Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05 | 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05

Мнениеот LIMASSOL » 30 ное 2013 11:05

Много проблеми на куп се насъбраха и то точно когато навлизаме в сгъстената програма.
Коутиньо наистина не е тренирал вчера, не е нещо сериозно, бил получил удар предният ден и са го оставили да почива.
Мача изобщо няма да е лесен, с тия контузии не знам.
Глен, Сако, Агер (Коло), Флано - Стиви, Лукас - Моузес, Коутиньо (Луис Алберто), Хендо - Суарес

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 30 ное 2013 11:45

Milkoy написа:Ако наистина е сериозна травмата на Стъридж(дано не е), това е шансът на Аспас да се докаже и да намери мястото си в отбора, или безвъзвратно да тръгне по стъпките на Борини. Дано Суарес му помогне повече отколкото му помогна Стъридж.

Само че Аспас още не е възстановен,а и на него ще му трябва време да влезе в час след 6 седмици отсъствие.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 ное 2013 15:05

LIMASSOL написа:Много проблеми на куп се насъбраха и то точно когато навлизаме в сгъстената програма.
Коутиньо наистина не е тренирал вчера, не е нещо сериозно, бил получил удар предният ден и са го оставили да почива.
Глен, Сако, Агер (Коло), Флано - Стиви, Лукас - Моузес, Коутиньо (Луис Алберто), Хендо - Суарес

Мача става много труден с отсъствието на Стърдиж ! За другите контузени не ме ебе. Имат равностойни заместници.Но Стъридж няма. Стъридж е много добър ,но много чуплив за жалост. Аз от както го помня тоя играч ,все е контузен .Същия като Агер,като Джонсон.
Единствено се надявам още за другия мач Аспас да е готов. И аз съм късал бедрен мускул.Би трябвало вече да е възстановен. Щом тренира ,значи няма проблем. Само трябва физически да поработи малко и е готов .Мисля ,че другата седмица ще е готов.
Суарес -Аспас звучи добре .Моузес също е вариант.
Без Стъридж трудно ще стане . Почти невъзможно . Развалят се всички намерения ,схеми и виждания на треньора и най вече класата ще падне.
Голям малшанс .Не му върви на тоя отбор и това е .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 ное 2013 15:55

suareshampion написа:
LIMASSOL написа:Много проблеми на куп се насъбраха и то точно когато навлизаме в сгъстената програма.

Мача става много труден с отсъствието на Стърдиж ! За другите контузени не ме ебе. Имат равностойни заместници.Но Стъридж няма. Стъридж е много добър ,но много чуплив за жалост. Аз от както го помня тоя играч ,все е контузен .Същия като Агер,като Джонсон.
Единствено се надявам още за другия мач Аспас да е готов. И аз съм късал бедрен мускул.Би трябвало вече да е възстановен. Щом тренира ,значи няма проблем. Само трябва физически да поработи малко и е готов .Мисля ,че другата седмица ще е готов.
Без Стъридж трудно ще стане . Почти невъзможно . Развалят се всички намерения ,схеми и виждания на треньора и най вече класата ще падне.

Стига си ни оплаквал,бе!
Още няма нищо официално за контузията на Стъридж...
Дори и да е тежко контузен в Ливърпул има един нападател на световно ниво и с помощта на Джерард,Коутиньо и Моузес,ще направи така,че липсата на Дани да не се усети много,предполагам знаеш как се казва? ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 30 ное 2013 16:06

Играхме 6 мача без Суарез , сега ще издържим 1-2 мача без Стъридж ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 30 ное 2013 16:14

Задължителна победа ни трябва в този мач трябва да започне Моузес задължително + Сако или Туре може и двамата и от там да прецени кой да е 3-тия освен Джерард, Лукас Алън или Хендо прогноза 1;3
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 30 ное 2013 19:42

Въпроса е, с Даниел ситуацията да не е толкова сериозна (2-3 мача мах),иначе ако без него не можем да бием тия мумии ....къде изобщо сме тръгнали :!: А ако наистина го няма и след добрите думи от БР за Алберто,може най-накрая да го видим малкия.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 ное 2013 20:06

Avrameca написа:Играхме 6 мача без Суарез , сега ще издържим 1-2 мача без Стъридж ;)

Ако беше за 1-2 мача няма проблем . Но тук говорим за 15 мача,ако има увреден глезен !!! Почти три месеца ще е аут . Това са 15 мача !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 ное 2013 20:09

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:

Стига си ни оплаквал,бе!
Още няма нищо официално за контузията на Стъридж...
Дори и да е тежко контузен в Ливърпул има един нападател на световно ниво и с помощта на Джерард,Коутиньо и Моузес,ще направи така,че липсата на Дани да не се усети много,предполагам знаеш как се казва? ;)

Абе не ми сравнявай Моузес и Джерард със Стъридж бе спокоен . Кога ли ще ти дойде акъла само незнам . Ама нали на тебе отборчето ти върви ,кво те ебе Ливърпул ? Гледай си там баварците и не ма занимавай повече.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 30 ное 2013 20:12

След контузиите на Шкъртел и Стъридж. Очаквам включване на Туре и Алберто/Алън. Много ми се иска Алберто да запише поне едни 60 минутки, но пък не би било много разумно да го пускаме баш срещу тези дървари за да не го контузят, така че предочитам Алън в случая на негово място. Очаквам много здрави влизания от тези, така че според мен в средата е важно да излезем с познатата тройка Джерард-Лукас-Хендо, които са стабилни физически и по някакъв начин да се вметне и Алън в тази схема в средата. Тъй като ще излезем само с един нападател ще имаме допълнително един човек за халфовата линия тоест Алън. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”