Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30 | 2-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- messi7
- Контакти:
Re: Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30 | 2-1 FT
Споко, Челси имат много по-слаб отбор, едвам бият с 1 гол разлика некви средняци. Просто Брендо не трябва да се поддава на натиска на пуяка Моу... И ученика да надиграе учителя 

Dr. Phibesr написа:Не е играл от...дори не се сещам срещу кого игра...и хоп! - титуляр срещу бързаци, техничари и комбинацията от двете. Според мен не е замесен от тестото "победители" и не е наш'то момче. Ще ми е любопитно срещу Челси как ще играе, но честно си казвам, че нямам огромни очаквания. Лошо е положението в защита, не знам от къде идват тия проблеми, но от Бенитез насам при статичните положения си е брало лайката. На Щкъртел смяната на климата би му била от полза - ще е хубава крачка и за двете страни. Миньоле има нужда от име различно от Джоунс, някое стабилно и с опит, може и такова с една висяща обувка на пирона (образно казано), но да си тежи на мястото ( пример - Фрийдъл - Тотнъм; Шварцaр - Челси ).
Тези мисли ,по-скоро ,са за темата със селекцията, но както и да е. Браво на Сити, трети пореден път взимат нещо от мачовете с нас- за жалост този път бяха 3 точки. Не мога да определя дали контролирано от тях ги надиграхме или не, но играта на Ливърпул става все по-заслужаваща и близо до това да бъде представена на голямата Европейска сцена догодина.
PS. :
@ simby - Асистенцията за втория гол дойде точно от неговата мнооооого гола зона. Но като цяло грешката довела до ситуацията беше по-скоро отборна, а не индивидуална.
Асистенцията за втория гол дойде от пробив през централната част на терена, където обикновено "опорните халфове" отговарят за разбиването на контра-атаките на противниковия отбор. В съвременния футбол е нормално "бековете" да участват активно в атаката и техните зони да се покриват от съотборниците му според ситуацията. По отношение на Сисоко, някои хора (нямам предвид теб в частност), го отписаха само след 3 мача. Явно "експертите" списващи в тоя форум са висша класа, за да дават оценка за качествата и приспособимостта на даден играч към даден отбор само от 2-3 изиграни мача и то след контузия. Играта на Сисоко в мача започна трудно, което е нормално, при положение, че беше толкова време пренебрегван. Имаше доста несигурни намеси в началото, но с течение на срещата се успокои, играта му потръгна, започна да влиза по-смело в единоборства, имаше и някои добри засечени топки в нашето наказателно. Не считам, че е виновник за проблемите ни в мача. Много лесно е да нарочиш някой за такъв (разбира се, отново не "визирам" точно теб). Дори считам, че аз лично, толкова остро и добро центриране на топката от лявата част на атаката на Ливърпул, не бях виждал отдавна. Мисля, че ако му се даде шанс, ще се докаже! Разбира се, това е мое лично мнение!!! Весели празници!
Re: Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30
Ивайло Лудогорец написа:Aз не казвам че си отскоро фен ... не ми харесва отношението и неуважението към други отбори . Особено такъв с 130 годиншна история като Манчестър Сити .
Уважавам всички отбори в Англия

За мен такива отбори са Челси(Много им се кефех в средата на 90-те и това бяха лилави , а не сини),М.Сити и разбира Ман.Ю. ! Кажи поне един човек в тези отбори еквивалент на Ст.Джерард - няма !
Аз не помня кога нещо качествено излизало от тези школи за последно и се е наложило в първите им отбори ! Като гледам Ливърпул там винаги нещо излиза

