saffron написа:Alonso_Massa написа:MagicMoments написа:Ман сити ще имат проблеми в мача поради 2 причини;
1: Мега звездата и твърд титуляр в редиците на БР Асаиди се завръща след като направи фурор на КАН
2:В мача за $ити няма да играят Компани и братята Туре
И имайки предвид впечатляващия рейт на БР срещу отборите от топ 10-срещу тях в 11 мача титана БР има 0 победи 6 загуби и 5 равни мача е със сигурност 1
Колкото и да плюеш и храчиш Ливърпул си остава факт, че отбора ти е е*ахти и жалкия в сравнение с нашия!
Може Ливърпул да е по успешния отбор от Тотнъм , но пък пича дето им е фен е 10 пъти по голям от тебе , такива комплексари , като тебе са срам за спорта! Ти никога няма да изпиташ големия кеф от победата на по-малкия към по-големия! Щото си комплексар, фен си само на фаворитите, на Алонсо и Маса тоест на ферари , потдържаш най великия отбор в англия , сигурно си фен и на роджър федерер и на тайгър уудс, пък ако гледаш снукър си бил фен на рони о съливанв испания гаранция си от барса , в ските си за линдзи вон нали бе слим шейди
? такива като тебе наричам клоуни
Първо, мой, половината спортисти дето ги изброи съм ги чувал максимум по 2-3 пъти. Второ не съм за Барселона, нито съм за Реал, за мен има само 1 отбор на света и той е ЛИВЪРПУЛ! Трето ти си пълен смешник с твоето заяждане без причина подобно на фена на Тотнъм.