Dzheff написа:leoric написа:Легендата така ги учи на тренировки, а и съм 100% сигурен, че не ги кара да тренират удари... и резултатът е налице. Скоро ще имаме повече греди, от колкото голове. Ех, Рафа, псуваха те, ама сега без теб по-зле...
не бе, той ги учи да удрят гредите и има магически способности с които кара топката да отскача извън вратата
иначе ми е интересно защо по времето на Рафа, Ливърпул имаше най-много допуснати голове в лигата от статични положения... поправи ме ако греша, но на мен ми се струва, че това повече прилича на липса на тренировки в даден аспект от играта

Ами не знам при Рафа колко е била зле защитата, но сме били отборът с най-малко допуснати голове или в топ 3 на най-малко допуснатите. Също така никога не сме имали толкова малко реализирани, по-малко дори от някои отбори в зоната на изпадащите. При Рафа, Рейна спечели 2 пъти златни ръкавици за най-много сухи мрежи, като единият път беше едноличен лидер, а вторият-заедно с Чех. При Рафа тоя брой точки го правехме 20-тият кръг, а не 35-тият. При Рафа се позлваше зоновата защита, а не както при рой и легендата някаква смесица между зонова и персонална. Такива ми ти работи. Иначе, все нещо му пречи на легендарния да се докаже. Досега беше Комоли, а сега кой е?