Ливърпул - новият шампион на Англия ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Ливърпул - новият шампион на Англия ?

Мнениеот smoothc » 31 мар 2014 00:00

Нека да охладим страстите с една лека тенденцийка ;)
Сезоните във Висшата лига,в които Ливърпул е спечелил и двата мача срещу Манчестър Юнайтед:
1.
17 Dec 2000 Manchester United v Liverpool L 0-1 Premier League 31 Mar 2001 Liverpool v Manchester United L 2-0 Premier League

3-то място
2.
04 Nov 2001 Liverpool v Manchester United L 3-1 Premier League 22 Jan 2002 Manchester United v Liverpool L 0-1 Premier League

3-ро място
3.
13 Sep 2008 Liverpool v Manchester United L 2-1 Premier League 14 Mar 2009 Manchester United v Liverpool L 1-4 Premier League

2-ро място
[offtopic]Очевидно и този сезон няма да се случи чудото... :)[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 мар 2014 00:02

smoothc написа:Нека да охладим страстите с една лека тенденцийка ;)
Сезоните във Висшата лига,в които Ливърпул е спечелил и двата мача срещу Манчестър Юнайтед:
1.
17 Dec 2000 Manchester United v Liverpool L 0-1 Premier League 31 Mar 2001 Liverpool v Manchester United L 2-0 Premier League

3-то място
2.
04 Nov 2001 Liverpool v Manchester United L 3-1 Premier League 22 Jan 2002 Manchester United v Liverpool L 0-1 Premier League

3-ро място
3.
13 Sep 2008 Liverpool v Manchester United L 2-1 Premier League 14 Mar 2009 Manchester United v Liverpool L 1-4 Premier League

2-ро място
[offtopic]Очевидно и този сезон няма да се случи чудото... :)[/offtopic]

Като ще охлаждаме страсти..

На 30-ти Март 1964 година Ливърпул побеждава Тотнъм с 3-1 на Анфийлд за да оглави Лигата за пръв път от Декември и в крайна сметка да я спечели...

На 30-ти Март 2014 година Ливърпул играе срещу Тотнъм на Анфийлд и има шанс да оглави Лигата за пръв път от Декември и може би да я спечели в крайна сметка...

"Last time Crystal Palace beat Chelsea in the League 1990,Liverpool won the League"
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 мар 2014 00:09

Неслучайно акцентирах върху Висшата лига ;) Вие изобщо правите ли разлика между Висшата лига и старата Първа Дивизия!?

"Last time Crystal Palace beat Chelsea in the League 1990,Liverpool won the League"

По същата логика:В случаите,когато Ливърпул спечели и двата мача срещу Манчестър Юнайтед...то,той не успя да стане шампион!
Още повече,че тук говорим за цели три случая,а това с Кристъл Палас е изсмукано от пръстите(още повече,че за разлика от Юнайтед,Кр.Палас не са редовни участници в Премиършип...Защото,ако бяха..то едва ли щеше да им се размине на Челси(поне веднъж),а и постфактум Ливърпул така и така не успяха да спечелят нито една титла в продължение на 23-години,така че...
Последна промяна от smoothc на 31 мар 2014 00:15, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 31 мар 2014 00:12

violator написа:Чета разни мнения на феновете на лузърите и се чудя колко ли от тях са били родени при последната титла на любимия им отбор?!?? :twisted: :twisted: :twisted:

Новия транспарант готов ли е? Цял свят ви се смее на глупостите! Една година не можахте да изтраете, глорихънтърчета. Хайде от следващия сезон, в небесно синьо!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 31 мар 2014 00:12

kileto написа:
bobo_13 написа:Ми няма да е лошо да станат...все пак болшинството от българските им фенове никога не са го виждали като шампион. Все пак през '89-90 още гледахме футбола само по...БНР:) Нека и те да се порадват малко...но дали ще е тази година?
Да така е,аз съм един от тях има поне още няколко човека които са виждали Ливърпул шампиони!Но аз свалям шапка на тези които не са го виждали,Ти как мислиш дали са влезнали в нета и са цъкнали гугъл и хоп излиза Ливърпул 18 титли ,най-много в Англия и хоп те ,ставаме фенове на този отбор.Не, много се лъжеш това са истинските фенове които без да са виждали даден отбор шампион го обичат, разбираш ли обичат го.Това не са фенове които харесват отбори с пари купи,това са фенове които обичат с душата и сърцето си.Това са феновете на Ливърпул които пишат тук в този форум нищо ,че не са виждали Ливърпул шампион,но идва времето когато ще се нагледат.Дерзайте!

