Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Стига с тоз Флоп, че аз излязох виновен... :( Доайенът на форума се сърди, че съм измислил име на треньор, който не е показвал пълния си потенциал и е на няколко месеца. Ако станем шампиони тази година как ще се оправдаваме, че сме му викали така? А пък аз за Салах какво ще мисля акъла ми не стига... А дано ама надали.
-
john barnes
Флоп е добър прякор за тоя мишок! Плехаря е другия,ама е зает от пепко. Така че,не си ти виновен,аз си го присвоих,нека обвиняват мене.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Ponko написа:Стига с тоз Флоп, че аз излязох виновен... :( Доайенът на форума се сърди, че съм измислил име на треньор, който не е показвал пълния си потенциал и е на няколко месеца. Ако станем шампиони тази година как ще се оправдаваме, че сме му викали така? А пък аз за Салах какво ще мисля акъла ми не стига... А дано ама надали.
Не се притеснявай! Каквото и да спечелим вие пак ще сте недоволни. Все пак така разбирате фенството -- непрестанно мрънкане. Няма нужда да си измисляш оправдания, че да си разваляш само имиджа. Дерзайте! Гледам ви сеира с широка усмивка.
Е аз влагам хумор ама повечето са сухари тука и така. Иначе аз ще съм доволен, ако станем шампиони, тогава статистиката 30+ Г/А за Салах ще придобие смисъл с още една ВЛ. Ако пък стане голмайстор Нуньо ще сме още по-доволни с джонката, но все пак не пишем фантастика. Иначе 30+ Г/А на Мо за топ 4 не ми трятбват.
Khvicha
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
- Liverpool_EC
- Контакти:
Ponko написа:Стига с тоз Флоп, че аз излязох виновен... :( Доайенът на форума се сърди, че съм измислил име на треньор, който не е показвал пълния си потенциал и е на няколко месеца. Ако станем шампиони тази година как ще се оправдаваме, че сме му викали така? А пък аз за Салах какво ще мисля акъла ми не стига... А дано ама надали.
То на теб акъла за нищо не ти стига, няма нужда да го афишираш :mrgreen: Ето новата ти глупост- няма как да измислиш име на човек, който вече си има такова, може да му измислиш прякор.
-
john barnes
wu_dnica написа:Khvicha
150млн евро.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Liverpool_EC написа:Ponko написа:Стига с тоз Флоп, че аз излязох виновен... :( Доайенът на форума се сърди, че съм измислил име на треньор, който не е показвал пълния си потенциал и е на няколко месеца. Ако станем шампиони тази година как ще се оправдаваме, че сме му викали така? А пък аз за Салах какво ще мисля акъла ми не стига... А дано ама надали.
То на теб акъла за нищо не ти стига, няма нужда да го афишираш :mrgreen: Ето новата ти глупост- няма как да измислиш име на човек, който вече си има такова, може да му измислиш прякор.
И всичкото тогава го написа понеже съм използвам име, а не прякор... оле колко ти е скучен живота.
Piero Hincapie
john barnes написа:wu_dnica написа:Khvicha
150млн евро.
И?