Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012

Мнениеот liverpool96 » 22 апр 2012 20:00

gugushito написа:
liverpool96 написа:Утре отивам на църква да паля свещ да има треньорска промяна!

лошото е ,че ще го оставят тъпанара да изиграе и финала за ФА, и ако СЛУЧАЙНО ( ДАНО!!!!), го вземем, ще бъде причина да води сигурно и догодина отбора към дъното.... направо се разкъсвам ,като си го мисля това... :evil: :evil: :evil: ВЪН ТОЗИ НЕКАДЪРНИК,ТОВА НЕЩАСТИЕ ПОДОБРИ ВСИЧКИ РЕКОРДИ,КОЙ НЕ НИ БИ НА АНФИЙЛД ??? БАХТИ ТЪПОТО КОПЕЛЕ !!! :evil: :evil: :evil:

Чакай сега, работи се и отбора се окомплектова, щото не са се нагодили на един друг. Аз па викам да ги омъжим всичките, че да се нагодят най-накрая?

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 апр 2012 20:03

ще трябва да ви разочаровам, но няма здравомислещ собственик на отбор, който би уволнил мениджър, класирал отбора му на два финала за един сезон ;) Колкото и да ви е неприятно че се класирахме на тези два финала това е факт :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 22 апр 2012 20:04

Спокойно всички начело с КК могат да си теглят по един куршум ! Този сезон кой ли антирекорд не подобрихме и кой ли не ни се подигра !

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 22 апр 2012 20:05

Dzheff написа:ще трябва да ви разочаровам, но няма здравомислещ собственик на отбор, който би уволнил мениджър, класирал отбора му на два финала за един сезон ;) Колкото и да ви е неприятно че се класирахме на тези два финала това е факт :)

Правилно! Догодина изпадаме и печелим ФА и Карлинг, а по догодина отиваме в Лига 1, пък тогава печелим Карлинг. :)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 22 апр 2012 20:06

Аз пък виждам лъч светлина от този мач - прилича на тези от началото на кампанията, когато поне създавахме положения. Иначе наистина ясно си личи липсата на градивен халф и добър партньор на Суарес в атаката. Това, което много ме дразни и няма и грам напредък е в играта ни след допуснат гол - точно тогава започваме яко с изсипаните топки без никаква мисъл в атака. Абе с две думи, когато изоставаме играем като малък отбор.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 апр 2012 20:06

liverpool96 написа:
Dzheff написа:ще трябва да ви разочаровам, но няма здравомислещ собственик на отбор, който би уволнил мениджър, класирал отбора му на два финала за един сезон ;) Колкото и да ви е неприятно че се класирахме на тези два финала това е факт :)

Правилно! Догодина изпадаме и печелим ФА и Карлинг, а по догодина отиваме в Лига 1, пък тогава печелим Карлинг. :)

добре Нострадамусе :lol:

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 22 апр 2012 20:23

Dzheff написа:
leoric написа:Легендата така ги учи на тренировки, а и съм 100% сигурен, че не ги кара да тренират удари... и резултатът е налице. Скоро ще имаме повече греди, от колкото голове. Ех, Рафа, псуваха те, ама сега без теб по-зле...

не бе, той ги учи да удрят гредите и има магически способности с които кара топката да отскача извън вратата ;)
иначе ми е интересно защо по времето на Рафа, Ливърпул имаше най-много допуснати голове в лигата от статични положения... поправи ме ако греша, но на мен ми се струва, че това повече прилича на липса на тренировки в даден аспект от играта ;)

Ами не знам при Рафа колко е била зле защитата, но сме били отборът с най-малко допуснати голове или в топ 3 на най-малко допуснатите. Също така никога не сме имали толкова малко реализирани, по-малко дори от някои отбори в зоната на изпадащите. При Рафа, Рейна спечели 2 пъти златни ръкавици за най-много сухи мрежи, като единият път беше едноличен лидер, а вторият-заедно с Чех. При Рафа тоя брой точки го правехме 20-тият кръг, а не 35-тият. При Рафа се позлваше зоновата защита, а не както при рой и легендата някаква смесица между зонова и персонална. Такива ми ти работи. Иначе, все нещо му пречи на легендарния да се докаже. Досега беше Комоли, а сега кой е?

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 22 апр 2012 20:24

то ващо не е криза,то е просто ...5 кръга преди края на първенството сте на 4 точки от 14 място
велик отбор,с велик дух и публика,май с всяка изминала година се превръщате в просто един средняк за АНГЛИЯ
жалко
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 апр 2012 20:26

На 4 точки от 14-тото място... Всеки друг коментар е излишен...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 апр 2012 20:32

5 пари не давам дали този сезон ще бъдем 7ми или 14ти. За мен е важното да се работи в отбора последователно за да може следващия сезон да бъде по-успешен от сегашния и тази тенденция да продължава във всеки следващ сезон... а не като някои тук да стискам палци отбора ми да пада, за да може да стане мениджър някой мой любимец за сметка на настоящия мениджър... и после същите хора питат дали Кени или Ливърпул бил по-важен... да пази Господ :idea:

Върни се в “Ливърпул”