ШЛ: Цървена Звезда - Ливърпул 06.11.2018 |19:55| 2-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Цървена Звезда - Ливърпул 06.11.2018 |19:55|
Този мач показа ясно защо няма да станем шампиони, няма да се обосновавам. Миналата година нямахме защита, сега нямаме нападение, все нещо нямаме. Догодина няма да имаме средна линия, не че сега имаме. Този мач Сити го вземаха с 6:0.
Явно не ни се играе в ШЛ този сезон... жалко не съм очаквал, че ще играем така със Звезда... в този мач се даде възможност на част от резервите, но те не се възползваха от това. Стъридг изтърва добро положение. Трябва да си бием Фулъм и нещата ще се оправят.
-
- Контакти:
kadett1 написа:Този мач показа ясно защо няма да станем шампиони, няма да се обосновавам. Миналата година нямахме защита, сега нямаме нападение, все нещо нямаме. Догодина няма да имаме средна линия, не че сега имаме. Този мач Сити го вземаха с 6:0.
Това е голата истина !!! Този отбор - дори Тотнъм щеше да го премаже с половин отбор титуляри и половин резерви !!!
Ponko написа:Явно не ни се играе в ШЛ този сезон... жалко не съм очаквал, че ще играем така със Звезда... в този мач се даде възможност на част от резервите, но те не се възползваха от това. Стъридг изтърва добро положение. Трябва да си бием Фулъм и нещата ще се оправят.
Ти сериозно ли? Отпадаме в групите на ШЛ, ти говориш, че нещата ще се оправят ако бием Фулъм?

- merseyside
- Контакти:
-
- Контакти:
Ponko написа:Явно не ни се играе в ШЛ този сезон... жалко не съм очаквал, че ще играем така със Звезда... в този мач се даде възможност на част от резервите, но те не се възползваха от това. Стъридг изтърва добро положение. Трябва да си бием Фулъм и нещата ще се оправят.
Е ,поне това ни остана , да се радваме на победи и то измъчени, само над по-посредствените отбори... И докога... и там ще почнем да се пропукваме ..като позакъсат 5-6накрая - и започнат да драпат със зъби и нокти- тогава и те ще са непреодолими за нас....
-
- Контакти:
realist написа:Ponko написа:Явно не ни се играе в ШЛ този сезон... жалко не съм очаквал, че ще играем така със Звезда... в този мач се даде възможност на част от резервите, но те не се възползваха от това. Стъридг изтърва добро положение. Трябва да си бием Фулъм и нещата ще се оправят.
Ти сериозно ли? Отпадаме в групите на ШЛ, ти говориш, че нещата ще се оправят ако бием Фулъм?
Може да е малко мазохист , и да обича даа се радва на малкото или само на най-малкото... А иначе надеждите за голямо си остават дори да идем на 18място !!!
JorkoByrborko69 написа:bubka написа:JorkoByrborko69 написа:Клоп е "бита карта" и е въпрос на време ДА СЕ ВИДИ , ЧЕ ТАЗИ ИГРА НЕ Е ЗА НЕГО...ПОНЕ НЕ В АНГЛИЯ И ЕВРОПА !!!
Абе вие боцкате ли се с нещо, бе![]()
. Човекът ви закара на финал на ШЛ мамка му, с отбор, много играчи от които са на ниво групова фаза на Лига Европа. А преди него бяхте абсолютните ЛУЗЪРИ, драпащи около 6-то, 7-мо място в класирането на шампионата.
Май боцканата си ти, не гледаш ли мача, или е важно само да се репликира... Коментираме мача , отбора състоянието му и причините за това... а ти ми обясняваш какво било някога си... на финал да си си е като да си на винал-и 10 финала не струват колкото една купа взета оттакъвфинал...може да теб да е нещо но за мен е НИЩО. И НИЩОТО както изглежда продължава... в Англия просто някак си оцеляхме досега - но има да берем срама и там... с тази игра нямада хванем дори зона Лига Европа ,ти си седнала дапишеш някакви ... неща които никой не го интересуват !!! при толкова много инвестирани пари, при тия космически заплати които се дават на тези играчи - сме ПРОСТО ЖАЛКИ !!! И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА БЪДЕМ !!!
Ти си някакъв жалък пъпчасал тинейджър на 13-14 години. Вярвай си, че ще дойде някакъв извънземен треньор, който ще ви спечели някакви имагинерни купи

Офтопик:
-
- Контакти:
то само Стъридж да бе "изтървал" смед да го намажеш... Не гледаш колко безсилен и дори безидеен е преславения Салах. Амиб Фирминьо..Сане... , или те са си звезди и за тях или само лошо или нищо

Фулъм са последни, не забравяй. Какво да се оправи? Борим се пак за четворката за поредна година. Всичко хубаво от кръговете до сега отиде по дяволите, еуфорията изчезва и просто влизаме в нашето си русло - трудно, мъчително до края.