:!: :!: :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 31 мар 2014 00:20

Всъщност съм съгласен,че Ливърпул играят много атрактивен футбол . Но не съм съгласен ,че еднолично заслужават да спечелят титлата (един вид ,че са много по -добри от другите) . Сити също играят много атрактивен ( и резултатен) футбол . Едва ли не ги отписахте ...сигурен съм ,че Ливърпул няма да го направят , защото в противен случай ще съжаляват .(казвам това защото можеби съм пристрастен и симпатизирам на Сити) .

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 мар 2014 00:28

И едно доста любопитно съвпадение!

Sat 14/03/09 PRL Manchester United 1 - 4 Liverpool
Cristiano Ronaldo (PG) 23' 1 - 0
1 - 1 28' Fernando Torres
1 - 2 44' S. Gerrard (PG)
1 - 3 77' Fábio Aurélio
1 - 4 90' A. Dossena
N. Vidić 76 Red Card

Sun 16/03/14 PRL Manchester United 0 - 3 Liverpool
0 - 1 34' S. Gerrard (PG)
0 - 2 46' S. Gerrard (PG)
0 - 3 84' L. Suárez
N. Vidić 77 Red Card

[offtopic]Съдба:)[/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 31 мар 2014 00:30

smoothc написа:[offtopic]Съдба:)[/offtopic]

Наистина ли си толкова суеверен? :?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 мар 2014 00:41

HoUs4oOL написа:
smoothc написа:[offtopic]Съдба:)[/offtopic]

Наистина ли си толкова суеверен? :?

Зависи от гледната точка :)

И още малко....
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/67/590x/stevengerrard-370277.jpg[/wrapimg] 2009
[wrapimg=]http://i1.ytimg.com/vi/1KjKjm6SIXo/hqdefault.jpg[/wrapimg] 2014[/offtopic]
И още малко...
[offtopic]1.Изпълнението на дузпата,непосредствено преди целувката на камерата.(2,33)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1VyzEJq2Cg8[/youtube]
2.Изпълнението на дузпата,непосредстевно преди целувката на камерата.(3,08)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D075mGWQEzI[/youtube]
Съвпаденията станаха,твърде много...не мислите ли :)[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 мар 2014 00:44

С тази тема само може да станете за смях!

Първо, мачовете не са изравнени по брой. Второ, Ливърпул има два мача където ще губи точки, дори само в единият да се издъни, титлата отива в Манчестър или Лондон. ;) Трето, за мен Ливърпул не играе най-хубавият футбол в Англия, защото съм гледал много голяма част от мачовете през сезона. Отлично впечатлетние с приятен за окото и открит футбол ми прави само и единствено осакатеният отбор Арсенал. :P С контузените футболисти, Арсенал щеше да е на разлика пред всички останали! :)

Колкото и да не иска да го признае никой, знаете много добре, че съм прав. :) От друга страна вторият отбор след Арсенал разбира се, който за мен заслужава титлата това наистина е Ливърпул! Защото Манчестър Сити и Челси имат неограничени ресурси и едно голо самочувствие на играчи, фенове и треньори, затова за тях би бил голям урок, ако някой измежду Арсенал и Ливърпул вдигне трофея след няколко кръга! :)

Ако гледаме обаче от комерсиалната страна на нещата, не ми се вярва, че Челси и Сити са готови да понесат критиките след края на сезона, ако някой от тях се провали. Имат и много класни футболисти, което ще се окаже и решаващо в борбата за титлата, докато в Ливърпул и Арсенал ги няма, или не са чак толкова много!
По дяволите, та Челси има на скамейката си футболист като Андре Шурле- един от най-добрите млади таланти в немския футбол! :) А кои стоят на скамейките на Ливърпул и Арсенал? :cry: Яя Саного и Яго Аспас... :)

Въпреки това Челси не играе никак добре, а Сити е страшилище само понякога. Да, в повечето мачове бяха наистина впечатляващи, но след като започнаха контузиите и при тях, нещата се промениха до известна степен. Вчера например, Арсенал ги смаза с футбол с едно докосване. Който твърди друго, препоръчвам му да не си губи времето с гледане на футбол! ;)

Пожелавам успех на Ливърпул, но тайничко ще си се надявам титлата да отиде при Арсенал и това няма да е незаслужено, все още не е свършила борбата и в никакъв случай не искам Челси или Сити да бъдат шампионите тази година! :)
Последна промяна от dreben23 на 31 мар 2014 00:55, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Ливърпул”