Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ponko

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Ponko » 09 дек 2024 11:52

Изображение
Айде лъскайте бастуните.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 09 дек 2024 12:56

Ponko написа:Изображение
Айде лъскайте бастуните.

Има защо, Понко, има защо, ама заслужаваш да излезе "твоя приятел" и пак да ти го начука.

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 дек 2024 13:52

Все ми е тая какво ще каже.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 яну 2025 14:41

На няколко места, чета че Трент искал пари и да е капитан за да остане. Някой да има повече информация?

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 04 яну 2025 15:46

И аз четох, че иска капитанската лента и тлъст договор, но не е потвърдено от никой.. Фсг като ги знам ще му мазнат набързо ските...
НИКОЙ НЕ Е ПО-ВЕЛИК ОТ КЛУБА!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 яну 2025 16:44

zdravkos написа:И аз четох, че иска капитанската лента и тлъст договор, но не е потвърдено от никой.. Фсг като ги знам ще му мазнат набързо ските...

Ами едно време Сами Хуупия се отказа от капитанската лента в полза на Стивън Джерард. Не виждам нищо нелогично това да се направи в близко бъдеще и от Ван Дайк в полза на Трент. Дет се вика може да се "договори" зад кулисите. Кой според вас е по-подходящ за капитан на Ливърпул следващите 8-10г ???? Никой не е по-велик от клуба, ама клуба е по-велик от някои други благодарение на точно определени играчи.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 яну 2025 17:17

Изображение
Един път на 10 г най-добрите централни нападатели в историята на ВЛ постигаха такива резултати. Крилото на Ливърпул Мохамед Салах ги постигна 2 пъти за 4 години и след всички рекорди, които подобри през първата половина на сезона, все още се води застаряващ от собствениците на клуба и стои без нов договор. Вече може да преговаря, с който си поиска. Интересно какво трябва да направи даден играч, за да покрие изискванията на ФСГ за висока заплата??? Най-смешните собственици в съвремения футбол, хем ги сърби (да прибират от приходите на златната кокошка), хем ги боли (да извадят пари за заплатата му). Дали има други собственици, които толкова дълго да са се чудили за договора на най-добрия си играч?
Според някои журналисти вече има изгледи за нов две годишен договор, според самият Салах няма никакъв напредък в преговорите...ясно е едно-накрая всеки ще получи това, което заслужава.
Изображение
Само Меси и Роналдо са имали по-продуктивен полусезон и естествено и Барса и Реал ги държаха на 6 месечно договорче по същото време :lol: :lol: :lol:
Изображение
На годишна база пак е сред най-добрите, ама някой ще ревне, че нищо не е спечелил. Ама то колко от присъстващите в статистиката спечелиха нещо? Значи само Мбапе, Хааланд и Винисиус стават за Ливърпул, хем не искат да са им високи заплатите, хем печелят по много трофеи :lol: Мечтата на 2ма фена и на борда на директорите и илюзията на всяка скръндза :mrgreen: :mrgreen:

john barnes

Мнениеот john barnes » 04 яну 2025 19:22

Ще се смея с глас,ако и тримата ни класни играчи заминат без пари лятото. Тогава да видим "плащачите" кво ще правят...те винаги намират изход от всяка ситуация!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 яну 2025 19:46

zdravkos написа:И аз четох, че иска капитанската лента и тлъст договор, но не е потвърдено от никой.. Фсг като ги знам ще му мазнат набързо ските...

Това може да стане само ако пуснат Ван Дайк който и без това става на 34 лятото

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 04 яну 2025 23:32

wolf написа:

Това може да стане само ако пуснат Ван Дайк който и без това става на 34 лятото

Не е задължително, той Ван Дайк дори и да остане за още 2 сезона, каквито слухове има, Трент така или иначе е напълно естествено да го наследи. Едно, че му е вицекапитан вече втори сезон, и второ, че все още си е един от двамата скаузъри в клуба и е напълно резонно да го наследи, с Къртис Джоунс като вицекапитан. Съвсем нормални неща. Рано или късно Трент ще бъде капитан на Ливърпул, ако остане, а от тази вечер новините са, че сме му предложили 300к на седмица или общо казано 76 млн. годишно за 5 години.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”