С тази тема само може да станете за смях!
Първо, мачовете не са изравнени по брой. Второ, Ливърпул има два мача където ще губи точки, дори само в единият да се издъни, титлата отива в Манчестър или Лондон.

Трето, за мен Ливърпул не играе най-хубавият футбол в Англия, защото съм гледал много голяма част от мачовете през сезона. Отлично впечатлетние с приятен за окото и открит футбол ми прави само и единствено осакатеният отбор Арсенал.

С контузените футболисти, Арсенал щеше да е на разлика пред всички останали!
Колкото и да не иска да го признае никой, знаете много добре, че съм прав.

От друга страна вторият отбор след Арсенал разбира се, който за мен заслужава титлата това наистина е Ливърпул! Защото Манчестър Сити и Челси имат неограничени ресурси и едно голо самочувствие на играчи, фенове и треньори, затова за тях би бил голям урок, ако някой измежду Арсенал и Ливърпул вдигне трофея след няколко кръга!
Ако гледаме обаче от комерсиалната страна на нещата, не ми се вярва, че Челси и Сити са готови да понесат критиките след края на сезона, ако някой от тях се провали. Имат и много класни футболисти, което ще се окаже и решаващо в борбата за титлата, докато в Ливърпул и Арсенал ги няма, или не са чак толкова много!
По дяволите, та Челси има на скамейката си футболист като Андре Шурле- един от най-добрите млади таланти в немския футбол!

А кои стоят на скамейките на Ливърпул и Арсенал?

Яя Саного и Яго Аспас...

Въпреки това Челси не играе никак добре, а Сити е страшилище само понякога. Да, в повечето мачове бяха наистина впечатляващи, но след като започнаха контузиите и при тях, нещата се промениха до известна степен. Вчера например, Арсенал ги смаза с футбол с едно докосване. Който твърди друго, препоръчвам му да не си губи времето с гледане на футбол!

Пожелавам успех на Ливърпул, но тайничко ще си се надявам титлата да отиде при Арсенал и това няма да е незаслужено, все още не е свършила борбата и в никакъв случай не искам Челси или Сити да бъдат шампионите тази година!