Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Ама за кой от всички хейтъри имаш предвид?
Аз не съм казал да го продаваме сега. А в края на сезона т.е. през летния трансферен прозорец. Ясно е, че вече няма за кога. Интересното е, че с парите от т.нар. от вас Юда се купиха важни играчи като ВВД и Алисон! Едни 200 милиона от Салах... с част от тях Клоп би направил чудеса.
Ponko написа:Ама за кой от всички хейтъри имаш предвид?Аз не съм казал да го продаваме сега. А в края на сезона т.е. през летния трансферен прозорец. Ясно е, че вече няма за кога. Интересното е, че с парите от т.нар. от вас Юда се купиха важни играчи като ВВД и Алисон! Едни 200 милиона от Салах... с част от тях Клоп би направил чудеса.
Тука бяхте няколко човека които успяха да го брандират предател и едва ли не заминал в последния ден на прозореца. Не всички са латиноси с продажен гъз
Ама човек той пак ще отиде в Арабия... не очаквам да си изкара целия договор. Ако Клоп има време да намери заместник ще го пусне без проблем. В тази ситуация няма как да го позволи. Човекът просто ще иска да си прибере тези пари които му предлагат. И ще отиде. Дано не прави циркове зимата, че не очаквам точно януарския прозорец да намерим адекватен заместник.
Че ще замине е ясно, въпросът е само кога точно?
Има слухове за връщане на Майкъл Едуартс
Шматке вече не е на служба при нас ...
Има слухове за връщане на Майкъл Едуартс

Аз много се извинявам, но май човека се казва ШмаДтке.
Така ми обясниха корифеите тук. Написах го Шматке и ми казаха, че съм шматка... 
Е няма за какво да се извиняваш - не знам дали знаете, но имена не се превеждат!
Schmidt & Schmitt се произнасят по един и същи начин
- това само като инфо...
Утре е "дедлайн дей" за Арабия
Schmidt & Schmitt се произнасят по един и същи начин

zdravkos написа:Е няма за какво да се извиняваш - не знам дали знаете, но имена не се превеждат!
Schmidt & Schmitt се произнасят по един и същи начин- това само като инфо...
Мале човек ти къде ме върна...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CYAh0QK6oaM[/youtube]
- Liverpool_EC
- Контакти:
Ponko написа:Ама човек той пак ще отиде в Арабия... не очаквам да си изкара целия договор. Ако Клоп има време да намери заместник ще го пусне без проблем. В тази ситуация няма как да го позволи. Човекът просто ще иска да си прибере тези пари които му предлагат. И ще отиде. Дано не прави циркове зимата, че не очаквам точно януарския прозорец да намерим адекватен заместник.
До онзи ден го изкарваше, че правел циркове сега и щял да ни зареже като продажник в края на джама. Сега пък мина на "не очаквам да си изпълни договора"

Последна промяна от Liverpool_EC на 09 сеп 2023 23:27, променено общо 1 път.
- Liverpool_EC
- Контакти:
zdravkos написа:Е няма за какво да се извиняваш - не знам дали знаете, но имена не се превеждат!
Schmidt & Schmitt се произнасят по един и същи начин- това само като инфо...
Аз не съм чул някой в този форум да произнася каквото и да е
Правилният правопис на немската комбинация DT в българският е Д. Случаят с Шмадке, беше принципен за да не се държим, като някакви пубери или още по-зле...като Понко. Иначе е ясно, че има много имена, които ги пишем както ни дойде. Произнеси