Ливърпул - Челси 27.04.14 | 16:05 | 0-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Ливърпул - Челси 27.04.14 | 16:05 | 0-2 FT

Мнениеот daniel875 » 29 апр 2014 14:56

Чакай малко! Аз също съм левскар, но съм и за "Ливърпул", за "Милан", и за "Аякс". За "Байерн" точно не съм, но уважавам този отбор много. В Германия ми харесват "Вердер".
Не мога да разбера логиката ти :shock:
Два велики отбора с начална буква "Л". Някакъв проблем? Търси исторически връзки и ще намериш много повече между "Ливърпул" и "Левски", отколкото между "Манчестър Юнайтед" и "Левски" или "Ливърпул" и ЦСКА. Не говоря за международните успехи, друга ми е идеята. Драматичната история на двата клуба е огромна във времето.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 29 апр 2014 15:43

daniel875 написа:Чакай малко! Аз също съм левскар, но съм и за "Ливърпул", за "Милан", и за "Аякс". За "Байерн" точно не съм, но уважавам този отбор много. В Германия ми харесват "Вердер".
Не мога да разбера логиката ти :shock:
Два велики отбора с начална буква "Л". Някакъв проблем? Търси исторически връзки и ще намериш много повече между "Ливърпул" и "Левски", отколкото между "Манчестър Юнайтед" и "Левски" или "Ливърпул" и ЦСКА. Не говоря за международните успехи, друга ми е идеята. Драматичната история на двата клуба е огромна във времето.

Не, аз друго имах предвид. Повечето левскари са прости и не се излиза на една глава с тях. Та като му четох потресаващите коментари на Томито се светнах, че само един левскар би написал такова нещо, след което се загледах в аватара му и...какво да видя? :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 апр 2014 15:47

suareshampion написа:Джони прекаляваш ,говориш глупости .Даже бих казал,че ставаш за смях.И ти казах ,че точно вие ,които прогнозирахте ,че едва ли не ще изпаднем с тоя мениджър ..точно вие които не вярвахте в класиране за ШЛ ,сега да имате претенции ?? Това е наглост .Нямате право да се обаждате .
Брендън е много умен и кадърен специалист. Излезе достатъчно офанзивно .Ми ние цял мач играехме на една врата бе нашия. Пробвахме да пробием през центъра ,пробвахме по крилата с центирания ,пробвахме достатъчно далечни удари ,но не се получи .Трудно е да се играе срещу толкова сгъстена защита ,прибрана дълбоко в тяхната половина . Да ,това не е оправдание ,трябваше да бием ,не победихме ,но това не означава ,че Роджърс е глупак .Той пробва всичко.Имаше и пропуски .Коутиньо трябваше да стегне глезена и да я насочи в далечния ,беше близко до вратата ,въпреки че под ъгъл,трябваше да вкара ,това беше първото полувреме ,ако беше вкарал ,мача отиваше в друга посока .Нашите стават по предпазливи .Циганина ,тръгва да търси гола ,оголва се и можеше да отиде и на разлика .Но така и не падна тоя ранен гол за жалост. Имаше и други моменти пред тяхната врата ,където нашите трябваше да отиграят по спокойно и хладнокръвно , бяха малко припряни пред гола.
Но ,аз така недоволствам най вече от това ,че допуснахме гол .Ок ,не можем да вкараме ,но не трябваше да допускаме ,при тая защитна тактика на синьото отборче. Но пак нещата не опират до Брендън а до това ,че капитана не можа да спре една нагледно елементарна топка.

няма проблеми,нека ставам за смях...после като дойдете на моята,аз ще се смея последен.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

NemanjaVidic
Контакти:

Re: Ливърпул - Челси 27.04.14 | 16:05

Мнениеот NemanjaVidic » 29 апр 2014 16:30

Демба Ба написа:Бог Жозе е ВЕЛИК! С резервите ги отупахме- ЧЕЛСИ Е ВЕЛИК ТИМ! Няма друг отбор в света, който на 1/2 финал в ШЛ , с човек по-малко да обърна Барселона на Гуардиола, Меси, Шави, Иниеста от 0:2 насред "Ноу Камп"! Няма друг отбор в света, който без петима титуляри да бие супер Байерн (Мюнхен) на Юп Хайнкес, на финал в ШЛ насред Мюнхен! Няма друг отбор в света, който без ОСЕМ титуляри да бие най-силния отбор на Ливърпул в последните 25 години, насред "Анфийлд"! НЯМА ДРУГ ТАКЪВ ОТБОР В СВЕТА! Този сезон ще спечелим ШЛ, а следващият сезон, без никакво подценяване на слабите отбори, ще станем шампиони на Англия с 15-20 точки разлика пред втория! Запомнете какво ви казвам! Задава се злокобна СИНЯ ХЕГЕМОНИЯ в Англия и Европа! :twisted:

С 15-20точки шампион може да стане само и единствено Сър Алекс както го направи миналия сезон. А този ВЕЛИК СИН КЛУБ когато в Шампионска лига го набара един друг ЧЕРВЕН КЛУБ ги пердаши където и на който стадион ги хване. Недей много с тези закани за хегемония , защото знаем кой в тези години диригира нещата в Англия с изключение на един преходен сезон. Аман от такива измислени фенове и изкуствени отбори с пари. С пари титли могат да се купят , но любов не !

