Нюкасъл - Ливърпул 06.12.2015 |18:00| 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Re: Нюкасъл - Ливърпул 06.12.2015 |18:00|

Мнениеот pzahariev » 06 дек 2015 18:40

Абе, не бързате ли с кардиналните заключение след 30 минути игра? Как може да очаквате, че всеки мач ще вкарваме по 3-4 гола и ще бием с лекота? Тежък мач, но не виждам защо да не го вземем с 1 гол....
LOREM IPSUM

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 06 дек 2015 18:42

Добре че гледам мача иначе от коментарите щях да си помисля, че сме супер слаби, а това не е така. Нюкасъл нямат нито едно положение. Ние сме по-активният отбор и владеем повече топката. Сигурно очаквате да бием всеки мач с по 6 гола, но това няма как да стане.
Hala Madrid

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 06 дек 2015 18:46

PSvilenov написа:Искаше ми се отпред нападателя да е друг , че с тоя пак ще е едно бутане и ръгане , Айб ще си ги надбягва и ще центрира топки които ще излизат в тъч , корнер или аут , а Фирмино ще изглежда изгубен на терена .

Мисля , че на всички беше ясно че така ще стане . Нямаше и друг вариант за развитие . Това че 33те милиона е вкарал няколко красиви гола не скрива факта, че е абсолютно безполезен в граденето на атаки .

Иначе останалите също не играят добре. Милнър на познатото ниво от последните 10-15 мача . Алън е абсолютна трагедия. Странно е , че и на Лукас не му се получават нито пасовете нито опазването . От друга страна блестящ и едноличен Ловрен на терена!

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 06 дек 2015 18:46

Ебати, имаме си балотели 2...закупен на двойна цена. Милнър е отдавна свършил с "големия футбол". Със тези играчи на терена толкова. дано идкараме късмет и вземем нещо от този мач, смени трябват, смени.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 06 дек 2015 18:47

Какви са тия простотии и коментаторски фрази : " по-активният отбор, владеем повече топката " .Въпросът е, че някои хора нищо не играят, ако се изкарат и играта ще тръгне.Ако Хендо и Стъридж бяха във форма Алън, Милнър и Бентеке нямаше да са на терена.Отделно наказанието на Джан + контузията на Коу.
Никой не иска да бием всеки мач с 4 гола, нито всеки мач да сме като Барселона, констатираме само :) Дано се доберем до един гол разлика.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 06 дек 2015 18:49

С Бентеке в атака толкова....едни изритани топки напред и едни центриарания и толкова...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 06 дек 2015 18:52

Малко подценяване май се получава. Нашите си мислят, че ще ги оставят да си се разхождат като на парад. Доста грешки на Лукас. Дано Клоп ги вкара в правият път второто полувреме.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 06 дек 2015 18:56

daduradam написа:Какви са тия простотии и коментаторски фрази : " по-активният отбор, владеем повече топката " .Въпросът е, че някои хора нищо не играят, ако се изкарат и играта ще тръгне.Ако Хендо и Стъридж бяха във форма Алън, Милнър и Бентеке нямаше да са на терена.Отделно наказанието на Джан + контузията на Коу.
Никой не иска да бием всеки мач с 4 гола, нито всеки мач да сме като Барселона, констатираме само :) Дано се доберем до един гол разлика.

Аз искам да бием всеки мач с по 4 гола, защо да не искам? Само че си давам сметка, че няма как да стане. Ти сигурно очакваш всеки мач да излизаме с оптимален състав, но и това няма как да стане, нали? Мачът не е само първите 30 минути. След като не се е получило така ще се направят промени - дали със състава или с тактиката, и ще се пробва да се вземе мача по друг начин. Ама да почвате в 30-та минута да плюете по играчите БЕЗ ОСНОВАНИЕ е доста повърхностно. И да, и аз се надявам на един гол, който да ни донесе победата. Писал съм го вече преди мача и явно имам реални очаквания.
Последна промяна от gogovcite на 06 дек 2015 18:57, променено общо 1 път.
Hala Madrid

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 06 дек 2015 18:57

Първото полувреме играем ганкиното. Критикувате Бентеке, но аз не видях нито един пас към него, нито хубаво центриране. Действително изпусна чисто положение, но това беше меле, токата трябваше да се натисне бързо и това намали качеството на удара. Халфовата линия играе слабо. Без Коу - фантазия -0. Без Джан - агресия 0. Милнър просто няма място в Ливърпул, той е спрял влак. Фирмино - слаб мач дотук. Алън днес не е убедителен, а Лукас направо плаче за смяна, но кой да влезе? Единствено Айби се старае, Ловрен е пък най-стабилния ни защитник. Има нужда да влезе халф - Лалана, то няма кой друг. Дори Ориги също ще раздвижи повече отпред. Вероятно ще влезе Дани Стъридж обаче. Има време, Клопи сега да им набие канчетата, че ще изпуснем тук две точки. YNWA

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 06 дек 2015 18:58

gogovcite написа:
daduradam написа:Какви са тия простотии и коментаторски фрази : " по-активният отбор, владеем повече топката " .Въпросът е, че някои хора нищо не играят, ако се изкарат и играта ще тръгне.Ако Хендо и Стъридж бяха във форма Алън, Милнър и Бентеке нямаше да са на терена.Отделно наказанието на Джан + контузията на Коу.

Аз искам да бием всеки мач с по 4 гола, защо да не искам? Само че си давам сметка, че няма как да стане. Ти сигурно очакваш всеки мач да излизаме с оптимален състав, но и това няма как да стане, нали? Мачът не дамо първите 30 минути. След като не се е получило така ще се направят промени - дали със състава или с тактиката, и ще се пробва да се вземе мача по друг начин. Ама да почвате в 30-та минута да плюете по играчите БЕЗ ОСНОВАНИЕ е доста повърхностно. И да, и аз се надявам на едон гол, който да ни донесе победата. Писал съм го вече преди мача и явно имам реални очаквания.

Аз искам да бием с 0;1 . Обясни ми обаче как ще стане като Нюкасъл имаха повече положения от нас ? Тоя тупан отпред дето са го сложили влияе на играта и на Фирмино и на Айб. Слаб, ялов , не се позиционира правилно , не може да подава с глава или крак . Милнър и Алън освен пасове настрани не ги видях да подават различно . Е как ще го вкараме тоя един гол ? :evil:
Последна промяна от PSvilenov на 06 дек 2015 19:02, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”