Ливърпул - Евертън ФА Къп 14 апр 14:30
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Евертън ФА Къп 14 апр 14:30
Един тумор, който е 15 години в Ливърпул, се изсра на метеното ! Вън, бездарник ! Вън !
- ralka_levskarka
- Контакти:
gilento93 написа:Карагар вече трябва да окачи бутонките.
Да беше само Кара

Впрочем други личности също не трябва да са в отбора
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Браво на Евертън!!!
Доно удържат (не казвам удържим, защото не съм англичанин въпреки, че в Англия съм за тях от поне 98, 99 година). Доно победят карамелите, заслужават го!!! Това е един велик клуб с велика история!!!
Доно удържат (не казвам удържим, защото не съм англичанин въпреки, че в Англия съм за тях от поне 98, 99 година). Доно победят карамелите, заслужават го!!! Това е един велик клуб с велика история!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Карагър мършо - ПЕНСИЯ!!
-
- Контакти:
Кара дали не е кръгъл идиот ! Тоя тая година в кой ли мач не се осра генерално !
MagicMoments написа:Евъртън на финааааал
Заедно със Челси.

- wozniacki123
- Контакти:
Суарез и сумо почна да практикува 

Досега пълна трагедия 

- liverpool96
- Контакти:
Какво трябва да стане, за да спре да пуска Карагър? Кога ще се научим на елементарна преса? Кога ще спрем с безобразните центрирания? Кога ще си подаваме топката по земя? Кога ще дадем 20 млн. за качествен флангови футболист, който не си губи топката в краката докато "дриблира"? Кога ще спре да пуска Хендерсън на крилото? Дано отпаднем от тоя турнир, че вече не знам да се ядосвам ли, или да се смея... Омръзна ми да гледам толкова посредствен отбор...
Двете легенди са се задушили яко, такава любов, такова нещо... Да преструкторираш защитата, за да може тая отрепка да играе е подсъдимо ! Оставка след мача !