Така е, да!
Отсега подготвят на пълна пара лятото, щяло да бъде "very busy" - сигурно ще се работи по изтеклите тогава договори на ВВД, ТАА и Кинг Мо! Винаги ще има доволни и недоволство, а истината е по средата...
След шампионския сезон 19/20 вместо да надграждат, ФСГ дръпнаха ръчната! Това лято очаквам нещо подобно, независимо как ще завърши сезона - нали затова сме велик клуб - успяваме да се справим с невъзможното :)
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Според вътрешен източник ВВД и Мо са подписали, но се чака и Трент, за да го обявят официално.
- cskarcheto92
- Контакти:
Ent написа:Според вътрешен източник ВВД и Мо са подписали, но се чака и Трент, за да го обявят официално.
Ами то това ще бъдат сделките на годината :) Дано преподпишат , Тренд и за дългосрочна инверсия става . Много нелепо ще е да го изпуснем без пари .
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
- Liverpool_EC
- Контакти:
slash1912 написа:Темата да се заключи или преименува на трансферни спекулации!
То и спекулации няма вече, най-добре да я обединим с "Резервен отбор и юноши", така хем ще намалеят излишните теми, хем реднека няма да ги бърка завалията :lol: :lol: :lol:
Голям рев за пустата селекция, .... да ви се чуди човек от какво сте недоволни.
Отборът си е топ! Все пак е на Клоп и по-добре цайса и плешивият да не го джуркат излишно, да не стане някой сакатлък. ;))
Оставям тук за размисъл едно мнение на Йън Райт от вчера:
Та само да попитам, прекият ни (и практически единствен) конкурент за титлата, с 4-ма основни футболисти в лазарета, каква зимна селекция направи, че постоянно ревете като вдовица за .......
Отборът си е топ! Все пак е на Клоп и по-добре цайса и плешивият да не го джуркат излишно, да не стане някой сакатлък. ;))
Оставям тук за размисъл едно мнение на Йън Райт от вчера:
Arsenal legend Ian Wright believes the key factor that separates the Gunners from Liverpool is the quality that the Reds have at their disposal on the substitutes bench.
Head coach Arne Slot possesses the ability to alter the course of a game by making changes but Wright says Mikel Arteta doesn’t have the same luxury:
“Liverpool’s bench is so good. When you look at what they’ve got to come off the bench, and that is the total opposite to what we have. I remember hearing Mikel say it not long ago. What Liverpool have on the bench is the total opposite to what we’ve got. Sometimes we’ve got a bench that’s not even a Premier League goal on it.”
Та само да попитам, прекият ни (и практически единствен) конкурент за титлата, с 4-ма основни футболисти в лазарета, каква зимна селекция направи, че постоянно ревете като вдовица за .......
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Red_Neck написа:Голям рев за пустата селекция, .... да ви се чуди човек от какво сте недоволни.
Оставям тук за размисъл едно мнение на Йън Райт от вчера:Arsenal legend Ian Wright believes the key factor that separates the Gunners from Liverpool is the quality that the Reds have at their disposal on the substitutes bench.
Head coach Arne Slot possesses the ability to alter the course of a game by making changes but Wright says Mikel Arteta doesn’t have the same luxury:
“Liverpool’s bench is so good. When you look at what they’ve got to come off the bench, and that is the total opposite to what we have. I remember hearing Mikel say it not long ago. What Liverpool have on the bench is the total opposite to what we’ve got. Sometimes we’ve got a bench that’s not even a Premier League goal on it.”
Не знаех, че селекция се прави, когато прави и конкурента ти...Не знам защо не го даде този пример предните 5г, когато оставахме зад Сити. А, чакай, ти тогава други примери даваше... И айде ние няма за какво да сме недоволни, но наистина кажи ти от какво си доволен, че затвори темата с широка усмивка в предното си мнение. Според теб в момента няма нито една позиция за подсилване така ли?
Аз съм доволен, че отборът върви добре този сезон. Липсват сериозни контузии, момчетата от школата получават игрово време според представянето си. Доволен съм също, че макар мнозина да очакваха игрови "потоп" след напускането на Юрген, такъв не само че няма, а болшинството от футболистите вдигнаха нивото си спрямо миналата година.
Още по-доволен ще бъда ако поне двама от тримата големи с изтичащи договори приемат предложението на клуба и удължат престоя си, но това си е преди всичко тяхно решение и предмет на преговори.
В един клуб принципно винаги има мегдан за подсилване, но въпросът не е какво мисля аз, а какво мислят хората които отговарят за процеса и носят отговорност. Освен това, ако двама от тримата с изтичащи договори откажат да останат, лятото ще трябва да се взимат важни решения, които ще изискват сериозен, да не кажа огромен ресурс.
В тази връзка, не виждам абсолютно никакъв смисъл да се реве, че този прозорец не сме надградили на позициите на Робо, Куанса, Ендо или Нунез.
Та селекция се прави когато имаш нужда и възможност и разбира се, че се прави за да си конкурентен.
Сега ясно ли е?
Още по-доволен ще бъда ако поне двама от тримата големи с изтичащи договори приемат предложението на клуба и удължат престоя си, но това си е преди всичко тяхно решение и предмет на преговори.
В един клуб принципно винаги има мегдан за подсилване, но въпросът не е какво мисля аз, а какво мислят хората които отговарят за процеса и носят отговорност. Освен това, ако двама от тримата с изтичащи договори откажат да останат, лятото ще трябва да се взимат важни решения, които ще изискват сериозен, да не кажа огромен ресурс.
В тази връзка, не виждам абсолютно никакъв смисъл да се реве, че този прозорец не сме надградили на позициите на Робо, Куанса, Ендо или Нунез.
Та селекция се прави когато имаш нужда и възможност и разбира се, че се прави за да си конкурентен.
Сега ясно ли е?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
- Liverpool_EC
- Контакти:
Red_Neck написа:Аз съм доволен, че отборът върви добре този сезон. Липсват сериозни контузии, момчетата от школата получават игрово време според представянето си. Доволен съм също, че макар мнозина да очакваха игрови "потоп" след напускането на Юрген, такъв не само че няма, а болшинството от футболистите вдигнаха нивото си спрямо миналата година.
Сега ясно ли е?
Бла-бла-бла, типичните за теб локуми за ресурси. Задавам ти ясен въпрос към теб, ти пак...ама не зависи от мен...бах ти страха да кажеш нещо конкретно. Иначе много ясно, че като проспаха един, два, 3 прозореца отговорните и ще трябва огромен ресурс в един момент за не едно, а 5 попълнения. Интересно е, че така както си го написал звучи пак, като извинение, ако не се случи :mrgreen: Ама то 2ма не преподписаха и сега ще трябва ОГРОМЕН ресурс. Ако преподпишат първи ще ни увериш, че са на ОГРОМНИ заплати и затова няма нови трансфери.
Имало е две оферти за Дарвин зимата ;-) но сме ги отказали...
лятото явно със сигурност ще го шитнат?