Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Понко , предстоят ти много безсънни нощи, Салах май е преподписал според някои източници. Така че може да бесуваш.
Да преподписва и да носи титли. Головете му не ме интересуват. И 50 да вкара и да сме втори е все тая. Чакам най-после да вдигнем значителна купа само със Салах без да му пречат някакви Маньовци и Фирминовци. А де....
Не знам за Салах, но - Ливърпул и Върджил ван Дайк се разбраха за нов договор. Капитанът остава до 2028 година! Хич не малък договор! Да видим сега какво ще каже ТАА като му се предложи договор. Дали ще продължи да иска да играе в Мадрид.
Ponko написа:Не знам за Салах, но - Ливърпул и Върджил ван Дайк се разбраха за нов договор. Капитанът остава до 2028 година! Хич не малък договор! Да видим сега какво ще каже ТАА като му се предложи договор. Дали ще продължи да иска да играе в Мадрид.
С трансферна политика да се привличат юношки, щот са евтинки, какви цели може да си постави отборът? Сигурно да стане Европейски шампион 25/26??? Естествено, че ще отиде в Мадрид - там поне целите са ВСИЧКО ВСЕКИ СЕЗОН :!: А и парите ще са по-добри, със сигурност... Ние тоя сезон ще го караме на мускули с остатъците от Клоп и после сме ЧАО!
Как може да не вярваш в Слот и мощта на Салах? Какви остатъци и инерции от Клоп? Това е недопустимо! :lol:
Ponko написа:Как може да не вярваш в Слот и мощта на Салах? Какви остатъци и инерции от Клоп? Това е недопустимо! :lol:
Аз в моща на Салах вярвам, то е ясно че е най-добрия! Ти си този който е толкова малоумен, че да не виждаш кой е на първо място при голмайсторите. Явно тва нищо не значи. Няма значение и че вкарва седем мача поред, поне по веднъж... за да сме по-точни 9 гола и 4 А. Няма значение, че седем мача поред е "Играч на мача". Изобщо за теб нищо няма значение... Важното е да си ломотиш някви неща!
Ще видим много скоро, може би още през 2025та, какво ще прави отбора, когато омразния ти египтянин се махне? Дали въобще ще добута до зона ШЛ без него, защото аз много се съмнявам :!:
Edit:

Ами викам да закриваме Ливърпул след като Салах си отиде... то какъв е смисълът. Тоя клуб се държи само на него. Цялото си съществуване. Толкова титли на Англия спечелихме само и единствено заради него ех...
-
john barnes
Недей с тия новини,че пондю ше получи нервна криза!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Liverpool_EC
- Контакти:
zdravkos написа:Кинг Мо май е подписал за нови две години! До няколко дни ще разберем...
А дано, ама за сега се споменава, че тримата най-накрая са получили оферти от клуба. И тепърва ще се договарят, дано всичко завърши в полза на нормалните фенове на Ливърпул.