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 29 апр 2014 16:35

nev3rm1nd написа:
john barnes написа:
Milkoy написа:Въпрос: Щом Лебеда е глупав треньор, защото падна от Моуриньо, то Моуриньо умен треньор ли е, като падна от Стоук, Кристъл Палас и Съндърланд? И как така глупавия треньор направи така че Ливърпул с тези играчи да е на първо място 3 кръга преди края с 11 поредни победи? Всички отлично виждаме, че Ливърпул надскача себе си този сезон и основната причина за това е "глупавия треньор". За мен друг е глупав тук - този, който няма доблест да признае, че е сбъркал в преценката.

въпрос-ако изтърве титлата,ДВА кръга преди края,след 11 поредни победи и разгромни резултати,глупав или умен ще е? надскачаме себе си,заради невероятната форма на суарес и стъридж.точно в тоя мач се видя,че не е брилянтен тактик,както го изкарвате...не може целия свят да знае,че жозето ще му излезе дефанзивно и ще руши играта и той нищо да не направи по въпроса.ти нали си умен,а хората са глупави,айде да чуем сега,какво трябваше да направи лебеда в тоя мач,за да вземе някакви точки?

Отговор- не не е глупав. Надскачаме себе си заради БР, който тренира Суарез и Стъридж и останалите момчета при който е видно, че израстват много. Нали ти който се кланяше на Рафа, който спечели ШЛ обясняваше че Рафа бил тренирал много добре играчите на Улие и за това сме спечелили. Е добре сега формата на СС от къде идва? Изведнъж са решили да играят? Престани да наричаш БР лебед, обидно е. В началото на сезона беше, че нямало да ни вкара в ШЛ, после че щяло да бъде престъпление ако не влезем в ШЛ, а сега след загуба, която може да ни лиши от титла, след 11 поредни победи, което си е една невероятна серия, започваш пак с нареждаш. Защо не каза нищо когато печелихме?

Разбираш ли всичко това сега е заради едно подхлъзване.Моуриньо е ненадминатия тактик,заради това подхлъзване.Нищо,че винаги излиза с една и съща тактика с/у по-силните от него отбори.БР сега стана глупав заради едно подхлъзване,нищо че му боряха финалите с трепет в гласчето.Кога щяха да ни вкарат тези с тази тактика,ако не им се беше усмихнал късмета така??? Ама слушай въпроси,защо БР го ОСТАВИЛ последен и защо било в 47 мин.Ама що не пуснал този или онзи? Без значение какъв е треньора,никой не може да предвиди такива грешки.Моуриньо глупав треньор ли е,когато Тери си вкара автогол??? Защо го остави последен в малкото нак.поле :lol: Ако беше излязъл със вчерашната тактика с/у Кристъл Палас щеше да има поне 3ма човека зад Тери и сега Челси щяха да празнуват титлата а не победа над Ливърпул :lol: Значи Моуриньо е глупав треньор!!! Аз също съм говорил,че БР експериментира,че ще си късаме нервите защото ще се учи на гърба на Ливърпул,ама когато човека се учи толкова бързо,когато прави 11 поредни победи и цяла пролет без загуба :arrow: МЛЪКВАШ!!! И Джони за всички във форума е ясно в какво вярваш-че Рафата ще се върне един ден в Ливърпул и ще ни направи шампиони още на полусезона :lol: А че БР за две години във ВЛ ни закара по-напред от Рафата за 5 е още един ФАКТ,който обаче умело пропускаш. И да той нито му е на опита,нито му е на тефтерите ;)

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 29 апр 2014 17:23

Няма какво да пиша освен , че не трябва да спираме подкрепата си към отбора в оставащите два мача и за в бъдеще разбира се.
Все пак имам надежда , че Сити ще изгубят точки било то срещу Евертън или Уест Хем.
KEEP THE FAITH !! YNWA :!:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 апр 2014 17:58

