Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

an4o_321
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот an4o_321 » 12 фев 2025 02:51

С формата която демонстрира, цената може само да пада. Не, че до лятото няма да вкара изобщо, ама такива периодични избухвания не греят никого. Поне не и мен. Все пак е централен нападател. То и централните защитници вкарват понякога, но се предполага, че един таран трябва предимно това да прави - за това е на терена. За мен са изпуснати пари, лятото каквото и да става ще му вземат по-малко!
Планът да купим Киеза изгодно, да поцъка половин-един сезон, запълвайки дупки в атаката и после да го продадем на печалба, също се провали. Звучно! Той пък хептем за нищо не става. Което значи, че това което изглеждаше като потенциално добра сделка, сега са пари на вятъра. A както всички добре познаваме бостънските, липсата на приходи ще е доста притеснителна, да не кажа пагубна за летния бюджет.
Последна промяна от an4o_321 на 12 фев 2025 03:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 фев 2025 03:08

an4o_321 написа:С формата която демонстрира, цената може само да пада.

Колкото и да ме изнервя не мисля че заслужава да бъде натирен в Саудитска Арабия все още

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 13 фев 2025 13:57

При положение,че отСалата вече не могат да се вземат пари,по-добре за клуба е да остане.Напоследък се пишат всякакви глупости от знайни и незнайни разбирачи,но ще видим,за Ван Дайк е същото.Тръндьо да ходи в Реал.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 18 фев 2025 17:10

Актуално състояние с договорите:

Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 фев 2025 17:25

ihtiandar написа:При положение,че отСалата вече не могат да се вземат пари,по-добре за клуба е да остане.Напоследък се пишат всякакви глупости от знайни и незнайни разбирачи,но ще видим,за Ван Дайк е същото.Тръндьо да ходи в Реал.

Няма готов футболист който да влезе и да дава тия цифри на отбора сезон след сезон и да не пропуска никакви мачове заради наказания и контузии към момента. Просто е напълно безмислена продажбата му

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 18 фев 2025 19:03

Алисон с договор до 27ма :shock: Нали щял да бяга за пари в Саудитска арабия, той с железен договор за още 3 г... и наринахме 30млн от оскъдните американски парички за вратар, вместо да подсилим належаща позиция?
Салах предния път като трябваше да преподписва го играеха, че щял вече да е стар накрая на договора пък да взима много пари. Сега, вече 4г по-късно, като остаря е на път да направи най-силния сезон на играч във ВЛ...някой май ще трябва да изтърка алгоритъма на лаптопа и да измисли нов :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 фев 2025 20:40

Нещо ми подсказва че договора на Робо може и да не го подновят или че е година за година като ротация

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 фев 2025 21:06

wolf написа:
ihtiandar написа:При положение,че отСалата вече не могат да се вземат пари,по-добре за клуба е да остане.Напоследък се пишат всякакви глупости от знайни и незнайни разбирачи,но ще видим,за Ван Дайк е същото.Тръндьо да ходи в Реал.

Няма готов футболист който да влезе и да дава тия цифри на отбора сезон след сезон и да не пропуска никакви мачове заради наказания и контузии към момента. Просто е напълно безмислена продажбата му

Салах има само един проблем-участието му в националния отбор и на всеки две години напълно безмислени първенства на Африка.
Следващата година пак има и това значи,че един месец в най-натоварения период сме без него.Да не говорим,че се връща или контузен или извън форма и уморен.Да се отказва вече от това бреме.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 18 фев 2025 23:03

Liverpool_EC написа:Алисон с договор до 27ма :shock: Нали щял да бяга за пари в Саудитска арабия, той с железен договор за още 3 г... и наринахме 30млн от оскъдните американски парички за вратар, вместо да подсилим належаща позиция?
Салах предния път като трябваше да преподписва го играеха, че щял вече да е стар накрая на договора пък да взима много пари. Сега, вече 4г по-късно, като остаря е на път да направи най-силния сезон на играч във ВЛ...някой май ще трябва да изтърка алгоритъма на лаптопа и да измисли нов :lol: :lol: :lol:

Според мен тия пари за вратар бяха дадени с идеята да се възстановят от евентуална продажба на Келехър идното лято, паразитите няма как да не са на далавера. Всичко е изчислено и измислено, плановете им може да са грузинеца да е резерва на Алисон още сезон-два. Аз наистина не знам какво ще се случи, ако Трент, Върджил и Мо напуснат през лятото. Просто ума ми не го побира, какви олигофрени трябва да са тия плащачи, за да го допуснат това. Хайде, един от тримата, разбирам, ама и тримата... Това ще е истинска катастрофа и феновете трябва да изиграят своята роля, за да я предотвратят. Просто е несериозно.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 фев 2025 23:24

Световното е почти зад ъгъла а Египет са с крак и половина класирани така че не го чакай преди това този момент

Върни се в “Ливърпул”