Там където е текло , винаги ще тече

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
-
- Контакти:
Нямам нищо против бековете да участват в атаката, наложително е, но един несигурен бек , с големи габарити като Сисоко , в тази ситуация помогна много за развръзката на ситуациятаsimby написа:Асистенцията за втория гол дойде от пробив през централната част на терена, където обикновено "опорните халфове" отговарят за разбиването на контра-атаките на противниковия отбор. В съвременния футбол е нормално "бековете" да участват активно в атаката и техните зони да се покриват от съотборниците му според ситуацията. По отношение на Сисоко, някои хора (нямам предвид теб в частност), го отписаха само след 3 мача. Явно "експертите" списващи в тоя форум са висша класа, за да дават оценка за качествата и приспособимостта на даден играч към даден отбор само от 2-3 изиграни мача и то след контузия. Играта на Сисоко в мача започна трудно, което е нормално, при положение, че беше толкова време пренебрегван. Имаше доста несигурни намеси в началото, но с течение на срещата се успокои, играта му потръгна, започна да влиза по-смело в единоборства, имаше и някои добри засечени топки в нашето наказателно. Не считам, че е виновник за проблемите ни в мача. Много лесно е да нарочиш някой за такъв (разбира се, отново не "визирам" точно теб). Дори считам, че аз лично, толкова остро и добро центриране на топката от лявата част на атаката на Ливърпул, не бях виждал отдавна. Мисля, че ако му се даде шанс, ще се докаже! Разбира се, това е мое лично мнение!!! Весели празници!

Остави списващите, Роджърс не го пуска, което за мен е индикация, че или не е доволен от качествата му, или от приспособимостта му към отбора. По-скоро е второто, все пак го взел в отбора на база качество.Пак казвам, според мен ще му се даде шанс и утре, но не мисля, че ще блесне и че ще покаже качествата си на 100 %. Дано греша, разбира се. Весели празници, като се започне от утре

-
simby написа:Dr. Phibesr написа:Не е играл от...дори не се сещам срещу кого игра...и хоп! - титуляр срещу бързаци, техничари и комбинацията от двете. Според мен не е замесен от тестото "победители" и не е наш'то момче. Ще ми е любопитно срещу Челси как ще играе, но честно си казвам, че нямам огромни очаквания. Лошо е положението в защита, не знам от къде идват тия проблеми, но от Бенитез насам при статичните положения си е брало лайката. На Щкъртел смяната на климата би му била от полза - ще е хубава крачка и за двете страни. Миньоле има нужда от име различно от Джоунс, някое стабилно и с опит, може и такова с една висяща обувка на пирона (образно казано), но да си тежи на мястото ( пример - Фрийдъл - Тотнъм; Шварцaр - Челси ).
Тези мисли ,по-скоро ,са за темата със селекцията, но както и да е. Браво на Сити, трети пореден път взимат нещо от мачовете с нас- за жалост този път бяха 3 точки. Не мога да определя дали контролирано от тях ги надиграхме или не, но играта на Ливърпул става все по-заслужаваща и близо до това да бъде представена на голямата Европейска сцена догодина.
PS. :
@ simby - Асистенцията за втория гол дойде точно от неговата мнооооого гола зона. Но като цяло грешката довела до ситуацията беше по-скоро отборна, а не индивидуална.
Асистенцията за втория гол дойде от пробив през централната част на терена, където обикновено "опорните халфове" отговарят за разбиването на контра-атаките на противниковия отбор. В съвременния футбол е нормално "бековете" да участват активно в атаката и техните зони да се покриват от съотборниците му според ситуацията. По отношение на Сисоко, някои хора (нямам предвид теб в частност), го отписаха само след 3 мача. Явно "експертите" списващи в тоя форум са висша класа, за да дават оценка за качествата и приспособимостта на даден играч към даден отбор само от 2-3 изиграни мача и то след контузия. Играта на Сисоко в мача започна трудно, което е нормално, при положение, че беше толкова време пренебрегван. Имаше доста несигурни намеси в началото, но с течение на срещата се успокои, играта му потръгна, започна да влиза по-смело в единоборства, имаше и някои добри засечени топки в нашето наказателно. Не считам, че е виновник за проблемите ни в мача. Много лесно е да нарочиш някой за такъв (разбира се, отново не "визирам" точно теб). Дори считам, че аз лично, толкова остро и добро центриране на топката от лявата част на атаката на Ливърпул, не бях виждал отдавна. Мисля, че ако му се даде шанс, ще се докаже! Разбира се, това е мое лично мнение!!! Весели празници!
Много добро мнение. Щях да го напиша ,толкова подробно,но отдавна съм разбрал ,че няма смисъл да се хабя . Тук цари махленското мнение и колкото и да им обясняваш ,те не възприемат.Въпреки ,че специално Dr. Phibesr ,с който спорите ,не е лош потребител ,има и други такива ,но като цяло преобладава детското ,махленско мнение .Но пак форумчето е много по добре от останалите бг форумчета. Радвам се ,че има нови потребители ,които чуват петела. Пожелавам си за новата година ,много такива ,като теб.Форумчето определено ще вдигне нивото си .
Моето мнение е ,че може би Сисоко не е перфектния бек за Ливърпул ,но в момента той е най добрия вариант . Нека да се вземе нов през лятото ,но дотогава Сисоко е човека.Ако той види доверието на мениджъра си ,ще покаже по силни игри.
Относно ситуацията за гола .Разбира се ,че Сисоко няма как да прибере ,при положение ,че той се включи и направи центрирането. Вътрешния халф беше длъжен да го подсигури и да внимава за Навас да не се включи . Контрата се разви много бързо. Нашите халфове не внимаваха . Най добрия ход ,беше да направят тактически фаул още в зародиша на атаката. Но не го направиха . Играчите на Сити ,играят много добре на контра .Подават си топката много бързо и точно .Имаха един Негредо ,който се включи през центъра и за наше съжаление ,отново мегазвездата ни в защита Шкъртел беше хванат в крачка и не можа да пресече. След това удара на Негредо пък беше в обсега на Миноле ,но нашия тоя път не можа да се справи .Трябваше да я хване тая топка или да я избие встрани . Кви бяха тия кашкавалени ръчички ,не можах да разбера ?
С една дума колективна грешка ,но лично за мен основната вина за гола е на Миноле ,тъй като тоя удар беше лесен за париране.
Последно време ,Миноле ,играе малко несигурно и на лицето му се вижда едно напрежение а не увереност ,както трябва да бъде . Роджърс трябва да работи в тая насока .
Последна промяна от suareshampion на 28 дек 2013 12:41, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
от iliyan на 28 Дек 2013 10:26
Дири самият ти знаеш колко е малък Стиви в сравнение с Великият Пол Скоулс,дори Франк Лампард е над твоят Стиви Джи

