Aбсолютен мастърклас от бате Арни и целия отбор. Най-накрая да видим защитата на най-високо ниво, че напоследнък гол в нашата врата си беше сигурен. ТАА го разпиляха особено първото, но когато всички други са безгрешни и се покриват се видя, че не е фатално. Голям мач на Собо и цялата полузащита, както и разбира се на Салах. Диаз единствено се губеше, но и той върешеше работа в защита.
And now you are gonna believe us :evil: :evil: :evil:
ВЛ: Манчестър Сити - Ливърпул 23.02.2025 г. 18:30 FT: 0:2
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: ВЛ: Манчестър Сити - Ливърпул 23.02.2025 г. 18:30 FT: 0:2
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Шампионски изигран мач! Поздравления за целият отбор, великани!
Re: ВЛ: Манчестър Сити - Ливърпул 23.02.2025 г. 18:30
Ent написа:Айде зарадвайте се малко. Баси хората, все кусури се търсят. Цяла година сме най-добрият отбор и все, ама, ако, рано е и т.н. Имам чувството, че тук повечето ще изчакат да минат две седмици след края на шампионата за да отворят шампанското. И дори тогава ще има ФСГ аут, Флопи нищо не е доказал, Салах само за себе си играе, Ван Дайк не е съшия и куп глупости. Играем хладнокръвно, умно и почти перфектно. Всички са великани в този клуб. От лелките в стола до бат Арне - ве ли ка ни
Факт.Тук има 2-3ма ,които казваха на треньора ФЛОП.Нещо се покриха.Не знам какво трябва да направи отбора,че да станат,,ФЕНОВЕ"..Взе да ми омръзва да изправям клони на плачещи върби.Айде пак LIVERPOOL F O R E V E R....
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
-
SteffakaLFC
- Контакти:
Наакани , преди мача още ?!?
-
SteffakaLFC
- Контакти:
СМАЗАХМЕ ГИ - има ли , още наакани ?
Радвам се, че ме опровергаха. Това беше шампионска победа - напълно заслужена. Формата ни последните мачове ме караше да се съмнявам за този мач, но Ливърпул направиха най- силния си мач тази година и показаха , че могат да играят стабилно в защита и убийствено на контри.
plmar написа:Ponko написа:Напълно надигран и неорентиран Сити! Поздрави на смучката и пуьолката. Че и чиста мрежа... всеки от нас може да е доволен. ЧИститУ!
Да! А къде е случката?
Да не съм чул гък срещу Слот! Без трансфери да станеш шампион в дебютния си сезон. Че може и да надгради. Отваряите шишенцата, наздраве!
Аз за Слот единствено твърдя, че тепърва ще му се наложи да изгражда състав. И аз чакам смучано.
Линк за пресконференциите, започват всеки момент https://www.youtube.com/watch?v=aAT8XOHNZvw
- slash1912
- Контакти:
Страхотно е,че отбора намери себе си и играта,с която мачкахме цяла есен.
Продължаваме напред,след три дни ни чака нов тежък мач.
Продължаваме напред,след три дни ни чака нов тежък мач.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
JustChelsea
- Контакти:
Може да намерите Капитана 1001 ника с нов ник, The Gas
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]