Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 08 ное 2011 17:21

от днес има мощни спекулации за давид вия...което според мен е поредната лудост,на 29 години да искаме да го вземем.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 08 ное 2011 17:30

john barnes написа:от днес има мощни спекулации за давид вия...което според мен е поредната лудост,на 29 години да искаме да го вземем.

По слухове сме готови да им предложим 34,2 милиона паунда. Ето, че започват да ни свързват с много нападатели. Днес слухове за Вия, слуховете за Тевес не спират, бяха се появили и слухове за Игуин. Дано да вземем някой от тези, защото всеки един от тях има нужните качества за голмайстор на първенството.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 08 ное 2011 17:40

За мен ще е грешка да взимаме млад нападател,защото ще спрем развитието на таланти от школата като Морган и Нго,да не забравяме че Керъл е на 21,а Суарес на 24.Най удачен вариант ще е някой на 27-30 който не е скъп ,но може да завършва атаките на отбора успешно.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 08 ное 2011 17:47

suareshampion написа:
Gil-galad написа:
venomcho написа:като говорим за халфове - некво младо хамериканско такова сме били клъвнали

Една от най-големите надежди на САЩ Марк Пелоси е подписал днес с Ливърпул :) На 18 години е - вътрешен халф, плеймейкър...Доколкото знам и Гуардиола го е гледал, но не го е привлякъл, но според думите на Пелоси Гуардиола му е казал, че ако иска да се развива, да отиде в Ливърпул, защото там е най-доброто място след Ла Масиа...а и шоклата на Ливърпул в момента се ръководи от двама бивши треньори от Барсеолна, като единия от тях - Родолфо Борел е открил и тренирал таланти като Педро, Меси и Фабрегас :)

случайно да знаеш какво става с малкия тони силва ,че не го виждам да играе от един месец ?

Нямам идея честно казано....не съм забелязал нищо и не съм се поинтересувал....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 08 ное 2011 17:52

smart написа:За мен ще е грешка да взимаме млад нападател,защото ще спрем развитието на таланти от школата като Морган и Нго,да не забравяме че Керъл е на 21,а Суарес на 24.Най удачен вариант ще е някой на 27-30 който не е скъп ,но може да завършва атаките на отбора успешно.

Абе най-добре да вземем един нападател световна класа, който умее да бележи. Аз имам един приятел, който е неутрален фен и гледа страшно много футбол и ми каза абсолютно същото. Трябва ни нападател от световна класа. Понеже той гледа и другите отбори го питах за Юнайтед, Сити, Челси и Арсенал и той ми каза, че Юнайтед за три мача правят положения колкото Ливърпул за един, но там има кой да вкарва. В Сити правят също много положения като нас, но там има кой да завършва атаките. Челси не правели също кой знае колко положения, а Арсенал ги дърпал само Перси, като според приятеля ми ако в Ливърпул има някой като Перси рядко ще се препъваме. Това е мнение на неутрален фен като според мен е много прав човека пък и гледа всички отбори не само Ливърпул като мен.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 ное 2011 18:09

smart написа:За мен ще е грешка да взимаме млад нападател,защото ще спрем развитието на таланти от школата като Морган и Нго,да не забравяме че Керъл е на 21,а Суарес на 24.Най удачен вариант ще е някой на 27-30 който не е скъп ,но може да завършва атаките на отбора успешно.

и кой да е той? мушкачите са скъпи и повечето играят във големи отбори.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 08 ное 2011 18:28

Alonso_Massa написа:

Абе най-добре да вземем един нападател световна класа, който умее да бележи. Аз имам един приятел, който е неутрален фен и гледа страшно много футбол и ми каза абсолютно същото. Трябва ни нападател от световна класа. Понеже той гледа и другите отбори го питах за Юнайтед, Сити, Челси и Арсенал и той ми каза, че Юнайтед за три мача правят положения колкото Ливърпул за един, но там има кой да вкарва. В Сити правят също много положения като нас, но там има кой да завършва атаките. Челси не правели също кой знае колко положения, а Арсенал ги дърпал само Перси, като според приятеля ми ако в Ливърпул има някой като Перси рядко ще се препъваме. Това е мнение на неутрален фен като според мен е много прав човека пък и гледа всички отбори не само Ливърпул като мен.

Е и аз гледам много мачове дори испанското,българското,холандското и немското. И съм казвал сто пъти че Пул играе много добре само че му липсва късмета и в защита и в атака. А за тези сделки то не става така. Реал купуват този и онзи и ние им вземаме играчите. Реал много рядко продават играчи, защото политиката им е такава да вземат двойно повече пари от фанелки, реклами и ей такива работи от колкото от първенството.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 08 ное 2011 18:31

john barnes написа:

Кавани, Подола, Погребняк

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 ное 2011 18:33

dsadsadasdasdasd написа:
john barnes написа:

Кавани, Подола, Погребняк

От тея тримцата само един определено става и нужно ли е да се казва кой...

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 08 ное 2011 18:47

Кавани също би бил страхотно попадение,а и вече имаме 2ма уругвайци в отбора така че ако се навием да го вземем това определено ще е добра покупка. Разбира се и аз него трябва да се бръкнем :)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Ливърпул”