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
iliyan написа:За мен такива отбори са Челси(Много им се кефех в средата на 90-те и това бяха лилави , а не сини),М.Сити и разбира Ман.Ю. ! Кажи поне един човек в тези отбори еквивалент на Ст.Джерард - няма !
Скоулс, Гигс, Лампард

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
vasilnv написа:iliyan написа:За мен такива отбори са Челси(Много им се кефех в средата на 90-те и това бяха лилави , а не сини),М.Сити и разбира Ман.Ю. ! Кажи поне един човек в тези отбори еквивалент на Ст.Джерард - няма !
Скоулс, Гигс, Лампард
Изпревари ме , въпреки че не харесвам Юнайтед , Гигс си е жива легенда . А веднага ти отговарям за Сити примерно. Джо Харт е юноша на Сити и един от най-добрите вратари въобще (въпреки че мен често ме нервира ) . И сега да не излиза така ,че видиш ли другите отбори едвам свързват двата края ...
-
Аве Джерард е най добрия ве ,кви са тия рижави човечета Скоулс моулс и особено пък тоя дърводелец Лампард ? хаха
Особено пък в очите на феновете на Ливърпул ,винаги най добрия ще е нашия капитан . Точка по въпроса.
Особено пък в очите на феновете на Ливърпул ,винаги най добрия ще е нашия капитан . Точка по въпроса.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Аве Джерард е най добрия ве ,кви са тия рижави човечета Скоулс моулс и особено пък тоя дърводелец Лампард ? хаха

[offtopic]Шегувам се,само уважение за Стиви,голям е

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.