Астън Вила - Ливърпул (24.08.13 г. 19:30 ч.) 0-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Астън Вила - Ливърпул (24.08.13 г. 19:30 ч.)
За 4 гола ще ни трябват 100 чисти положения 

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Срещу Вила ще е много много трудно доста добре играят можеше да спечелат нещо от този мач биха и Арсенал надявам се да минем с лекота през тях или поне да бием
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
-
след снощния им мач срещу челси се видя,че са доста корав отбор.много ще ни е трудно срещу тях,дано успеем да ги излъжем.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Liverpool_EC
- Контакти:
boabbb написа:Момчета, снощи ги погледах срещу ФК Чукотка - тия май ще ви биятЗалагам на 2:1
А при вас вече няма "май",дано си заложил мин седмица на 1:3

Мач с мач не си приличат. Би трябвало да го знаете. Това, че почти са взели нещо от Челси, не значи нищо. Аз съм сигурен и че те са се пазили малко или много, защото имат мач с мангалите и то като гости, а после имат мач за Суперкупата. Вила не са кой знае какво. Единственото сигурно нещо е, че ще имаме пак 20 положения, но зависи колко ще вкараме. Аз залагам на лесна победа с 0:2-3 с поне 1 гол на Стъридж.
- superspiro
- Контакти:
Тоя Бентеке е страшен, най-вероятно ще допуснем гол.Новата ми прогноза е 1:2 или 2:3.
When you walk through a storm, hold your head up high...
leoric написа:Мач с мач не си приличат. Би трябвало да го знаете. Това, че почти са взели нещо от Челси, не значи нищо. Аз съм сигурен и че те са се пазили малко или много, защото имат мач с мангалите и то като гости, а после имат мач за Суперкупата. Вила не са кой знае какво. Единственото сигурно нещо е, че ще имаме пак 20 положения, но зависи колко ще вкараме. Аз залагам на лесна победа с 0:2-3 с поне 1 гол на Стъридж.
Вила са ни традиционно лесен съперник. Победа с един гол и пак много пот накрая.
-
leoric написа:Мач с мач не си приличат. Би трябвало да го знаете. Това, че почти са взели нещо от Челси, не значи нищо. Аз съм сигурен и че те са се пазили малко или много, защото имат мач с мангалите и то като гости, а после имат мач за Суперкупата. Вила не са кой знае какво. Единственото сигурно нещо е, че ще имаме пак 20 положения, но зависи колко ще вкараме. Аз залагам на лесна победа с 0:2-3 с поне 1 гол на Стъридж.
Радвам се ,че от скоро се припокриват мненията ни с теб ,относно Ливърпул.
Радвам се ,че най накрая и вашата секта прогледнахте и разбрахте ,че аз съм прав за всичко от 2 години насам .Исках да се махне легендата и неговите играчи и да дойде млад и кадърен треньор .Ето че се случи.Не съм влизал от една година в ливърпул-българия.ком ..съдя по твоите коментари. Щом прогнозираш ,че ще имаме 20 положения ,значи си видял резултата от усилията и работата на Брендън Роджърс и признаваш труда му .
Само като се сетя ,че всички му се смееха в началото и прогнозриха ,че ще изпаднем с него и ми се пука смешката от смях.

Момчета ..аз като видя даден треньор как работи и даден играч как играе ...преценям и предвиждам какво може да се случи СЛЕД ВРЕМЕ с тия хора .А вие не виждате по далече от носа си .Просто я разбирам тая игра ,за разлика от вас.
Много поздрави на най големия дървен философ в исторята на философите редуанчо и на останалите подлоги ,които си позволиха да влизат в обречен спор с мен .

По добри сме от бирмингамци .Отново ще контролираме топката почти през целия мач и ще създаваме голови положения ...и голове. Миноле ,Туре ,Стъридж и Коутиньо щом са на терена съм спокоен за мача..0-3.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:leoric написа:Мач с мач не си приличат. Би трябвало да го знаете. Това, че почти са взели нещо от Челси, не значи нищо. Аз съм сигурен и че те са се пазили малко или много, защото имат мач с мангалите и то като гости, а после имат мач за Суперкупата. Вила не са кой знае какво. Единственото сигурно нещо е, че ще имаме пак 20 положения, но зависи колко ще вкараме. Аз залагам на лесна победа с 0:2-3 с поне 1 гол на Стъридж.
Радвам се ,че от скоро се припокриват мненията ни с теб ,относно Ливърпул.
Радвам се ,че най накрая и вашата секта прогледнахте и разбрахте ,че аз съм прав за всичко от 2 години насам .Исках да се махне легендата и неговите играчи и да дойде млад и кадърен треньор .Ето че се случи.Не съм влизал от една година в ливърпул-българия.ком ..съдя по твоите коментари. Щом прогнозираш ,че ще имаме 20 положения ,значи си видял резултата от усилията и работата на Брендън Роджърс и признаваш труда му .
Само като се сетя ,че всички му се смееха в началото и прогнозриха ,че ще изпаднем с него и ми се пука смешката от смях.![]()
Момчета ..аз като видя даден треньор как работи и даден играч как играе ...преценям и предвиждам какво може да се случи СЛЕД ВРЕМЕ с тия хора .А вие не виждате по далече от носа си .Просто я разбирам тая игра ,за разлика от вас.
Много поздрави на най големия дървен философ в исторята на философите редуанчо и на останалите подлоги ,които си позволиха да влизат в обречен спор с мен .Казах им отдавна да сменят спорта ,но не ме послушаха и станаха за смях .
По добри сме от бирмингамци .Отново ще контролираме топката почти през целия мач и ще създаваме голови положения ...и голове. Миноле ,Туре ,Стъридж и Коутиньо щом са на терена съм спокоен за мача..0-3.
Аз съм все още скептичен за класиране в топ 4, но като сме по-добри от колкото преди две години, не мога да не го кажа. Че е по-добър от легендата, по-добър е (то и Вуцов младши щеше да направи по-добра селекция от неговата), но дали е точният човек, ще видим. С оглед покупките на Тотнъм и абонамента на Арсенал за топ-а, нямам големи очаквания за класиране, но поне такива дървени отборчета вече ги газим, затова прогнозирам категорична победа.
- tisho_ynwa
- Контакти:
Вече сме 7-ма страница а има ден и половина до мача .. сигурно 5 минути преди мача ще сме на 9-та страница. И това е с Астън Вила, ако беше мач с мангала сигурно преди мача 15 страници минимум не ни мърдат .. да не кажа и повече