slash1912 написа:Малоумна работа!Отбор,борещ се да не изпадне да ти вкара такъв гол
Във форма са гадините, с новияят мениджър и Черният в атака.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
slash1912 написа:Малоумна работа!Отбор,борещ се да не изпадне да ти вкара такъв гол
sunscres92 написа:mitko9311 написа:Знаех си, че ще вкара тоя Бентеке, а мислех да го играя на 19 коеф Бентеке 2 или повече гола ама го играх само Бентеке по-всяко време на 3.50............. Яд ме е, че вкара ама беше ясно поледните мачове сме много палави отзад, а тоя е във форма......................
Е то сега ще е към 6-7 коефицент да вкара още 1 пускай
mitko9311 написа:sunscres92 написа:mitko9311 написа:Знаех си, че ще вкара тоя Бентеке, а мислех да го играя на 19 коеф Бентеке 2 или повече гола ама го играх само Бентеке по-всяко време на 3.50............. Яд ме е, че вкара ама беше ясно поледните мачове сме много палави отзад, а тоя е във форма......................
Нямам банка вече изпуснах 19 коеф не, че е сигурен 2-рия му гол ама си заслужаваше риска палави сме отзадЧакам 2-рото Балотелката да влезне и то ще трябва да е вместо Джерард и да ги бием!!!!!!!!!!!
sunscres92 написа:mitko9311 написа:sunscres92 написа:mitko9311 написа:Знаех си, че ще вкара тоя Бентеке, а мислех да го играя на 19 коеф Бентеке 2 или повече гола ама го играх само Бентеке по-всяко време на 3.50............. Яд ме е, че вкара ама беше ясно поледните мачове сме много палави отзад, а тоя е във форма......................
Нямам банка вече изпуснах 19 коеф не, че е сигурен 2-рия му гол ама си заслужаваше риска палави сме отзадЧакам 2-рото Балотелката да влезне и то ще трябва да е вместо Джерард и да ги бием!!!!!!!!!!!
Да слагам на Балотелката 2 или повече?Ще взема да стана милионер.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта