ШЛ: Аталанта - Ливърпул 03.11.2020 /22:00/ 0-5 КР
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: ШЛ: Аталанта - Ливърпул 03.11.2020 /22:00/
Признавам,че не очаквах такава гръмка победа. Жота направо уби рибата,знаех че е класа и че ще мачка,но той надмина всичките ми очаквания. Най-после една гръмка победа,на фона на досегашните измъчени мачове. Парадокс-във ШЛ нямаме допуснат гол,а във ВЛ сме със най-слабата защита. Понкича сигурно е еякулирал тая вечер,трета суха мрежа!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
kircho_baretata
- Контакти:
Да отбележим, че от доста време не бяхме гледали такъв наш мач, игра, разнообразие, голове. Браво на отбора.
Имаше съмнения за Къртис в началото на мача, а той изигра страхотен мач. Абе всички бяха машини, днес и Алисон беше страшен имаше 2-3 сериозни положения и той ги извади без да му мигне окото. В средата на терена обаче Вайналдум е ебати звяра, страшно много ме е яд, че не му предлагат нов договор, не знам как застава какво прави, но не губи топката при никакви обстоятелства.
Имаше съмнения за Къртис в началото на мача, а той изигра страхотен мач. Абе всички бяха машини, днес и Алисон беше страшен имаше 2-3 сериозни положения и той ги извади без да му мигне окото. В средата на терена обаче Вайналдум е ебати звяра, страшно много ме е яд, че не му предлагат нов договор, не знам как застава какво прави, но не губи топката при никакви обстоятелства.
Червените бяха като стена тази вечер. Сега остава червената вълна да залее и САЩ и вечерта ще бъде повече от чудесна
Адмирации за Рис Уилямс, не че имаше много работа тази вечер, но показа самочувствие. Има хляб в това момче усещам го!
john barnes написа:Признавам,че не очаквах такава гръмка победа. Жота направо уби рибата,знаех че е класа и че ще мачка,но той надмина всичките ми очаквания. Най-после една гръмка победа,на фона на досегашните измъчени мачове. Парадокс-във ШЛ нямаме допуснат гол,а във ВЛ сме със най-слабата защита. Понкича сигурно е еякулирал тая вечер,трета суха мрежа!!!
В Англия се затварят и ни дебнат на контри. В Европа играят футбол и при всеки опит да се надиграват /Барселона, Аталанта/ става това
- Liverpool_EC
- Контакти:
kircho_baretata написа:Да отбележим, че от доста време не бяхме гледали такъв наш мач, игра, разнообразие, голове. Браво на отбора.
Ами не сме, защото никой не излиза да играе футбол срещу нас, понеже това ги чака. Аталанта определено не са гледали гостуването ни на Порто даже и на запис. Но все пак имаха смелостта да пробват и заслужават адмирации, за разлика от всички други окопаващи се до нос.
Вайналдум е абсолютен мотор, откъде го взема този въздух не знам, ама не се спира цял мач. И в 85 мин пак гони и пресира, като куче.
Чуждите фенове тъкмо правеха банкет, че Ван Дайк се контузи и изведнъж взе да им присяда, защото сега трябва да гледат...Диого Жота
-
john barnes
kircho_baretata написа:Да отбележим, че от доста време не бяхме гледали такъв наш мач, игра, разнообразие, голове. Браво на отбора.
Предлагат му договор,но явно не го устройва. Той иска за 4г, а те му дават за 3г. Мисля,че това е проблема със договора.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Liverpool_EC
- Контакти:
john barnes написа:kircho_baretata написа:Да отбележим, че от доста време не бяхме гледали такъв наш мач, игра, разнообразие, голове. Браво на отбора.
Предлагат му договор,но явно не го устройва. Той иска за 4г, а те му дават за 3г. Мисля,че това е проблема със договора.
Ебават го като му предлагат 3, защото знаят, че няма да приеме и така ще го разкарат и няма да трябва да увеличват заплатата му. Да речеш, да е проблем с възрастта, ама на набора му Тиаго му дадоха 4. Явно не е проблем възрастта, а нещо друго. А то при янките какво да е - че все не им стигат парите
Liverpool_EC написа:john barnes написа:kircho_baretata написа:Да отбележим, че от доста време не бяхме гледали такъв наш мач, игра, разнообразие, голове. Браво на отбора.
Ебават го като му предлагат 3, защото знаят, че няма да приеме и така ще го разкарат и няма да трябва да увеличват заплатата му. Да речеш, да е проблем с възрастта, ама на набора му Тиаго му дадоха 4. Явно не е проблем възрастта, а нещо друго. А то при янките какво да е - че все не им стигат парите
6 месеца разлика имат
plmar написа:gogovcite написа:LFC06 написа:Не виждам как Фирмино ще играе с тази форма на Жота.
Ще го измести в мачовете за купата.
И не само.
Кое и не само
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
pitonchev написа:Червените бяха като стена тази вечер. Сега остава червената вълна да залее и САЩ и вечерта ще бъде повече от чудеснаАдмирации за Рис Уилямс, не че имаше много работа тази вечер, но показа самочувствие. Има хляб в това момче усещам го!
Пълно дърво...само като му гледам разтреперените пасчета и ми е ясен
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]