Разбираш ли всичко това сега е заради едно подхлъзване.Моуриньо е ненадминатия тактик,заради това подхлъзване.Нищо,че винаги излиза с една и съща тактика с/у по-силните от него отбори.БР сега стана глупав заради едно подхлъзване,нищо че му боряха финалите с трепет в гласчето.Кога щяха да ни вкарат тези с тази тактика,ако не им се беше усмихнал късмета така??? Ама слушай въпроси,защо БР го ОСТАВИЛ последен и защо било в 47 мин.Ама що не пуснал този или онзи? Без значение какъв е треньора,никой не може да предвиди такива грешки.Моуриньо глупав треньор ли е,когато Тери си вкара автогол??? Защо го остави последен в малкото нак.поле

Ако беше излязъл със вчерашната тактика с/у Кристъл Палас щеше да има поне 3ма човека зад Тери и сега Челси щяха да празнуват титлата а не победа над Ливърпул

Значи Моуриньо е глупав треньор!!! Аз също съм говорил,че БР експериментира,че ще си късаме нервите защото ще се учи на гърба на Ливърпул,ама когато човека се учи толкова бързо,когато прави 11 поредни победи и цяла пролет без загуба

МЛЪКВАШ!!! И Джони за всички във форума е ясно в какво вярваш-че Рафата ще се върне един ден в Ливърпул и ще ни направи шампиони още на полусезона

А че БР за две години във ВЛ ни закара по-напред от Рафата за 5 е още един ФАКТ,който обаче умело пропускаш. И да той нито му е на опита,нито му е на тефтерите

[/quote]
какво общо има рафата със лебеда? единия е ставал шампион,вземал е ШЛ и ЛЕ,а другия е водил изпадащи и средняшки отбори...глупав е лебеда,защото не удари с камъните на жозето по неговата глава...ако беше и той се затворил и да дебне за грешки,нямаше да паднем.абе не ми говори,НЯМАШ ПРАВО ДА ПАДАШ от тия яловите и то 3 мача преди края!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.