Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Това с капитанската лента си е провокация от някой журналист,едва ли ако отиде в Реал ще е капитан някога.Това момче ще си изиграе картите по-добре от Мбапето.Ако остане ще е капитан след време,ако не рискува до края на сезона да се превърне във 2ри Коутиньо.Никой ,който е заминал без пари от LIVERPOOL F O R E V E R не е прокопсал.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
ihtiandar написа:Това с капитанската лента си е провокация от някой журналист,едва ли ако отиде в Реал ще е капитан някога.Това момче ще си изиграе картите по-добре от Мбапето.Ако остане ще е капитан след време,ако не рискува до края на сезона да се превърне във 2ри Коутиньо.Никой ,който е заминал без пари от LIVERPOOL F O R E V E R не е прокопсал.
По принцип няма много логика защото отбора е в страхотна форма и с голямо бъдеще. На върха сме в Европа и Англия, не виждам за какво ще бяга ама знае ли човек вече с тия футболисти
Да така е, но Стиви Джи бе избрал да остане в клуба, като чак доста по-късно каза, че може би е трябвало да приеме, а Тренд сега извива ръце....легендарно може да стане.Liverpool_EC написа:zdravkos написа:И аз четох, че иска капитанската лента и тлъст договор, но не е потвърдено от никой.. Фсг като ги знам ще му мазнат набързо ските...
НИКОЙ НЕ Е ПО-ВЕЛИК ОТ КЛУБА!
Ами едно време Сами Хуупия се отказа от капитанската лента в полза на Стивън Джерард. Не виждам нищо нелогично това да се направи в близко бъдеще и от Ван Дайк в полза на Трент. Дет се вика може да се "договори" зад кулисите. Кой според вас е по-подходящ за капитан на Ливърпул следващите 8-10г ???? Никой не е по-велик от клуба, ама клуба е по-велик от някои други благодарение на точно определени играчи.

- Liverpool_EC
- Контакти:
zdravkos написа:Да така е, но Стиви Джи бе избрал да остане в клуба, като чак доста по-късно каза, че може би е трябвало да приеме, а Тренд сега извива ръце....легендарно може да стане.Liverpool_EC написа:zdravkos написа:И аз четох, че иска капитанската лента и тлъст договор, но не е потвърдено от никой.. Фсг като ги знам ще му мазнат набързо ските...
НИКОЙ НЕ Е ПО-ВЕЛИК ОТ КЛУБА!
Ами едно време Сами Хуупия се отказа от капитанската лента в полза на Стивън Джерард. Не виждам нищо нелогично това да се направи в близко бъдеще и от Ван Дайк в полза на Трент. Дет се вика може да се "договори" зад кулисите. Кой според вас е по-подходящ за капитан на Ливърпул следващите 8-10г ???? Никой не е по-велик от клуба, ама клуба е по-велик от някои други благодарение на точно определени играчи.
Избра, когато клубът му плати това което заслужаваше. Преди това беше силно свързван с преминаване в Челси, абсолютно идентична ситуация сега с Трент. Просто тогава нямаше форуми и термина " извиване на ръце" все още не беше наложен от ФСГ . Сега години по-късно всички помним "Джерард избра Ливърпул". Никой не помни собственика, който му плати голямата заплата, за да му помогне при избора.
Чакай сега, тук не става дума за кой на кого колко колко платил и според кого заплащането било справедливо!
ТТА иска капитанската лента - ми то и Кинг Мо я искаше и в един приятелски мач преди години изведе отбора като капита, после нещо се сърдеше....
Ако сега и той се задейства и иска лентата за да предпопише? Тази лента се печели от играчите и те избират капитана - стигне ли се до там ръководството да я дава ще заприличаме на Манчо и Челси... :(
YNWA
ТТА иска капитанската лента - ми то и Кинг Мо я искаше и в един приятелски мач преди години изведе отбора като капита, после нещо се сърдеше....
Ако сега и той се задейства и иска лентата за да предпопише? Тази лента се печели от играчите и те избират капитана - стигне ли се до там ръководството да я дава ще заприличаме на Манчо и Челси... :(
YNWA

- Liverpool_EC
- Контакти:
zdravkos написа:Чакай сега, тук не става дума за кой на кого колко колко платил и според кого заплащането било справедливо!
YNWA
Като казах да се договорят, нямах предвид с ръководството, а играчите помежду си, така или иначе Трент е един от вицекапитаните и ако Ван Дайк каже, че се отказва в негова полза, какъв точно ще е проблема. Трент е в Ливърпул по-дълго от който и да е друг, защото от лапе е преминал през всички гарнитури. Естествено от позицията на десен бек, той не може да решава еднолично мачове, както го правеше Джерард преди, но тук става въпрос за нещо много повече от вкарването на голове. Не съм сигурен дали играчите гласуват за капитана. Клоп сложи Хендерсън заради стажа и после следваше това правило, ако той не е на терена. А миналата година, като се махна Хендесън мисля, че Клоп ги подреди ВанДайк-Робъртсън-Трент- Салах. Но може и да е било гласуване, не споря. Просто да имаш играч, като Трент и да го носиш до Мадрид, щото искал увеличение е поредната първична реакция на феновете на Ливърпул. Те едно време някои гориха фланелката на Джерард, щото искаше или увеличение или трансфер в Челси. Ти си хакер, сигурно ще намериш видеота в нета, ако си забравил. Мисля беше точно след като си вкара автогол с глава във финала за Карлинг 2:3 с продължения. Някои сигурно са искали да го носят до Лондон на ръце тогава. Първична работа, те хората Исус го разпънаха на кръст, Коперник го изгориха на клада, че един Трент няма да закарат до Мадрид :roll: Стой само и им гледай сеира!
След снощната му излагация/поредна/,не виждам какво са видяли Реал в него ,пък и Ливърпул продължават да виждат.Един гол/пас на 4-5 мача нищо не значат.Цял мач играхме с човек по-малко,като влезе Брадли беше друго.Халал да им е на Реал,още сега да го взимат и пари ще вземем.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Все си мисля, че има кой да прецени/реши колко да се предложи и на ТАА, и на ВВД, и на Кинг Мо.
Трите случая са специфични, но като че ли този с ТАА е най-болезнен за феновете.
През годините 4 от 5 футболисти, които мислеха, че заслужават и могат повече отколкото им предлага клуба се наиграха.
Много са малко тези, които след напускане на клуба са задържали или вдигнали нивото.
Въпреки всичко, редно е да уважим решението на всеки играч, каквото и да бъде то.
Трите случая са специфични, но като че ли този с ТАА е най-болезнен за феновете.
През годините 4 от 5 футболисти, които мислеха, че заслужават и могат повече отколкото им предлага клуба се наиграха.
Много са малко тези, които след напускане на клуба са задържали или вдигнали нивото.
Въпреки всичко, редно е да уважим решението на всеки играч, каквото и да бъде то.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
john barnes
Сега чета,че ще изслушаме оферти за яловия от порядъка на 50-60млн паунда. Няма лошо,но не виждам кой луд ще даде такива пари за туй куцо пиле...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Red_Neck написа:Все си мисля, че има кой да прецени/реши колко да се предложи и на ТАА, и на ВВД, и на Кинг Мо.
Ти естествено свое мнение нямаш, просто пак си с две ръце "ЗА" решението на шефовете :oops: