При него Джуд може да изиграе важна роля :(
Живи и здрави и Ливърпул над всички и всичко ;)
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Ponko написа:Те Реал така вземаха Хамбапето... Нашия ще е тъпо да се изниже така наистина, но няма да е първия, който ни зарязва. Така, че съм свикнал. Може и на него да му е мечта... пфу. След Торес и Суарез вече нямам любимци и не съм толкова разочарован. Само като се сетя за циркаджията Коутиньо.. как го боля кръста и как рева... и накрая се насра. Трент има много примери за провалили се играчи на Ливърпул в Реал и Барца! Толкоз.
Макманамън да не се изниза по-различно точно в Реал? Макар че той е от положителните примери.
-
john barnes
Щели сме да даваме чупливия жабар под наем? Хахахаа,ше падна от смях с тия плащачи. Флопчо явно не го е искал,ама нали е мишо и си мълчи,затова цайса му го докара тоя безмисления...Мело номер 2
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Щели сме да даваме чупливия жабар под наем? Хахахаа,ше падна от смях с тия плащачи. Флопчо явно не го е искал,ама нали е мишо и си мълчи,затова цайса му го докара тоя безмисления...Мело номер 2
Къде си бе, легенда? Помислих, че си умрял. Всичките ти "любимци" мачкат и сигурно не си намираш място. Все пак си ненадминат в омразата на собствени играчи, треньори, ръководители и фенове Нали знаеш, че това "Флоп" е всъщност твоят нов прякор, защото никой друг не го нарича така?
- Liverpool_EC
- Контакти:
Ent написа:john barnes написа:Щели сме да даваме чупливия жабар под наем? Хахахаа,ше падна от смях с тия плащачи. Флопчо явно не го е искал,ама нали е мишо и си мълчи,затова цайса му го докара тоя безмисления...Мело номер 2
Къде си бе, легенда? Помислих, че си умрял. Всичките ти "любимци" мачкат и сигурно не си намираш място. Все пак си ненадминат в омразата на собствени играчи, треньори, ръководители и фенове Нали знаеш, че това "Флоп" е всъщност твоят нов прякор, защото никой друг не го нарича така?
Чакай малко, лицемерЕНТ, не беше ли ти дето ни обясняваше само до преди няколко месеца, как Гравенберх бил безполезна марда???? Ми то същото, обаче както винаги, ти се чувстваш по-подкрепящ :mrgreen:
-
john barnes
Ent написа:john barnes написа:Щели сме да даваме чупливия жабар под наем? Хахахаа,ше падна от смях с тия плащачи. Флопчо явно не го е искал,ама нали е мишо и си мълчи,затова цайса му го докара тоя безмисления...Мело номер 2
А,ти се появи ли бе,ментак? Хахахаа ами да,плешивия още си е флоп,ама ти му се възбуждай на портрета у вас.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- KOPScousers
- Контакти:
john barnes написа:Ent написа:john barnes написа:Щели сме да даваме чупливия жабар под наем? Хахахаа,ше падна от смях с тия плащачи. Флопчо явно не го е искал,ама нали е мишо и си мълчи,затова цайса му го докара тоя безмисления...Мело номер 2
А,ти се появи ли бе,ментак? Хахахаа ами да,плешивия още си е флоп,ама ти му се възбуждай на портрета у вас.
Джонка, 11-1-1 сме от началото на сезона, няма друг мениджър в историята на клуба с подобен старт. Съгласен съм, че от лятото и трансферния прозорец можеше, а и вероятно направо си се очакваше много повече, но заради един провален трансферен прозорец и в последствие такива резултати през сезона... Мисля си, че е пресилено. С кое по-точно е "флоп"-нал, защото аз знам значението на тази чуждестранна дума и то няма нищо общо с реалността? Как ще му викаме, ако вземе, че спечели трофей/и през този сезон? :roll:
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- cskarcheto92
- Контакти:
KOPScousers написа:john barnes написа:Ent написа:john barnes написа:Щели сме да даваме чупливия жабар под наем? Хахахаа,ше падна от смях с тия плащачи. Флопчо явно не го е искал,ама нали е мишо и си мълчи,затова цайса му го докара тоя безмисления...Мело номер 2
Джонка, 11-1-1 сме от началото на сезона, няма друг мениджър в историята на клуба с подобен старт. Съгласен съм, че от лятото и трансферния прозорец можеше, а и вероятно направо си се очакваше много повече, но заради един провален трансферен прозорец и в последствие такива резултати през сезона... Мисля си, че е пресилено. С кое по-точно е "флоп"-нал, защото аз знам значението на тази чуждестранна дума и то няма нищо общо с реалността? Как ще му викаме, ако вземе, че спечели трофей/и през този сезон? :roll:
Ще изчакат да се издъни догодина просто или още тази в ШЛ
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
-
john barnes
Минали са само 9 кръга,а вие го боготворите...освен че съдиите са срещу нас,както винаги е било-флопчо вече почна да се изнервя и да подскача на тъча,съответно го накичиха със 2 жълти картона дотук и го грози наказание от 1 мач. Играта на флопчо не ме кефи,пази ми резултат като поведе или изравни...това не е стила на Ливърпул,не е стила на великия Юрген! Вие му се радвайте,ще си говорим в края на сезона.
Да ,играе се по-предпазливо,сметкаджийски,но има резултати.Пази футболистите,като върти състава,прави смени да почиват.Но айде да не е Флоп,след като има най-добър старт според статистиката.Не разбирам фен ли си или хейтър на LIVERPOOL- F O R E V E R......
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?