Разбираш ли всичко това сега е заради едно подхлъзване.Моуриньо е ненадминатия тактик,заради това подхлъзване.Нищо,че винаги излиза с една и съща тактика с/у по-силните от него отбори.БР сега стана глупав заради едно подхлъзване,нищо че му боряха финалите с трепет в гласчето.Кога щяха да ни вкарат тези с тази тактика,ако не им се беше усмихнал късмета така??? Ама слушай въпроси,защо БР го ОСТАВИЛ последен и защо било в 47 мин.Ама що не пуснал този или онзи? Без значение какъв е треньора,никой не може да предвиди такива грешки.Моуриньо глупав треньор ли е,когато Тери си вкара автогол??? Защо го остави последен в малкото нак.поле :lol: Ако беше излязъл със вчерашната тактика с/у Кристъл Палас щеше да има поне 3ма човека зад Тери и сега Челси щяха да празнуват титлата а не победа над Ливърпул :lol: Значи Моуриньо е глупав треньор!!! Аз също съм говорил,че БР експериментира,че ще си късаме нервите защото ще се учи на гърба на Ливърпул,ама когато човека се учи толкова бързо,когато прави 11 поредни победи и цяла пролет без загуба :arrow: МЛЪКВАШ!!! И Джони за всички във форума е ясно в какво вярваш-че Рафата ще се върне един ден в Ливърпул и ще ни направи шампиони още на полусезона :lol: А че БР за две години във ВЛ ни закара по-напред от Рафата за 5 е още един ФАКТ,който обаче умело пропускаш. И да той нито му е на опита,нито му е на тефтерите ;)[/quote]
какво общо има рафата със лебеда? единия е ставал шампион,вземал е ШЛ и ЛЕ,а другия е водил изпадащи и средняшки отбори...глупав е лебеда,защото не удари с камъните на жозето по неговата глава...ако беше и той се затворил и да дебне за грешки,нямаше да паднем.абе не ми говори,НЯМАШ ПРАВО ДА ПАДАШ от тия яловите и то 3 мача преди края!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 29 апр 2014 18:12

А то за Рафата ли била цялата работа... Сега ми се нареждат нещата. Интересно как ще се смееш като дойдем на твоята, щом за да дойдем на твоята Роджърс трябва яко да оплеска нещата, респективно и Ливърпул. Т.е ти си готов Ливърпул да се провали, за да "дойдем на твоята". Жалко, че си от толкова години фен. Да говориш, че Суарес и Стъридж едва ли не сами са решили да играят велико е, меко казано, лаишко. Поне малко се заслушай в това какво говори капитана за Роджърс. Освен това, сам си противоречиш. Целия свят знаеше, че Челси ще се защитават, а ние ще нападаме. И тук не може да става дума за това как някой е измамил другия. Беше въпрос кой стил ще надделее. И също съм на мнение, че ако бяхме вкарали в началото, отиваха на разлика. Със същата 'сбъркана' тактика. Просто нямахме късмет. И не разбрах - защото си противоречиш, ти с по-офанзивна стратегия от тази ли си представяше и да излезем, или с по-прибрана. Щото веднъж казваш, че трябвало да излезем с Аспас и Стъридж, а после, че трябвало да се затворим. Реши най-накрая. И си отвори малко очите. Рафата е бита карта като треньор, приеми го. Като Купер, като Раниери, като Моуриньо скоро. И последен въпрос - понеже твърдиш, че Роджърс е глупав, а Моуриньо умен - щеше ли да се радваш, ако вместо Роджърс беше ни поел Моуриньо? Щеше ли да се радваш повече, ако в неделя бяхме били Челси с играта, която използва Моуриньо? Щеше ли да се радваш повече да сме на третото място без никакви шансове за титлата? Щеше ли да се радваш Суарес да играе ляв бек във всички мачове с по-сериозни съперници? Защото ако това е разликата между умния и глупавия треньор - задръж си умния и си ми дай глупавия.

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 апр 2014 18:54

ЩЯХ ДА СЕ ЗАРАДВАМ,АКО СЪС КАКВАТО И ДА БИЛО ИГРА,ВЗЕМЕМ ТИТЛАТА!!! АКО ЩЕ И С ПО 10 ЧОВЕКА ОТЗАД ВСЕКИ МАЧ ДА ИГРАЕМ.РАЗБРА ЛИ СЕГА,ПРОФЕСОРЕ? защото след 5 години,никой няма да помни как си играл и колко гола си вкарал,а кой е станал ШАМПИОН!!!

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 29 апр 2014 19:29

john barnes написа:ЩЯХ ДА СЕ ЗАРАДВАМ,АКО СЪС КАКВАТО И ДА БИЛО ИГРА,ВЗЕМЕМ ТИТЛАТА!!! АКО ЩЕ И С ПО 10 ЧОВЕКА ОТЗАД ВСЕКИ МАЧ ДА ИГРАЕМ.РАЗБРА ЛИ СЕГА,ПРОФЕСОРЕ? защото след 5 години,никой няма да помни как си играл и колко гола си вкарал,а кой е станал ШАМПИОН!!!

10 човека ти пишат 100 неща, но ти си избираш да отговориш само на по 1 въпрос... личи си колко вярваш в тезите си...

Върни се в “Ливърпул”