|ЛЕ Групова фаза|Бордо - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: |ЛЕ Групова фаза|Бордо - Ливърпул

Мнениеот daduradam » 17 сеп 2015 20:30

БАХТИИИИИИИ ОЛИГОФРЕНА.Не Парадокса, за Пътника говоря в момента.Всичко ще направи само и само да си налага грозната схемица дето не дава никакъв резултат.Готов е и Коутиньо да върне защитник ама да си играем с 5 отзад.Рядко може да се види Ливърпул ( 18 купи в Англия, 5 КЕШ-а ) да играе с 5 защнитици срещу Бордо ( ? )
ВЪННННННННННННННННННННННННН
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 сеп 2015 20:33

Как може да не си вземе един централен защитник за резерва ? Смях . И ся пак няма да мога да вида Джан като дефанзивен .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 17 сеп 2015 20:42

Аве изкарай го тоя сакат ЛАЛАНА, ебахти некадърника, ще го изведат между двамата защитници сам срещу вратаря и тоя ще се самоконтузи..... 25 милиона, ебахти!
LOREM IPSUM

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 сеп 2015 20:45

Тоя Лалана мисли бавно ,обработва бавно ужас .И в средата не става явно .....и само като си представя ,че му е любимец и цял сезон ще го налага и ми става лошо . Ебати смешния футбол играем . И пак обърна с трима централни ,ужас . И с двете деца ,като опорни хафлове ще цъфнем и вържем .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 17 сеп 2015 20:48

Коментатора няма нищо общо с футбол цяло полувреме говори за 2-ма в защита, а играе с 3-ма нямам думи колко елементарно нещо не виждат някой хора............

Тоя мач е 0:0 или 1-ца ако Бордо успеят да вкарат отново трагичен и жалък Ливърпул без никаква идея какво да прави и Брендито скоро ще си ходи единственото положително пак ще е късно, но поне ще си ходи ;)
Лалана и в Левски не го искам толко е слаб горкия, а ни се води класен играч :lol: :lol:
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 17 сеп 2015 20:50

Коментара ми за първото полувреме е повече от семпъл. Само с един креативен, смел и талантлив Коутиньо, няма да стане. Жив и здрав да е, че няма кой да подаде остро и точно, да дриблира качествено или да отправи опасен удар към вратата. Оф! Колко ми е тежко да гледам този безличен отбор.
LOREM IPSUM

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 17 сеп 2015 20:51

mitko9311 написа:Коментатора няма нищо общо с футбол цяло полувреме говори за 2-ма в защита, а играе с 3-ма нямам думи колко елементарно нещо не виждат някой хора............

Тоя мач е 0:0 или 1-ца ако Бордо успеят да вкарат отново трагичен и жалък Ливърпул без никаква идея какво да прави и Брендито скоро ще си ходи единственото положително пак ще е късно, но поне ще си ходи ;)
Лалана и в Левски не го искам толко е слаб горкия, а ни се води класен играч :lol: :lol:

Да пази Господ от такава класа....
LOREM IPSUM

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 17 сеп 2015 20:55

Една дума е достатъчна,слабичко!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 сеп 2015 20:55

mitko9311 написа:
pzahariev написа:
suareshampion написа:Браво бе наведен ,пусна Джан на правилното място . Това е поста за Емре-дефанзивен халф !
Вкарал е и Лалана в средата .Браво ,най накрая проумя ,че Лалана не става за флангови играч .
Добре ги е наредил в 4-2-3-1 ,сега остава да видим как ще се справят играчите ..

Къде видя 4-2-3-1 ? 3-ма в защита като повечето време даже 5-ма с Морено и Айби... пълен ужас

:lol: :lol: :lol: Говориш как си винаги прав и се смееш на глупостите на другите, а за 27 минути не видя, че играем с 3-ма в защита и схемата е 3-4-2-1 :lol: :lol:

Вече ми е неудобно да ви обиждам бе момчета .То бива бива ама това вашето незнам как да го нарека ? Започна с 4 защитници ,Гомес десен бек ,Туре и Сако централни и Морено ляв бек ,Джан и Роситър пред тях като опорни ,пред тях в средата Лалана ,отляво Коутиньо и отдясно Ибе а на върха Ориги . След като контузиха Туре и той продължи да играе ,тогава чак обърна схемата .

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 17 сеп 2015 20:55

Ако паднем и от тези, чиито повече играчи едвам си спират топката - ще е просто нереално - лошото е че границата между реалното и нереалното в Ливърпул към момента е доста тънка.

Върни се в “Ливърпул”