Луиз Суарез наказан за 10 мача от FA

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Луиз Суарез наказан за 10 мача от FA

Мнениеот shotgun blues » 24 апр 2013 19:49

Суарез се води за футболната звезда на Ливърпул,не канибалската..........да тръгнеш така да хапеш ....
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 24 апр 2013 19:52

LordSirAlexFerguson написа:Серхио Агуеро и АЗАР ги пожалиха обаче :!:

Ето за това става дума.... единия го наказват с 10 мача другите НЕ!!!

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 24 апр 2013 19:53

Но я има и другатa страна и са прави феновете на Ливърпул,щом за изритване на дете от страна на АЗАР това остана без последствие,значи това със Суарес нетрябва да го коментираме дори,за наказание пък абсурд. ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 24 апр 2013 20:05

Как пък още никой не е написал "Това ако беше БФС...." :mrgreen: :mrgreen:

Англичаните очевидно не си поплюват! Някой по-запознат да каже за колко наказват по принцип за подобни (поне според мен) провинения- ритник, тупаник, наплюване и прочие. Десет мача са си бая! :roll:

iliyan

Мнениеот iliyan » 24 апр 2013 20:06

Значи може да счупиш крак и да те накажат 3 мача , но ухапеш ли 10 мача !
Интересно ми е кое би предпочел Иванович - Да му счупят крак или да го ухапят ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 24 апр 2013 20:09

Само на мен ли ми се струва, че Суарез иска вече да си ходи ? И вече прави всичко възможно да му смъкнат цената ... Нали имаше някакъв интерес от Ювентус, обаче не им се давало 35 милиона ... Сега смъкна цената с 5-10

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 24 апр 2013 20:13

LordSirAlexFerguson написа:Но я има и другатa страна и са прави феновете на Ливърпул,щом за изритване на дете от страна на АЗАР това остана без последствие,значи това със Суарес нетрябва да го коментираме дори,за наказание пък абсурд. ;)

Защо не се пробваш да помислиш малко, надали ще ти навреди? При случая с Азар и двете страни бяха виновни и се изтълкува като провокирано действие. Да не говорим че му беше първо провиненние. Докато при Суарес е редицив. Те в ФА да си направят една комисия за Суарес и само с него да се занимават, това че го хапе главата не е проблем на ФА.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

john barnes

Мнениеот john barnes » 24 апр 2013 20:19

jusi написа:Само на мен ли ми се струва, че Суарез иска вече да си ходи ? И вече прави всичко възможно да му смъкнат цената ... Нали имаше някакъв интерес от Ювентус, обаче не им се давало 35 милиона ... Сега смъкна цената с 5-10

пълен абсурд,клаузата му за откупуване е 40 млн.паунда...ни повече,ни по-малко.който изкара тия пари и ако иска самия играч или ръководството,може да преговаря с него за личните му условия...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 апр 2013 20:26

Много голям извратеняк е тоя, има качества да играе футбол на най-високо ниво, но умствения му капацитет е много нисък.

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 24 апр 2013 20:31

john barnes написа:
jusi написа:Само на мен ли ми се струва, че Суарез иска вече да си ходи ? И вече прави всичко възможно да му смъкнат цената ... Нали имаше някакъв интерес от Ювентус, обаче не им се давало 35 милиона ... Сега смъкна цената с 5-10

пълен абсурд,клаузата му за откупуване е 40 млн.паунда...ни повече,ни по-малко.който изкара тия пари и ако иска самия играч или ръководството,може да преговаря с него за личните му условия...

След тази проява той се надяваше Ливърпул да го сложат в трансферната листа ... Като един играч е обявен за продан цената му пада ...
Друго си е да си играе в Шампионска лига, нали ?

Върни се в “Ливърпул”