nev3rm1nd написа:Интересен състав определено, изглежда Енрике ще го пазим за Юнайтед. В защита е малко мистерия за нас кой къде ще играе, но да видим. Хендо определено трябва да е в центъра, а Аспас на десния фланг. Възможно е да се направи и малка ротация и Джерард да е по-напред за сметка на Хендо, но това ще го видим в хода на мача. Все пак очаквам победа на 0!
Несериозно е да пазим някой титуляр за мач за купата ,за сметка на важния мач за първенство. Може ,някоя лека контузийка да му се е обадила. 
Но определно ,щом Брендън излиза с пасивни бекове...предполагам ще играем с типичното офанзивно 4-3-3 ,където бековете почти няма да се включват а халфовете  ще подпомагат дейно атаката. 
Надявам се най накрая Яго да направи силен мач и да отбележи гол . В контролите показа добър удар и вкара доста голове ..но за първенство рядко пробва удари. Мисля,че днес му е време да излезе по спокоен ,концентриран и да се отпуши . 
Същото очаквам и от Джерард ..да поглежда по често към противниковата врата и да пробва по често тежкия си удар .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.