a има и такива играчи които въпреки, че играят за Ливърпул не са харесвани. Какво се правите на луди. Предния сезон отбора си играеше както при Клоп. А сега когато реши тоя да се прави на треньор се вижда резултата. Просто дори да не си специалист се вижда, че Слот е слаб тактик. И вече примерите не са малко ПСЖ, Палас 2х, Галата, Нюкясъл... при Клоп при 2:0 за нас много рядко някои се е връщал.. а този дори 2 гола не знае как да запази.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 01 окт 2025 20:58

Новите още не са влезли в час,каруцата се дърпа от старите звезди.
Като сложиш и неадекватния Конате и изолирания от играта Салах,проблемите стават грандиозни.
Дано Слот намери по-скоро ключа за успех.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 02 окт 2025 03:35

Red_Neck написа:
Bonbonko написа:Стига с тази титла на Слот... мислите ли, че при стеклите се обстоятелства във ВЛ Клоп нямаше да финишира с нея... моля ви се.

Титлата не е на Слот, а на Ливърпул!!!!
Слот, както и много други, просто бе част от спечелването ѝ.
Иначе няма голямо значение кой какво мисли и предполага. Има зачение, че ПОМНИМ, как в болезнено много сезони, поради една или друга причина, образно "сгъвахме цирка" в най-неподходящия момент от сезона. Толкоз.
Както казах онзи ден, .... явно много фенове на отбора слагат кумирите си над клуба и им е изключително тегаво, че потоп след Юрген нямаше. Мисля, че е крайно време да го преживеете!

Коя е другата причина, че всички нормални фенове помним една единствена причина да се "сгъва цирка" - късата скамейка и липсата на подобаващи резерви.
Най-добре звънни да махнат паметника на Шенкли, понеже с някакви си 2 титли за 14 години едва ли е дал някаква инерция на Пейсли. Твърде кумирско е Шенкли да има паметник, а Далглиш да има трибуна, те просто са присъствали в съблекалнята, като част от титлите на Ливърпул по тяхно време :lol: :lol: :lol:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 02 окт 2025 10:04

wolf написа:
Red_Neck написа:
wolf написа:Не гледах мача но не съм изненадан. Втора загуба за месец и малко от Палас. По темата как титли не се печелели по инерция, пичове вие футбол от вчера ли гледате или имате памет на златна рибка?

Извинявай, кои титли и на кои отбори визираш, че ми стана крайно любопитно.

Само за протокола, аз също смятам, че титла в шампионат като ВЛ не се печели "по инерция", но може и да греша.

Изображение
И още към 5-6 треньора които взеха големи титли с отбори построени от други хора и после нищо.

Тоя плешив неграмотник ще да е доста добър в използването на инерцията, щото успя май три поредни такива да навърви... Да не е бил звезда в бобслея?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 окт 2025 17:09

Real написа:
wolf написа:
Red_Neck написа:
wolf написа:Не гледах мача но не съм изненадан. Втора загуба за месец и малко от Палас. По темата как титли не се печелели по инерция, пичове вие футбол от вчера ли гледате или имате памет на златна рибка?

Извинявай, кои титли и на кои отбори визираш, че ми стана крайно любопитно.

Само за протокола, аз също смятам, че титла в шампионат като ВЛ не се печели "по инерция", но може и да греша.

Изображение
И още към 5-6 треньора които взеха големи титли с отбори построени от други хора и после нищо.

Тоя плешив неграмотник ще да е доста добър в използването на инерцията, щото успя май три поредни такива да навърви... Да не е бил звезда в бобслея?

Мисля, че втория период само година след като напусна беше доста показателен. Не бих го причислил все още като невероятен тактик, искам да видя какво ще направи с топ отбор като Франция който вероятно ще изгражда по свое усмотрение тепърва защото е с доста различни виждания от Дешан

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 03 окт 2025 08:20

И аз не смятам, че е невероятен тактик. Но и няма как да кара 3 години по инерция, и то от Анчелоти, който е не по-малко плют. Не знам дали знаеш, но Карлето съвсем нищо не вдява от тактика и ги оставя да си играят както искат и колкото могат. Просто от десетилетия случва на най-грамотните играчи и с малко съвети от диванните спецове успя да изкърти всички топ-първенства и турнири.
Та... Зизу си има неговите качества, Слот - също. Постигнали са немалко, донесли са ни радост, не виждам защо е този лай при всяка загуба. Искаме да вземем мястото на Арне? Смятаме, че ще се справим по-добре? Или просто си мислим, че чете безценните ни съвети и си води записки?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 окт 2025 15:16

Real написа:И аз не смятам, че е невероятен тактик. Но и няма как да кара 3 години по инерция, и то от Анчелоти, който е не по-малко плют. Не знам дали знаеш, но Карлето съвсем нищо не вдява от тактика и ги оставя да си играят както искат и колкото могат. Просто от десетилетия случва на най-грамотните играчи и с малко съвети от диванните спецове успя да изкърти всички топ-първенства и турнири.
Та... Зизу си има неговите качества, Слот - също. Постигнали са немалко, донесли са ни радост, не виждам защо е този лай при всяка загуба. Искаме да вземем мястото на Арне? Смятаме, че ще се справим по-добре? Или просто си мислим, че чете безценните ни съвети и си води записки?

Случи или събра? Когато отиде в Милан бяха жив зян и много много далеч от това което станахa. Както може би си се убедил с времето, когато имат този ранг футболисти понякога е по-добре да ги оставиш да играят а да не си Пеп и да крещиш че бил влязъл в еди коя си зона

Върни се в “Ливърпул”