ШЛ: Аталанта - Ливърпул 03.11.2020 /22:00/ 0-5 КР

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: ШЛ: Аталанта - Ливърпул 03.11.2020 /22:00/

Мнениеот john barnes » 03 ное 2020 23:54

Признавам,че не очаквах такава гръмка победа. Жота направо уби рибата,знаех че е класа и че ще мачка,но той надмина всичките ми очаквания. Най-после една гръмка победа,на фона на досегашните измъчени мачове. Парадокс-във ШЛ нямаме допуснат гол,а във ВЛ сме със най-слабата защита. Понкича сигурно е еякулирал тая вечер,трета суха мрежа!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 03 ное 2020 23:59

Да отбележим, че от доста време не бяхме гледали такъв наш мач, игра, разнообразие, голове. Браво на отбора.
Имаше съмнения за Къртис в началото на мача, а той изигра страхотен мач. Абе всички бяха машини, днес и Алисон беше страшен имаше 2-3 сериозни положения и той ги извади без да му мигне окото. В средата на терена обаче Вайналдум е ебати звяра, страшно много ме е яд, че не му предлагат нов договор, не знам как застава какво прави, но не губи топката при никакви обстоятелства.

pitonchev
Контакти:

Мнениеот pitonchev » 04 ное 2020 00:02

Червените бяха като стена тази вечер. Сега остава червената вълна да залее и САЩ и вечерта ще бъде повече от чудесна :) Адмирации за Рис Уилямс, не че имаше много работа тази вечер, но показа самочувствие. Има хляб в това момче усещам го!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 ное 2020 00:04

john barnes написа:Признавам,че не очаквах такава гръмка победа. Жота направо уби рибата,знаех че е класа и че ще мачка,но той надмина всичките ми очаквания. Най-после една гръмка победа,на фона на досегашните измъчени мачове. Парадокс-във ШЛ нямаме допуснат гол,а във ВЛ сме със най-слабата защита. Понкича сигурно е еякулирал тая вечер,трета суха мрежа!!!

В Англия се затварят и ни дебнат на контри. В Европа играят футбол и при всеки опит да се надиграват /Барселона, Аталанта/ става това

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 ное 2020 00:10

kircho_baretata написа:Да отбележим, че от доста време не бяхме гледали такъв наш мач, игра, разнообразие, голове. Браво на отбора.
Имаше съмнения за Къртис в началото на мача, а той изигра страхотен мач. Абе всички бяха машини, днес и Алисон беше страшен имаше 2-3 сериозни положения и той ги извади без да му мигне окото. В средата на терена обаче Вайналдум е ебати звяра, страшно много ме е яд, че не му предлагат нов договор, не знам как застава какво прави, но не губи топката при никакви обстоятелства.

Ами не сме, защото никой не излиза да играе футбол срещу нас, понеже това ги чака. Аталанта определено не са гледали гостуването ни на Порто даже и на запис. Но все пак имаха смелостта да пробват и заслужават адмирации, за разлика от всички други окопаващи се до нос.
Вайналдум е абсолютен мотор, откъде го взема този въздух не знам, ама не се спира цял мач. И в 85 мин пак гони и пресира, като куче.
Чуждите фенове тъкмо правеха банкет, че Ван Дайк се контузи и изведнъж взе да им присяда, защото сега трябва да гледат...Диого Жота :lol: :lol: :lol:

john barnes

Мнениеот john barnes » 04 ное 2020 00:11

kircho_baretata написа:Да отбележим, че от доста време не бяхме гледали такъв наш мач, игра, разнообразие, голове. Браво на отбора.

Предлагат му договор,но явно не го устройва. Той иска за 4г, а те му дават за 3г. Мисля,че това е проблема със договора.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 ное 2020 00:25

john barnes написа:

Предлагат му договор,но явно не го устройва. Той иска за 4г, а те му дават за 3г. Мисля,че това е проблема със договора.

Ебават го като му предлагат 3, защото знаят, че няма да приеме и така ще го разкарат и няма да трябва да увеличват заплатата му. Да речеш, да е проблем с възрастта, ама на набора му Тиаго му дадоха 4. Явно не е проблем възрастта, а нещо друго. А то при янките какво да е - че все не им стигат парите :oops:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 ное 2020 00:47

Liverpool_EC написа:
john barnes написа:

Ебават го като му предлагат 3, защото знаят, че няма да приеме и така ще го разкарат и няма да трябва да увеличват заплатата му. Да речеш, да е проблем с възрастта, ама на набора му Тиаго му дадоха 4. Явно не е проблем възрастта, а нещо друго. А то при янките какво да е - че все не им стигат парите :oops:

6 месеца разлика имат :lol: Но пък и Вайналдум шансовете да остане толкова добър на 34 предвид стила му на игра са малки, мисля че накрая ще се разберат, най-добрите му години минаха все пак при нас

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 04 ное 2020 08:06

plmar написа:
gogovcite написа:
LFC06 написа:Не виждам как Фирмино ще играе с тази форма на Жота.

Ще го измести в мачовете за купата.

И не само.

Кое и не само
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 04 ное 2020 08:11

pitonchev написа:Червените бяха като стена тази вечер. Сега остава червената вълна да залее и САЩ и вечерта ще бъде повече от чудесна :) Адмирации за Рис Уилямс, не че имаше много работа тази вечер, но показа самочувствие. Има хляб в това момче усещам го!

Пълно дърво...само като му гледам разтреперените пасчета и ми е ясен
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”