Луиз Суарез наказан за 10 мача от FA
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Луиз Суарез наказан за 10 мача от FA
Суарез се води за футболната звезда на Ливърпул,не канибалската..........да тръгнеш така да хапеш ....
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- we are the champions
- Контакти:
LordSirAlexFerguson написа:Серхио Агуеро и АЗАР ги пожалиха обаче
Ето за това става дума.... единия го наказват с 10 мача другите НЕ!!!
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
Но я има и другатa страна и са прави феновете на Ливърпул,щом за изритване на дете от страна на АЗАР това остана без последствие,значи това със Суарес нетрябва да го коментираме дори,за наказание пък абсурд. 
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"Re: Луиз Суарез наказан за 10 мача от FA
Как пък още никой не е написал "Това ако беше БФС...."
Англичаните очевидно не си поплюват! Някой по-запознат да каже за колко наказват по принцип за подобни (поне според мен) провинения- ритник, тупаник, наплюване и прочие. Десет мача са си бая!
Англичаните очевидно не си поплюват! Някой по-запознат да каже за колко наказват по принцип за подобни (поне според мен) провинения- ритник, тупаник, наплюване и прочие. Десет мача са си бая!
Значи може да счупиш крак и да те накажат 3 мача , но ухапеш ли 10 мача !
Интересно ми е кое би предпочел Иванович - Да му счупят крак или да го ухапят
Интересно ми е кое би предпочел Иванович - Да му счупят крак или да го ухапят
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Само на мен ли ми се струва, че Суарез иска вече да си ходи ? И вече прави всичко възможно да му смъкнат цената ... Нали имаше някакъв интерес от Ювентус, обаче не им се давало 35 милиона ... Сега смъкна цената с 5-10
LordSirAlexFerguson написа:Но я има и другатa страна и са прави феновете на Ливърпул,щом за изритване на дете от страна на АЗАР това остана без последствие,значи това със Суарес нетрябва да го коментираме дори,за наказание пък абсурд.
Защо не се пробваш да помислиш малко, надали ще ти навреди? При случая с Азар и двете страни бяха виновни и се изтълкува като провокирано действие. Да не говорим че му беше първо провиненние. Докато при Суарес е редицив. Те в ФА да си направят една комисия за Суарес и само с него да се занимават, това че го хапе главата не е проблем на ФА.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
-
john barnes
jusi написа:Само на мен ли ми се струва, че Суарез иска вече да си ходи ? И вече прави всичко възможно да му смъкнат цената ... Нали имаше някакъв интерес от Ювентус, обаче не им се давало 35 милиона ... Сега смъкна цената с 5-10
пълен абсурд,клаузата му за откупуване е 40 млн.паунда...ни повече,ни по-малко.който изкара тия пари и ако иска самия играч или ръководството,може да преговаря с него за личните му условия...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Много голям извратеняк е тоя, има качества да играе футбол на най-високо ниво, но умствения му капацитет е много нисък.
john barnes написа:jusi написа:Само на мен ли ми се струва, че Суарез иска вече да си ходи ? И вече прави всичко възможно да му смъкнат цената ... Нали имаше някакъв интерес от Ювентус, обаче не им се давало 35 милиона ... Сега смъкна цената с 5-10
пълен абсурд,клаузата му за откупуване е 40 млн.паунда...ни повече,ни по-малко.който изкара тия пари и ако иска самия играч или ръководството,може да преговаря с него за личните му условия...
След тази проява той се надяваше Ливърпул да го сложат в трансферната листа ... Като един играч е обявен за продан цената му пада ...
Друго си е да си играе в Шампионска лига, нали ?